נכון..
R RESTO New member 11/4/06 #42 מה טוב בזה.?! אני אצטרך להתחיל לשלם על כרטיסיות של אגד מחיר מלא!!! אגב, מהרגע שנהיו לי זיפים מוכרים לי אלכוהול בפשטות...
מה טוב בזה.?! אני אצטרך להתחיל לשלם על כרטיסיות של אגד מחיר מלא!!! אגב, מהרגע שנהיו לי זיפים מוכרים לי אלכוהול בפשטות...
א אסי סרחנה בנשמה New member 11/4/06 #43 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif חחחחחחחח מגיע לךךךך DDDDDDD חחחחח גם לי מוכרים הם חושבים שזה 18 ולא 17 בגלל השנה חחחחחחחחחחחחחחחחח טנבלים חחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif חחחחחחחח מגיע לךךךך DDDDDDD חחחחח גם לי מוכרים הם חושבים שזה 18 ולא 17 בגלל השנה חחחחחחחחחחחחחחחחח טנבלים חחח
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 11/4/06 #45 אז זה השיטה? לגדל זיפים?../images/Emo6.gif אתה לא חייב להגיד להם שאתה מעל 18... אתה עדין יכול לקנות כרטיסיים נוער...
אז זה השיטה? לגדל זיפים?../images/Emo6.gif אתה לא חייב להגיד להם שאתה מעל 18... אתה עדין יכול לקנות כרטיסיים נוער...
R RESTO New member 11/4/06 #49 ראיתי שכבר אימצת את השיטה../images/Emo8.gif אגב כבר לפני שנהאיזה נהג בן אלף אחד לא האמין שאני פחות מ18 ומכר לי כרטיסבמחיר בחזרה מצפת בגלל שלא היתה לי ת.ז...
ראיתי שכבר אימצת את השיטה../images/Emo8.gif אגב כבר לפני שנהאיזה נהג בן אלף אחד לא האמין שאני פחות מ18 ומכר לי כרטיסבמחיר בחזרה מצפת בגלל שלא היתה לי ת.ז...
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 12/4/06 #51 פסדר גם לי לפני איזה חודשיים הנהג לא רצה לנקב בכרטיסיה כי הוא אמר שאני לא נוער.... ואפילו אם הוא ממש ממש ממש עיוור אני לא נראת בת 18.... לא ברור...
פסדר גם לי לפני איזה חודשיים הנהג לא רצה לנקב בכרטיסיה כי הוא אמר שאני לא נוער.... ואפילו אם הוא ממש ממש ממש עיוור אני לא נראת בת 18.... לא ברור...
R RESTO New member 12/4/06 #52 סתם נהג גזען... את נראית שיא הצעירה!!! ופעם אחת היתי באיזה פאב ואני ועוד חבר נכנסנו וחבר אחר נשאר בחוץ כי השומר חשב שהוא יותר קטן מאיתנו (והוא הכי גדול!!)
סתם נהג גזען... את נראית שיא הצעירה!!! ופעם אחת היתי באיזה פאב ואני ועוד חבר נכנסנו וחבר אחר נשאר בחוץ כי השומר חשב שהוא יותר קטן מאיתנו (והוא הכי גדול!!)
א אסי סרחנה בנשמה New member 12/4/06 #62 אביעד...../images/Emo194.gif שקט לא נגמרו לי רעיונות לתגובות... 'טוב'
F Funky Giraffe New member 12/4/06 #63 'כן בטח' את היחידה שמתארת ציניות בגרשיים... בטח למדת את זה שמתארים את זה בשפת גוף עם אצבעות שמראות כאילו גרשיים.. לא משנה, חפרתי רצח, ועוד על מה?! הילד שלי מכה ילדים ללא סיבה? גרוע ביותר :<
'כן בטח' את היחידה שמתארת ציניות בגרשיים... בטח למדת את זה שמתארים את זה בשפת גוף עם אצבעות שמראות כאילו גרשיים.. לא משנה, חפרתי רצח, ועוד על מה?! הילד שלי מכה ילדים ללא סיבה? גרוע ביותר :<