שאלה

וונקי

New member
שאלה../images/Emo35.gif

איך אתם מגדרים את אופי שלהם(מה הוא צד החזק שלכם ,חלש שלכם תכונות טובות רעות וכו..) אתם מוזמנים להוסיף עוד תכונות שמתארות את אופי שלכם ואיך הסביבה מתארת את אופי שלכם? אם הסיביבה משפיעה על אופי ? מה אתם אוהבים באופי של אנשים? מהי התוכנה שאתם הכי אוהבים אצל בן זוג שלכם ?

sh53

New member
וייי איזו שאלה מדהימה ../images/Emo45.gif

הצד החזק שלי - סבלנות, סלחנות והבנה. הצד החלש שבי - לפעמים כשמנסים לעצבן אותי גם מצליחים בזה, נפגעת בקלות מדיי, קובעת לעצמי מטרות להשגה ולא תמיד עקבית בהן אלא מושכת את הזמן עוד ועוד. תכונות נוספות שיש בי: לפעמים אני מוותרת יותר מדיי, אך גם עומדת על שלי כשצריך וזה חשוב לי כעקרון. איך הסביבה מתארת אותי? את זה אני אשאיר לכם
מה התכונה שאני אוהבת הכי בבן הזוג שלי? הוא מוותר ומעדיף לוותר כדי לא להגיע למצב של מריבה, הוא מדבר בשקט, הוא תמיד מוכן לשמוע ואין דבר כזה שאין לו זמן להקשיב, הוא מבין וסולח. בקיצור אופי שממש מתאים לי

תות15

New member
מנסה לענות..

השאלות האלה קצת כבדות עליי... איך אתם מגדרים את אופי שלהם(מה הוא צד החזק שלכם ,חלש שלכם, תכונות טובות, רעות וכו..) אתם מוזמנים להוסיף עוד תכונות שמתארות את האופי שלכם.. האופי שלי משתנה בהתאם למצב רוח ולבנאדם שאני נמצא איתו.. קשה לי לתאר את עצמי.. ואיך הסביבה מתארת את אופי שלכם? זה גם תלוי מי..יש אנשים שאני לא מחבב במיוחד (והם הרבה) שאומרים שאני סנוב.. ויש כאלה שאומרים שאני חמווווווווד.. והרבה אנשים גם אומרים שאני מניאק כי אני אחד שאומר ת'אמת בפרצוף... אם הסביבה משפיעה על אופי ? הסביבה לא כל כך משפיעה..קשה מאוד להשפיע עליי...האנשים שמשפיעים עליי הם האנשים שאני באמת אוהב והם לא רבים.. מה אתם אוהבים באופי של אנשים? אין משו מסויים מהי התכונה שאתם הכי אוהבים אצל בן זוג שלכם ? הכל..אין הכי..אני אוהב אותה לגמריי..

דנטל

New member
תשובה../images/Emo70.gif

הצד החזק שלי הוא הקשיחות אני חושבת. החלש הוא שאני מתעצבנת ממש מהר. הסביבה מתארת את האופי שלי לא רע. קל להכיר אותי כי אני לא אדם מסתורי. תמיד יהיו כאלה שלא מבינים, אבל בעקרון הרוב מזהה את האופי די מהר. לא ממש חושבת שהסביבה משפיעה על האופי שלי. בטח לא בגילי. מה אתם אוהבים באופי של אנשים? אוהבת פרגון. מהי התכונה שאתם הכי אוהבים אצל בן זוג שלכם? הכי אוהבת את העובדה שאין לי בן זוג.

