קודם כל - למה ישר לתקוף../images/Emo46.gif
ואם יש משהו שלמדתי בחיים זה לא בכח רק במוח והנה עוד הבהרה קודם כל מדובר על לקראת סוף ההברגה - בערך 3 מילימטר אולי (3 "פסים" של הפלאג),ככה שקשה לי להאמין שכל הפלאג נכנס כמו שצריך ורק בסוף התעקם אם הוא נכנס עקום אז מיד הוא נעצר
לא? דבר שני - כל
חמוריודע שאת הפלאג מחזקים ביד עד לכמה שאפשר ואז , עם המפתח , עושים הברגה של 90 מעלות (רבע סיבוב)
וזהו
נכון
את כל הדרך של הפלאג עשיתי ביד והטעות היחידה היתה - מאחר והפלאג קבור אי שם - כאשר הפלאג נעצר עם היד לא ראיתי שנשאר עוד קצת בחוץ וסגרתי עם המפתח - זה הספיק כנראה לטחון את הפלאג....ומדובר רק על רבע סיבוב לא יותר. במבט לתוך החור , גם עם פנס , לא הצלחתי להבחין בנזק להברגה של הראש מנוע
ולכן שאלתי מה ששאלתי אז עתיד יקר - נכון אני לא מכונאי - אבל גם לא מטומטם(לפחות נראה לי ככה) זה לא פעם ראשונה שאני מחליף פלאגים(בעצם אולי פעם שלושים או יותר)ואם היה לי ספק קל שבקלים - הייתי מעדיף לשלוח אותו למוסך.כמו שאמרתי במשפט הפותח... ואיציק - למה אתה קורא לי "
הוא"? אתה יכול לפנות בצורה יותר ישירה - זה סתם נותן הרגשה נעימה וביתית יותר - לפחות הרגשה שלי. שלא תחשבו שנפגעתי אבל קצת אתם יודעים.. ערב טוב לכולכם