שאלה

ניצקוש

New member
שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לסוס שלי יש גרדת איומה בזנב!!! ניסיתי כבר הרבה דברים... יש לכם להציע לי אולי איזה שהוא פיתרון.. אני ישמח מאוד ותגיבו...love you...

יש אופיצה בטוחה..

לנקות אפילו לחפוף טוב טוב עם שמפבו מים ומיברשת לגרש ולהבריש חזק עם הזרם ואכ"ח לימרוח איז פרי זה חומר שקונים המוטרינר

Vintage Queen

New member
הפיתרון שלי-שתמיד עבד עד עכשיו

זה פשוט לשמור על הניקיון של הזנב סיזר הגיע אלןינו עם גרדת (ממש איומה-אפילו עד שירד לו דם!) ועכשיו זה נעלם לגמרי כמובן שברגע שזה נעלם חיבים להמשיך לשמור על זה כי זה חוזר בשניות! לפני כל רכיבה (או בכלל כשאת מטפלת בו!) תעברי עם מברשת רטובה על הזנב ותשפשפי טוב איפה שיש גרדת! אחרי שזה מתייבש שימי איץ' פרי (אפשר לקנות אצל ווטרינרים!) אם תעשי את זה פעם-פעמים ביום זה יעבור

לבן....

וגם האיץ' פרי זה מן משחה לבנה שאסור לגעת בה עם הידיים זה מסרטן.. רק עם כפפות..

OHIO

New member
אממ....

יש כמה אפשרויות: 1. שמן תינוקות כל יום!! אחרי רכיבה לנקות עם ספוג רטוב/לח ולשים שמן. 2. לשים משחה של תינוקות... יש כל מיני סוגים, אבל המיוחדים לתינוקות כי זה לעור ממש ממש עדין! וזה נגד שיפשופים וכאלה אז גם את זה אפשר לשים יחד עם השמן 3. יש איץ' פרי- וצריך לערבב את זה עם שמן תינוקות ואלוורה ואז זה משפיע הכי טוב!! מקווה שזה יעזור

S H I L G I

New member
הרעיון שלי

לנקות טוב טוב אחרי כל רכיבה לנקות את הזנב למשל אחרי שטיפה או משהו ולשים שמן תינוקות אם השמן תינוקות לא עוזר אפשר לקנות איזה חומר טוב נגד גרדות

Dark horse

New member
יש חומר מיוחד

שנקרא בנזין בנזואט יש לקנות אותו בכול סופר פארם אבל החיסרון שלנו (בני האדם ) הוא מזיק אז צריך להישתמש בקפפות אבל הוא חומר סוף העולם הוא טוב אני אישית הישתמשתי בו שהיה לסוס של חבר שלי גרדת

Dark horse

New member
יש חומר מיוחד

שנקרא בנזין בנזואט יש לקנות אותו בכול סופר פארם אבל החיסרון שלנו (בני האדם ) הוא מזיק אז צריך להישתמש בקפפות אבל הוא חומר סוף העולם הוא טוב אני אישית הישתמשתי בו שהיה לסוס של חבר שלי גרדת

serdonix

New member
מרבה שמן תינוקות - תמיד עוזר....

וחשוב לא לשכוח מגן הובלה לזנב כשהוא בטריילר... מקווה שעזרתי

peligrosa1

New member
החומר של מוניק

הווטרינרית סוף הדרך ובאמת עוזר פגז ניסיתי על גרדות ממש קשות ומוזנחות כאלו שלא נתתי להם כבר סיכוי (כן לפעמים מגיעים אלי סוסים עם רמת טיפול מזעזעת) וזה עובד סוף.

למעלה