שאלה

נ ט ע 9 1

New member
חוויה לא נעימה לדוגמא...

היה לי חבר לפני איזה 3 חודש, שהייתי מאוהבת בו מעל הראש, ובסוף נפרדנו, ואז מיד אח"כ יצאתי עם מישהו אחר, והוא התאהב בי דיי מהר וממש ממש התאהב.. אמר לי אני אוהב אותך,לא הצלחתי להוציא טיפת רגש.. מרוב שהראש היה תקוע בבחור הקודם והופססס.. עד שפעם אחת הצלחתי לומר לו משהו פשוט מהלב אמרתי את השם של הבחור הקודם..!!!! מאמינים??..!!! טעות חיי..!!! ואז כזה אמרתי לו: "אמרתי לך שאני לא מצליחה להתאהב, בגלל שהראש שלי והרגש שלי נמצאים אצל מישהו אחר?".. הוא לא ויתר כמובן (לא בגללי פשוט מסתבר שהם מתים על אתגרים ...!!!) ואמרתי לו.. תן להתגבר על הקודם לפחות חודש.. הייתי בטוחה שירד לו ממני, ואז אחרי 3 שבועות ככה דיברתי איתו אמרתי לו: אני בטוחה שירד לך ממני, אבל אני מבינה לגמרי.. הוא אמר לי: "נראה לך?..!! להיפך.. כל מקום שרק הלכתי את היית שם..!! ניסיתי ללכת לחברים, לעשות דברים, אבל את פשוט היית שם" וזהו בסוף המשכנו לצאת.. מה שניסיתי להגיד.. שיש כאלה שלא כ"כ יכולים להתאהב עם ראש תפוס במקום אחר אז הכי טוב 'לנקות' אותו לפחות איזה תקופה קטנה..

Night firefly

New member
לברוח ולשכוח

אני תמיד אומרת שצריך להתאבל קצת אחרי הקשר, אבל מה שאני עושה בתכלס זה ישר נכנסת לקשר אחר בשביל לברוח ולשכוח, זה אומנם פתרון לזמן קצר אבל הוא גורם לך לא להרגיש לבד ועדיין לקבל אהבה.

smartblonda

New member
כן אני חושבת שלהתחיל לצאת

ולהכיר אנשים חדשים זו התרופה הכי טובה ללב שבור. להכיר מישהו חדש ישכיח מלךליבך את הישן ותוכלי להתמקד בקשר החדש שנוצר ולתת לקודם לגווע.

רן ס

New member
חובה לבוא נקיים לקשר

אני אישית יצאתי עם מישהי חודש אחרי שהיא נפרדה מחבר שלה, כבר התחלתי להתאהב בה, ואז הוא החליט להופיע שוב בחיים שלה (יש מצב כי הוא שמע שיש לה מישהו).. והיא חזרה אליו בסוף.. אני יכול להגיד שנשרפתי מזה.. את מוכנה לגרום למישהו שיש לך משהו כלפיו להיפגע?

את באמת לא יודעת את התשובה?

גם עכשיו אני אחרי פרידה , ומה זה בא לי שוב לחזור לאיזה זרועות של גבר רק כדי להרגיש לא לבד אבל ..! אני לא מוותרת לעצמי ואני יודעת שכרגע אני צריכה זמן עם עצמי בשביל להירפא בראש ובראשונה שנית , בשביל לבלות זמן עם איכות עם עצמי כדי להבין דברים כדי להגדיר לעצמי מה אני מביאה ומה אני מצפה מקשר עתידי וכו' כי מצב של קשר כרגע סתם עלול לגרום להשוואות שעלולות לגרום לך עוד כאב וגעגוע לקשר הקודם יכול להיות שאם תיכנסי לקשר חדש וסתמי כרגע את עוד תצטערי על זה ו... את עוד עלולה לגרום לאדם שאת תראי בו "רק תרופה" להתאהב בך ואלה לפעמים דברים שאם ניתן להימנע מהם מראש אז עדיף לעשות זאת כי לפעמים גם צלקות שאנחנו גורמים לאחרים.. חוזרות אלינו בסיבוב

The Chicken

New member
אני חושבת

שזה מאד עוזר לריפוי להתחיל לצאת עם אחרים גם בזמן שעדין לא מרגישים שיש לך באמת משהו להציע להם, אבל !!! חשוב מאד, לא להשלות לרגע את הצד השני בנושא. ככה אני והחבר היקר שלי התחלנו (אנחנו חצי שנה ביחד), הוא היה בשבילי ריבאונד פיזי ולא הסתרתי את זה ממנו, אלה היו התנאים מראש. כי במצב בו את נמצאת קל מאד לפגוע במישהו אחר בדיוק באותה צורה שפגעו בך, ומזה כדאי להיזהר.

Norma Desmond

New member
אני איפשהו באמצע, כנראה

אני לא נוהגת לקפוץ מקשר לקשר, ואני כן זקוקה לזמן להתאושש, לתת ללב להחלים. אבל אין ספק שאהבה חדשה היא התרופה הטובה ביותר שיש ללב שבור (גם זמן, אבל למי יש כוח לחכות שהוא יתחיל לפעול?
)

תראי..

ריבאונד הוא פתרון קל (נתעלם מהסוגיה המוסרית בענין) אבל בטווח הארוך הוא לא פותר לך כלום. את פונה לריבאונד כשכואב לך וקשה לך בגלל מישהו אחר, שאת אוהבת. קשר רציני בטוח לא יצא פה והרבה יותר גרוע יכול- את יכולה- א. להתקע עם הריבאונד לתקופה ארוכה בקשר ללא רגשות ובתחושה של התפשרות, שאין טובה ממנה להורדת הבטחון העצמי. ב. הריבאונד יכול לפתח אלייך רגשות וממש לאהוב אותך ותתקעי בקשר חד צדדי, שגם הוא לא משהו לבטחון העצמי כי עם העמקת קשר כזה את מתחילה לחשוב ש"את לא יכולה לאהוב באמת". ג. להיות עם מישהו ולחשוב ולאהוב מישהו אחר.. זה מתכון לאסון. את באמת רוצה לעשות לעצמך את זה? כשהרגל שלך שבורה, וכואב לך, מה תעשי? תקחי אקמול? או שתטיחי את היד בקיר כדי שעכשיו יכאב לך משהו אחר ותשכחי שכואבת לך הרגל? תני לעצמך להירפא, עם הזמן שהוא אגב מאד מוכשר בריפוי. מאד. אל תיהי לוצה להירפא אלא תני לעצמך את כל הזמן שבעולם ואל תלחצי את עצמך להירפא. את צריכה להיות לצידך עכשיו, ואת צריכה את עצמך עכשיו יותר מתמיד. תתמכי בעצמך בתהליך הריפוי. אל תכאיבי לעצמך סתם בחיפושים אחר פתרונות קלים. בהצלחה

צומיש

New member
תודה...

רשמת כל כך יפה וכל כך ברור ואני מנסה להתגבר לבד ועם עצמי ד?"א היום הוצא צלצל אלי לשאול לשלומי לא שהבנתי למה אבל זו הייתה שיחה קרה .. וכן אני מנסה למצוא את עצמי למרות שעדיף שיש מישהו שיעלה שוב את הביטחון לא מוכנה לפגוע באף אחד ושהיה שבור כמו שאני... אני מנסה להתגבר ואם יבוא אז יבוא אני לא מחפשת... ושוב תודה על ההמחשה ועעל התשובות של כולם

למעלה