שאלה

Me N U

New member
יגאל, תנ"ך זה אחד המקצועות המענינים

לפני חודש חשבתי שזה המקצוע הכי משעמם וטיפשי שקיים, אבל אחרי שלמדתי בחופש תנ"ך והשלמתי חומר, אז אני חייב להודות, שממש כיף לי ללמוד את זה, אפילו יותר מהסטוריה. זה מקצוע שברגע שאתה מבין אותו מתחבר אליו, הוא פשוט פותח לך את המחשבה ופשוט גורם לך עניין מכל רגע של קריאה. אז נכון, לא הייתי מרחיב תנ"ך כי זה נראה לי קצת קשה, וגם אני אישית לא ממש טוב במקצוע הזה (קיבלתי רק 81 בתעודה) אבל לדעתי זה מקצוע שעד כמה שמשמיצים אותו, הוא אחד הנחמדים. אגב, יגאלול, כמה קיבלת בתנ"ך?

FreakOfNature

New member
נא לא לזלזל ב- 99 שלי

גם אני עשיתי לפני ה- 005 וחבריו! ומה זה תורת הקבוצות האינסופיות? זה בדידה של אוניברסיטת חיפה?

drnaji

New member
2 "אכנים" ../images/Emo26.gif

אכן 1
אכן זה קורע מצחוק אכן 2
אכן זה מאת ציטוט אכן 3
אכן אני מסטול עכשיו

Me N U

New member
יגאל.. אתה קיבלת 97, לא?

הבנתי שבסוף המורה שלך החליטה להפחית לך שתי נקודות מהציון הסופי אז קיבלת 99 במקום 97 (אתה בעצמך אמרת לי את זה אתמול בלילה במסנג'ר) דבר שני, רציתי לדעת על מה אתה מעוצבן עליי? (אמרת לי אתמול בלילה בשיחה במסנג'ר שאתה כועס עליי ולא הסברת למה) דבר שלישי, תפסיקו לטעון שהשיטה החדשה במתמטיקה הרבה יותר קלה, כי זה לא נכון. אתם בבגרות שלכם הייתם צריכים לפתור איזה 7 שאלות, כשכל שאלה היתה בד"כ בעלת סעיף אחד או שניים והבחינה שלכם נמשכה 3 שעות. מאז שפיצלו את השאלונים, אז בשיטה החדשה צריכים לענות על 9 שאלות, כשבכל שאלה אז נותנים תמיד מלא סעיפים, וסה"כ הזמן של הבחינות שלנו הוא 6 שעות, כך שההיקף של העבודה שלנו בבחינות עצמן יותר רחב. ב-006 במועד א' למשל נתנו שאלה שההיקף שלה היה כמו ההיקף של שלוש שאלות מהבחינות בתקופה שלכם. חוץ מזה, גם בתקופה שלכם השאלות בגאומטריה ממש לא היו מסובכות (קניתי ספר של כל הבחינות בגרות מ-1990 ועברתי על כל הבחינות, כך שאת מה שאני אומר אני מבסס על כך), אז די להגיד שהורידו את הרמה בגיאומטריה, כי זה ממש לא נכון! (השאלות שהיו השנה במועד א' למשל היו יותר מורבות וקשות מהשאלות בבחינות שלכם) וממה שראיתי, אז בטריגו ובבעיות קיצון השאלות שהיו לכם היו פחות ארוכות ועם פחות עבודה שחורה. קיצר, היתרון העיקרי היחיד בשיטה החדשה זה שאפשר כל פעם לגשת לשאלון מסוים ולשפר רק אותו, במקום לעשות הכל מהתחלה מחדש. אבל די לנסות להשמיץ את הרמה של היום, כי הרמה לדעתי לא ממש השתנתה, ואם כבר אז היא השתנתה באופן מאוזן, כך שנושא אחד נהיה קל יותר והאחר קשה יותר.

drnaji

New member
לא מזלל אחי ../images/Emo70.gif

אני האחרון שיזלזל בזה
תורת הקבוצות האינסופיות זה קורס שקיים גם באוני ת"א בכלכלה\מתמטיקה\תעיה וניהול וכו.. אין לי מושג אם אתה תלמד את זה או לא.. מה שאתם קוראים בדידה אצלנו קוראים מתמטקיה דיסקרטית.

drnaji

New member
אהלן יגאל ../images/Emo24.gif

שמח שבחרת במה שרצית..שיהיה לך
בלימודים
אני בדיוק סיימתי את הלימודים ומחכה לגיוס
ולמה במסנג'ר אתה נאג'י
איזה קטע הזוי..חופשי הזוי

drnaji

New member
לא..אני לא כותב\קורא שם מחוסר

זמן אבל אשמח לעזור לך אם תרצה בכל מה שקשור למדעים

רובע

New member
אבל היא הוציאה דיסק אוסף גם

וחוץ משני השירים שאמרו לך כבר יש את in your eyes ואת pieces of a dream...לכולם חוץ מלIYE יש קליפ גם...

Me N U

New member
וואי.. שמעו קטע מוזר ברמות

עוד לא יצא לי לראות את הקליפ של הסינגל שאני כמעט הכי אוהב (POAD). מישהו יכול לשלוח לי קישור לזה?

drnaji

New member
../images/Emo51.gif

in your eyes מאד בנאלי..לא אהבתי
Pieces Of A Dream מעולה מעולה גם אחרי שתי כוסיות ויסקי אני עדיין מסוגל להנות מלשמוע את השיר הזה
אהבתי שאת מקבלת את עצמך כמו שאת (לפי החתימה שלך)

רובע

New member
חחחחחח

את IYE אני לפעמים אוהבת לפעמים לא תלוי במצברוח שלי:$ ואחרי שתי כוסיות ויסקי....כל שיר ישמע טוב
והחתימה שלי...זה אוסף של שטויות שפלטתי בהיותי קצת פחות משפויה...אבל נחמד אני אוהבת את המסר שזה מעביר..לא חשבתי על זה ככה עד עכשיו

Me N U

New member
וואי..יש לך בדיוק את אותו טעם כמוני

תגיד.. אתה כרגע עוד בודק בחינות בגרות במתמטיקה? פשוט אם כן אז יש לי שאלה ממש דחופה אליך בעניין.

למעלה