שאלה

• פותח הנושא sgl
  • פורסם בתאריך

sgl

New member
שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך אנשים סביבכם קיבלו את זה כשיצאתם מהארון? בייחוד ההורים... אני מרגישה כל כך חנוקה, מאז שהבנתי שאני לסבית אני לא מצליחה להתרכז בלימודים או בשומדבר אחר. אני מרגישה שאני משקרת לכל החברים שלי ולהורים שלי אבל אני כל כך (!!!) מתביישת לספר.... חבר טוב שלי, שהוא היחיד שסיפרתי לו, חושב שגם הוא הומו אבל הוא לא בטוח וכשאנחנו מדברים על זה הוא אומר שהוא לא יספר את זה כי גם ככה צוחקים עליו ויורדים עליו שהוא הומו (סתם בתור קללה, הם לא יודעים שהוא באמת כזה). אני מפחדת לספר כי כל החברות שלי וגם החברים הם הומופובים נוראיים ובייחוד הבנות, אני מפחדת שאם אני אגיד להם שאני לסבית הם יתרחקו ממני...
.............

שׁזִיף

New member
קודם..

את צריכה להיות בטוחה בעצמך לפני שאת יוצאת מהארון. החברים/ות שלך.. סליחה אבל יכולים לקפוץ
מי ששם באמת ואוהבת אותך יקבל אותך בכל מצב
את לא חייבת לבוא בהצהרה אני לסבית אבל דברי חופשי.. כמו שאני עשיתי ולאט לאט הבינו שאני נמשכת לבנות.. מי שרצה ולא התאים לו, התרחק וסבבה אין מה לעשות, ככה הבנתי באמת מי שם לצידי. כשישאלו תעני, את לא צריכה להתבייש בזה. זה מה שאת, ואין כל פסול בזה בקשר להורים.. אמממממ.. זה קצת יותר קשה
למען האמת אני יודעת ובטוחה במיליון אלף אחוזים שההורים שלי במיוחד לא אבא שלי ידע על זה. הורים / משפחה זה אחרת. אני חושבת רק כשלא תהיה תחת קורת גג שלהם תאמרי להם את זה. או בכלל.. תנסי לרמוז יכול להיות שהם פתוחים בדעות שלהם ויקבלו את זה יפה. כהתחלה סתם את יכולה פתאום לעלות את השיחה, או לראות יום אחד ריקי לייק (זה טוב, יש שם הרבה תוכניות/ נושאים על הומואים ולסביות) ולאט לאט להתחיל לדבר ולראות מה הדעה שלהם לגבי זה. אם את רואה שיפה וסבבה.. את תאמרי. אם לא.. תשמרי את זה לעוד כמה שנים.. זאת דעתי בכל אופן,

dannnnnna

New member
סתם שאלה..אם את לא חושבת שהם יקבלו

למה לספר? מה הלחץ? חכי עם זה קצת.. (אמרה הילדה שהסביבה שלה דווקא די מקבלת) דנה ואאייי..כמה שהתגעגעתי לאינטרנט שלי:)

sgl

New member
כנראה את צודקת... אין טעם לספר כי

גם ככה הם לא יקבלו את זה.

למעלה