וונקי

New member
עונה בעצמי

איך אתם מגדרים את אופי שלהם(מה הוא צד החזק שלכם ,חלש שלכם תכונות טובות רעות וכו..) אתם מוזמנים להוסיף עוד תכונות שמתארות את אופי שלכם האופי שלי יש לי אופי חזק ואני תמיד שמחה לעזור ולהקשיב לכול אחד הצד החלש בי יותר זה שאני מאבדת מהר מאוד את בטחון עצמי שלי ונוטה לשקר ולא לגלות את אמת כי אני בוחרת מי אמת למרות שבזמן אחרון אני עובדת על זה ואיך הסביבה מתארת את אופי שלכם? תולי איזה סביבה אבל בדרך כלל אני מנסה להיות בסדר עם כולם. אם הסיביבה משפיעה על אופי ? מדי פעם כן תולי במצב מה אתם אוהבים באופי של אנשים? אני אוהבת אנשים בעלי אופי טוב וחזק ושיודעים לעומד על שלהם מהי התוכנה שאתם הכי אוהבים אצל בן זוג שלכם אני אוהבת את בן זוג שלי נקודה
אני אוהבת את אצלו שהוא תמיד יודע לגרום לי לחייך והוא תמיד תומך בי

אוקיי

אני אוהבת בי: חוש הומור נפלא, מקשיבה, עדינה, ביישנית, רגישה, כנה. לא סובלת בי: רגישה ועדינה מידי, כל דבר נוגע ופוגע בי, נעלבת מכל שטות ובוכה על כל פסיק. אני יותר מידי ביישנית וסגורה, מתעצבנת בקלות וחסרת סבלנות. אנשים תמיד אומרים לי (או להוריי וחבריי) שאני מאד חמודה, ביישנית (את זה כולם כולם אומרים!) וטובה (ווטבר דט מינז). אני חולה על אנשים ביישנים (אבל לא כמוני!), שקטים, עם חוש הומור מטורף, צינייים, סרקסטים (אבל לא רעים), כנים, אמיתיים וטובי לב. רוע ואנשים רעשניים מגעילים אותי. עליי לא משפיעים אנשים אחרים, לא השתנתי ולא פסיק במשך 33 שנות קיומי, גם אחרי שהיו לי ילדים. לצערי נשארתי יותר מידי ביישנית ורגישה. בן הסוג (בעלי) אדם יחסית שקט (לא כמוני), מצחיק נורא נורא, חכם מאד (האמת הוא על גבול הגאון), טוב לב מאד, נאיבי (יותר מידי!) וחברותי.

הגדרה עצמית ...

תכונות האופי שלי , בעיקר סבלנות וסקרנות . אני אוהבת מאוד ללמוד דברים חדשים . זה מרתק אותי וזה מסוגל למלא את החיים שלי ביותר משמעות . בדרך כלל אני קשורה לכל הנושא של הרוחניות והרפואה האלטרנטיבית לכן אני גם אדם רוחני . הצד החלש שלי הוא שהסכמתי לעשן כאשר היה לי רע, כלומר אני מסוגלת להתמכר לחומרים מזיקים , לעומת זאת אני כבר המון זמן לא הכנסתי את הרעל הזה לפה שלי , לכן אני מסוגלת גם לקיים את ההבטחות שהבטחתי לעצמי. עומדת על שלי, לא נותנת לאחרים להרוס לי את המצב הרוח או הביטחון העצמי. הסביבה מתארת אותי כבן אדם מטורף כי אני עושה המון שטויות שלכאורה נראות מצחיקות אבל זו באמת אני ... הסביבה משפיעה עלי ואני משפיעה על הסביבה , זה תהליך דו כיווני . באופי של אנשים אני אוהבת כנות , אני אוהבת לדבר עם אנשים ולגרום להם להפתח אלי . אני אוהבת לבטוח באנשים , ואני אוהבת אנשים קלילים שאפשר לדבר איתם על הכל . הבן זוג שלי הוא בחור מדהים , כל דבר שהוא עושה למעני הוא עושה מכל הלב, הוא לעולם לא מתעייף ולעיתים הוא צריך המון סבלנות בשבילי כי אני מסוגלת "לבעור" וקצת לריב איתו על הכל ... אבל הוא סובלני מקשיב וסולח, כי הוא כבר מכיר אותי ויודע שבכל זאת אני רבה איתו מאהבה.

למעלה