שאלה

drnaji

New member
שאלה ../images/Emo26.gif

*וואי כמה זמן לא הייתי כאן...איזה שנתיים* אחרי הדיסק "אנסטסיה" בקיצ 04 או 05 (אני כבר לא זוכר) איזה שירים היו לאנסטסיה
זכור לי שיר אחד עם הסולן של איוונסיס אבל שכחתי מה השם שלו

SurfingBoy

New member
EB-everything burns

חוץ מזה היא הוציאה עוד דיסק ובו יש לה סינגל עם הזמר ארוס רמזוטי(נכון נשמע כאילו הוא מנגן במפוחית???)שנקרא I Belong To You

SurfingBoy

New member
ד"א הוא יצא בקיץ 04

ומי אתה בדיוק...אתה לא זכור לי כ"כ...???

drnaji

New member
תודה על התיקון ../images/Emo9.gif

מי אני
בשביל זה יש כרטיס אישי (וגם יש תמונה במיוחד בשבילך
). אני הייתי בפורום לפני כשנתיים..אז הפורום היה תקוע ורק אני והמנהל כתבנו אז. פרשתי בגללי מחויביות לפורמים אחרים (חלק שנהלתי וחלק שהייתי פעיל בהם). עוד שאלות לפני שאני זז להתקלח

SurfingBoy

New member
הוא לא יצא ב-04?!

SAT יצא ב2004 והדיקס מעט אחרי אז איך זה שהוא יצא ב-05?

drnaji

New member
וואי תודה ../images/Emo24.gif

ארוס רמזוטי באמת נשמע כמו אחד שמנגן במפוחית
ולא אהבתי את השיר הזה! בקשר לEB-everything burns שיר מעולה מעולה מעולה
על המענה המהיר

drnaji

New member
../images/Emo6.gif

ת'אמת שאני לא מעודכן במה שחדש אצל אנסטסיה מאז קיצ 04.. אם כי עם המצב החרא שיש בצפון יש מצב שאהיה כאן עד שהחיים יחזרו לשגרתם
על ההצעה

Me N U

New member
כמה דברים

1. ברוך הבא
2. למה לקחת מיגאל את הכינוי "נאג'י"
הזכויות לשם הזה כבר שמורות לו
אין להעתיק ולשכפל שמות של אנשים פה
יגאל הוא הנאג' היחיד פה
3. אתה מוזמן לחזור לתקופה ההיא ולכתוב כאן כמה שתוכל, הפורום אם עוד לא קלטת מאוד התפתח וכיום אנחנו אחד הפורומים היותר מגובשים ומהנים שיש בתפוז, כך שאם תנסה, תוכל להתאקלם כאן בלי בעיות ולהנות מכל רגע
4. רציתי לעורר בך קצת תחושת נוסטלגיה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=758&msgid=39481184&FlagSybase=1

drnaji

New member
הו../images/Emo70.gif אהבתי את התגובה../images/Emo70.gif

הודעה ראשונה שלי בפורום ב26.9.04 ..אז הייתי סטודנט שנה א..עכשיו סיימתי את שני התארים שלי ממש סגירת מעגל
"למה לקחת מיגאל את הכינוי "נאג'י"" זאת בדיחה פרטית בינך לבינו\לבניהם ואני לא הבנתי אותה מין הסתם.. ולא גבני ולא בטיח,השם הפרטי שלי זה נאג'י (איזה שם עירקי ההורים שלי דפקו לי
) אז הוא גנב את זה ממני
חוצמוזה זה הניק שלי כבר 3 שנים בתפוז.. ומי זה יגאל ומה הניק שלו בכלל? "אתה מוזמן לחזור לתקופה ההיא ולכתוב כאן כמה שתוכל" וואלה יש מצב..אבל דווקא עכשיו אני נכנס לתקופה עמוסה..אוטוטו חתונה של אחותי |קולולולולולולולוללווווו| ויש מלא סידורים וזה..
על ההצעה.. "הפורום אם עוד לא קלטת מאוד התפתח וכיום אנחנו אחד הפורומים היותר מגובשים ומהנים שיש בתפוז, כך שאם תנסה, תוכל להתאקלם כאן בלי בעיות ולהנות מכל רגע " וואלה לא קלטתי כי לא עברתי על מה שכתוב בפורום
אני שמח שאתם מגובשים |ח"ח לכם| אני לא חושש מבעיות התאקלמות..פשוט אני לא חושב שיש לי זמן לעוד פורום..כי או שאני פעיל בפורום כמו שצריך או שאני לא כותב בכלל
על תחושת הנוסטלגיה צביקה

drnaji

New member
אגב,למנהל ../images/Emo26.gif

נזכרתי לפי השרשור שרצית להיות עתודאי-מה לעשות לא כולם מושלמים,בסופ זה יצא לפועל או לא

FreakOfNature

New member
נהייתי עתודאי (אני יגאל...

ובמסנג'ר אני נאג'י. בגלל זה הוא טוען שגנבת לי...). אני בהנדסת מחשבים ותוכנה באת"א.

Me N U

New member
הוכחה שיגאל הוא הנאג'י היחיד

יגאל קיבל במועד א' 97 במתמטיקה => יגאל החליט לעשות חוזר (למרות שכל האוניברסיטאות מתייחסות ל-97 בדיוק כמו ל-100) => יגאל קיבל 99 במועד ב' => יגאל שקל לגשת שוב [
] => יגאל הוא הנאג'י מספר אחת כאן וחסר למי שיעז לערער על כך
=> drnaji תחליף שם. אתה לא נאג'י אמיתי

drnaji

New member
חזור בך ובמהרות ../images/Emo46.gif

אני קבלתי 100 ב5 יח"ל במתמטיקה עוד במתכונת הישנה של המתמטיקה שהיא הרבה יותר קשה מהחיים הקלים שעושים לכם עכשיו עם כל ה005 וה007 למינהם.. וגם 100 ב5 יח"ל בפיסקה ובתנ"ך
אני עברתי במועד ב בתורת הקבוצות האינסופיות (יענו קבלתי 60) במבחן שרק 20% עוברים בו,החלטתי לעשות מועד ג וקבלתי 94
אם יש נאג'י בעולם הזה זה אני
נ.ב נשבע לכם שאני לא סיסי

Me N U

New member
הלוואי עליי..

אני מוציא את הנשמה בדיוק בשלב הזה של החיים בשביל שיהיה לי 100 במתמטיקה
ב-005 קיבלתי 94 במועד הראשון ואז שיפרתי במועד השני ל-100 ב-006 קיבלתי 62 במועד הראשון ובסביבות 90 במועד השני (עוד לא החזירו לי תשובה סופית) ואז אני אצטרך לעשות עוד פעם 007 אני עושה רק בחורף של י"ב
לגבי פיסיקה, אני רק עכשיו מתחיל ביום ראשון קורס השלמה בפיסיקה, כך שאין לי מושג עוד אם יש לי בכלל סיכוי להוציא משהו בסביבות ה-100. חוץ מזה, לא נראה לי שיהיה לי 100 בעוד משהו. יכולתי להוציא 100 בלשון, אבל דפקו אותי עם הציון הגשה, ולגבי מקצועות הומניים, אני ממש מתפלל להוציא בהם את ה95+ כי הזכרון שלי ממש חלש.

drnaji

New member
../images/Emo50.gif בהכל ../images/Emo70.gif

וברוך הבא למועדון האנשים עם הזכרון הממש חלש

למעלה