שאלה....

ramoni1

New member
שאלה....../images/Emo35.gif

אתמול הייתי עם האדם שאני הכי אוהב בעולם <היורש...> והוא שאל אותי שאלה, אפילו יותר כבקשה " אבא אני רוצה שיהיה לי אח או אחות" איזה תשובה אתם הייתם עונים?

במקרה שלי - "תבקש מאבא" ../images/Emo8.gif

כשהייתי קטנה ביקשתי מאמא אח קטן (אין לי אחים קטנים
), כבר לא זוכרת את כל שלל התירוצים שהיה לה, אבל באיזשהו שלב היא אמרה שאם בא לי תינוקי שאבקש מאחותי - כי ממנה כבר לא יהיה. ולא, לא נאמץ!

רק שיר

New member
תקשיב

מה שהכי מצחיק שכבר מלפני כמה חודשים התאומים שלי מבקשים ממני שאביא להם אח ואחות.
הבת רוצה..אני רוצ תינוקת קטנה...אמא..אני אטפל בה.
הבן אומר לי..אמא אני רוצה אח קטן...אני אלמד אותו כל מיני דברים...כן...כמו חשבון ...חה חה .

רק שיר

New member
רגע יש המשך..

ואז הקטנים הבינו שאינמצב שאמא הגרושה שלהם שתכנס שוב להריון כזה או אחר... הבן אומר לבת: "טוב ..XXX כשאת תהיי גדולה ותהיי כמו אישה...תצמח לך בבטן תינוקת- אל תדאגי טוב ? והיא אמרה לו.."טוב..אתה צודק. "

לילי301

New member
קני גלולות וקונדומים אחותי..

הצוציקים שלך מתכננים סקס מוקדם משחשבת..

שרשירית

New member
מצטערת מראש על השאלה האישית והחודרנית

אם אין בעיה רפואית כמובן אז למה אין מצב שאמא שלהם לא תיכנס להריון. לא מדברת על עכשיו ומחר אבל בעתיד, אולי? never say never האפשרות של הקמת משפחה עם בן זוג חדש נראית עד כדי כך לא מציאותית?

רק שיר

New member
נכון

אז לשמחתי לי אין שום בעיה טכנית או רפואית שתמנע..
.אך אני מציאותית , לא הייתי רוצה שילדיי יהיו אחים למחצה. זה ענין של עקרון רצון וגבול שלא ארצה לחצות אותו.. ברור שלעולם לא ניתן לדעת, אך זו עמדתי לעת עתה.

לילי301

New member
אווייישש..הצוציקית שואלת "מתי..נו מתי?"

בממוצע 3 פעמים בשבוע, בכל פעם שהיא נתקלת בחברות שלי שעברו סבב ב', ואוחזות בצוציקון מיני טייני ביד. אני עונה שעוד תהיה/יהיה אבל לא כרגע, אלא כשהיא תהיה גדולה יותר (היא לא יודעת שאני פשוט בונה עליה שתעזור), אני עונה כך כי אני יודעת שזה הרצון שלי גם.... אבל היכולת למימוש קצת דהויה כרגע, לא הייתי עונה כך בשום אופן אם הייתי מחליטה שלא ללדת יותר..

ramoni1

New member
זהו...

שדבר כזה אני לא יכול להבטיח לילד, כי אני לא ממש מתכנן להיתחתן ולעשות ילדים בזמן הקרוב זה דבר שיכול לעלות לדיון עם בת הזוג ומי יודע.... אבל להבטיח לא ניראה לי

לילי301

New member
אתה פועל נכון..

לא מבטיחים דבר כזה סתם... אבל ההארי פוטר שלך עושה רושם של ילד חכם ומבין, אתה יכול להסביר לו שכרגע אתה לא יכול להבטיח כי אין לך בת זוג שאיתה היית רוצה להביא ילדים נוספים..

ramoni1

New member
בדיוק

זה מה שאמרתי להארי פוטר שלי אחלה מחשבה דארלינג

3 שרונית

New member
תקנה לו כלב :))

חברה של הילדה מספרת לה שהיא נורא רוצה גור אבל ההורים לא מרשים, הילדה : תנדנדי לאימא שלך שאת רוצה תינוק.. החברה:אבל אני לא רוצה תינוק , אני רוצה גור... הילדה, תגידי לה תינוק, היא תביאי לך גור... ככה קיבלנו את ג'וי (הכלבה שלנו)

למעלה