שאלה..

שאלה.. ../images/Emo29.gif

אני לא יודעת אם השאלה קשורה לפורום הנוכחי אבל אנסה בכל זאת... לפני כמה זמן כמה חברים שלי קנו לי קמע, ביער הפיות בת"א שהוא נועד כדי לכבוש לב אהוב או משהו בסגנון... בכל מקרה, שמתי אותו (שרשרת) ואחרי כמה זמן התחלית להרגיש ממש ממש רע, והייתי חולה... אמא שלי אמרה ליש זה בגלל הקמע ואמרה לי להוריד אותו... כשהחלמתי לא חשבתי שזה קשור בכלל לקמע, לרמות שכמה ימים אחרי שהורדתי אותו התחלתי להרגיש טוב יותר. שלשום שמתי אותו שוב, והתחלתי להרגיש רע. יכול להיות שזה נגרם מהקמע

ToryMaster

New member
זה לא לא הגיוני

אבל אני אהיה מופתעת אם קמע מיער הפיות גרם לזה. אין לי כוח להרחיב, אם כי יש לי עוד דברים לומר, סלחי לי. אני פשוט הייתי מורידה אותו ושמה בצד, אם נראה לך שזה ממנו.

ToryMaster

New member
גם אותי זה היה מטריד ../images/Emo3.gif

בגדול, אני חושבת שאם זה באמת הקמיע, מה שנותן לו את הכוח זו האמונה שלך בכוח שלו, הכוח לא בא מעצמו.

Diableror

New member
אממ

בקמיע אמיתי האמונה משמשת כחיזוק,לא כמקור הכוח.בקמיעות פיצ'יפקס,סטייל יער הפיות,האמונה היא מקור הכוח היחיד. ניצנוץ דמעה-אם הקמיע לא עושה לך טוב,פשוט תורידי אותו.את לא צריכה להתרגש,דבר לא יקרה לך. Diableror

אולי..

המחשבה שזה עושה לי רע גרמה לי הלאמין בזה שכוח הקמע רע. אולי האמונה שלי תלך למקום טוב, שהקמע אינו עושה רע, הוא באמת אל יעשה כך. בכל מקרה, תודה רבה לכם.

אין כאן שום אולי, זה בודאי בגללו.

אל תענדי אותו וזהו. אם את רוצה להפטר ממנו. לכי לים בשעת השקיעה וכשהשמש נוגעת ומרתיחה את הים מסביבה, השליכי אותו למים ולכי מיד משם.
מיקי

לצערי אני

לא גרה בקרבת ים (ב"ש).. יש לך הצעה אחרת כדי שאני אל אצטרך להפטר ממנו... לטהר אותו או משהו

ToryMaster

New member
אפשרי

אני הייתי מכניסה אותו לקופסה קטנה ושמה עמוק במגירה. רחקו מהעין רחוק מהלב, אם זה עבד בשבילי, זה יעבוד גם בשבילך

אני מכיר מישהי בב"ש שתעזור לך.

אם את רוצה לטהר אותו זאת לא בעיה. אם את רוצה לזרוק אותו ואין בסביבתך ים את הולכת לפרשת דרכים (שני כבישים החוצים זה את זה כמו +) שוב בשעת שהשמש בין השמשות (בין הערביים) תוך כדי הליכה משליכה את הקמיע ביד שמאל לצד שמאל לכיוון מרכז הצומת. וממשיכה בדרכך מבלי להביט לאחור. אך אם תרצי לטהר אותו מה שאיני ממליץ. תפני למרגלית אתן לך את הטלפון שלה בדואר האישי שלך. אני מגיע לב"ש בימי שישי כדי לטפל בדברים כאלה. זה לא יעלה לך כסף.
מיקי.

RainBird

New member
אני בספק שקמיע שאינו נטען מלכלתחילה יעבוד. חמסות לא עובדות שום דבר לא עובד אם אין אמונה. אפילו השיקוי מהחומרים החזקים ביותר לא יעבוד בלי אמונה. היא חשה שהקמע הוא השפעה רעה ולכן הוא פועל ככה. אז... היא יכולה להשליך את הקמיע לצומת דרכים וללכת משם, או לקבור אותו באדמה. עוד אופציות לשבור לחש זה גם לשים במי מלח אבל הקמיע כבר מלא קונטציות שליליותץ ארדן.

Diableror

New member
לא בדיוק.

נניח ואני מכין שיקוי למטרה x. כל שלבי ההכנה היו מדויקים(הזמנים,החומרים,המילים הנכונות אצט'),השיקוי "הוטען",ואני ללא ספק מאמין בכוחו. אני נותן את השיקוי לך,מדען אתאיסט,שלא מאמין בשום כוח עליון,ובטח שלא במאגיה. האם השיקוי יעבוד על אותו בן אדם
האם אי האמונה בו מצד המדען,מבטלת את כל מה שעשיתי? Diableror

RainBird

New member
אני לא מדען אתיסט. אבל כמובן שצריך לזכור שהזמנים והחומרים הם עזרים למכשף. עכשיו יש הבדל. אם אתה מאמין והמדען פשוט לא, אז אין בעיה כי האמונה תנצח. אתה צריך לשאול את זה בצורה אחרת אם כך: "מה אם אני מכין את השיקוי כראוי ומאמין בו בעוד שהמדען מאמין בחירוף נפש שהוא לא יעבוד." ופה יש לך באמת קונפליקט של אמונה. מניסיוני האישי גיליתי שאי אפשר לעשות לחשים מודעים על מדענים אתאיסטים אז אני באופן לא-מוסרי לחלוטין עושה את זה מאחורי הקלעים כדי לא לגרור אמונה מתנגדת לשלי. ועכשיו לנושא המדובר. מדובר על קמיע מיער הפיות. כדי להכין קמיע מוצלח צריך זמן, ניסיון והבנה מלאה של כולו. לי אישית לוקח יום שלם להכין קמיע שעובד כראוי. (רק כדי לאסוף חומרים או להמציא סיגילים) אז... קמיע מסחרי יכול לעבוד כשהוא לא בנוי כראוי? אולי. אבל רק אם האמונה של העונדת. ארדן.

Diableror

New member
ואני לא רוקח שיקויים

זו סתם הייתה דוגמא. למען האמת,אני לא משתף איש בטקסים שלי,בין אם הוא הנושא,ובין אם לא. ההגדרה שלי למאגיה,כנ"ל האמונה שלי בכל המכלול, לא תואמת את שלך,ולכן אני עדיין לא מסכים איתך. על הקמיע מ"יער הפיות" כבר הבעתי דעה,ואני חוזר ואומר-הקמיע הוא סתם פיסת נייר/מתכת מעובדת ששוכפלה באלפי עותקים,ולכן הקמיע הוא זבל מסחרי,ותו לא.הקמיע יכול "לקבל" כוח רק מהאמונה של האדם העונד אותו. Diableror

נמנמנמננ...

אני מבינה את מה שאתם אומרים. אז איפה אני יכולה איכשהו להשיג קמע שהוא לא סתם פיסת מתכת מסחרית... אני באמת מאמינה בדברים שכאלו.

RainBird

New member
את כנראה תאלצי ללכת לאדם שיודע לעשות דברים כאלו. ולשלם קצת יותר מ15 שקל לפי דעתי. אני יכול לתת לך מתכון של איך עושים אבל את לא מכשפה אז זה לא ממש יעזור.

אשמח אם תוכל לשתף...

בין אם פה, ובין אם בהודעה פרטית, על כל פרט בעשיית הקמיע... תודה... :)

למעלה