לא כמוך.. אתה רק מבצעים ב"ארוס" סוף עונה על כל האזיקים, המתוקים, הצבעוניים והמחוספסים..ואתה שם!
ל לילי301 New member 27/12/07 #39 לא כמוך.. אתה רק מבצעים ב"ארוס" סוף עונה על כל האזיקים, המתוקים, הצבעוניים והמחוספסים..ואתה שם!
R ramoni1 New member 27/12/07 #40 תגידי? לא אמרת שאני כמו.... המוצר היקר במדף הסופרוארם, שלא כול אחד יכול להגיע ולירכוש אותו...
צ ציפי81 New member 28/12/07 #44 כמה מוכר, אצלי אותו הדבר "אמא אנחנו רוצות אח" (הן שלוש בנות, רוצות בן) אמרתי להן: חכינה שאבא יתחתן ויהיו לו ילדים....
כמה מוכר, אצלי אותו הדבר "אמא אנחנו רוצות אח" (הן שלוש בנות, רוצות בן) אמרתי להן: חכינה שאבא יתחתן ויהיו לו ילדים....
ר רויטל 1972 New member 28/12/07 #47 הקטנה ביקשה "קיני לי אח קטן וחמוד כמו עמרי אח של נולין..." הסברתי לה שתינוקות לא קונים בחנות ושלחתי אותה לבקש מאבא. ביקשה וקיבלה. עכשיו אבא וקינג קונג מצפים לבייבי קינג קונג. שיהיה במזל.
הקטנה ביקשה "קיני לי אח קטן וחמוד כמו עמרי אח של נולין..." הסברתי לה שתינוקות לא קונים בחנות ושלחתי אותה לבקש מאבא. ביקשה וקיבלה. עכשיו אבא וקינג קונג מצפים לבייבי קינג קונג. שיהיה במזל.