שאלה השיער הלבן של גיא מר מלפנים הוא צבוע או טבעי?
נ נוWה New member 9/4/06 #1 שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo205.gif השיער הלבן של גיא מר מלפנים הוא צבוע או טבעי?
F Funky Giraffe New member 10/4/06 #16 ולירון מחר (תנסי להגיד ירון מחר ואחרי זה ירון מוהר ותביני עד כמה אני ילד קטן ומפגר שמתלהב משטויות)
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 10/4/06 #17 ../images/Emo6.gifטמטום... וואי רציני יש לו יומולדת מחר?אתה בטוח? אני רואה אותו מחר!! נגיד לו מזל טוב:] יש הופעה של אנסמבל הצוללת הצהובה.... איזה כיף יהיה... ובכלל עוד מעט יש יומולדת לגיא ודודוש ושאנן ומשה... מה נהיה עם הימי הולדת???
../images/Emo6.gifטמטום... וואי רציני יש לו יומולדת מחר?אתה בטוח? אני רואה אותו מחר!! נגיד לו מזל טוב:] יש הופעה של אנסמבל הצוללת הצהובה.... איזה כיף יהיה... ובכלל עוד מעט יש יומולדת לגיא ודודוש ושאנן ומשה... מה נהיה עם הימי הולדת???
א אסי סרחנה בנשמה New member 10/4/06 #19 אה../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif זונע גם אני רוצה לראות אותו תגידי לי מזל טוב גם בשמי!! חח ומה ניהיה איתם?!
אה../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif זונע גם אני רוצה לראות אותו תגידי לי מזל טוב גם בשמי!! חח ומה ניהיה איתם?!
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 10/4/06 #21 בערך לכל הדג נחש יש יומולדת באותו חודש... ועוד כשירון מוהר היה איתם אז בכלל... זה מוזר
א אסי סרחנה בנשמה New member 10/4/06 #29 הו תוכל לקנות שתייה חוקית!!../images/Emo194.gif נחמד ביותר!!
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 10/4/06 #34 אתה תהיה שימושי מאוד ../images/Emo3.gif לא ידעתי שיש לך יומולדת ביחד עם שאנן
R RESTO New member 10/4/06 #35 שימושי למה?!../images/Emo2.gif אם זה מה שאני חושב שזה אז כבר עכשו מוכרים לי אלכוהול....
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 10/4/06 #38 גם לי... אבל תמיד טוב שיש 18...... זה עושה דברים הרבה יותר פשוטים...