שאלה

שאלה../images/Emo26.gif

אולי זאת שאלה קצת מוזרה.. אבל אני וחברה שלי היתווכחנו על מה עדיף לשמוע את "הולי" או את "בריטני ספירס".. אני אמרתי הולי.. מה דעתכם?

hgvrycuihnhuyb

New member
אה....

טוב אין ממש הבדל בניהן שתיהן סתומות ערומות מפגרות אבל מה שכן בריטני היא יותר ותיקה אז היא יותר שנואה והולי לקח לי זמן להבין מי זו היא יחסית חדשה ועוד לא כעסנו מספיק אז נסלח לך זה בסדר אבל בסה"כ שתיהן אותה חארטה....איכס פופ....

Stillwater

New member
צר לי אך איני יודעת מי זאת הולי לכן

לא אוכל לענות על שאלתך.

נו הולי.. הלהקה הזאת..

של הפוסטמה הזאת.. שהתחתנה עם קורט.. קורטני לאב.. למה אתם לא יודעים?!

Yippy skippy

New member
HOLE- הול- לא הולי!! בגלל ה-E?

אני... מעדיפה את הול... :\ למרות שאני שונאת את hole, דומני שקורטני והלהקה כותבות את השירים של עצמן, ולא נראה לי שהן נחשבות פופ.... נדמה לי... :\ למרות לדעתי הול זה חרא של מוזיקה.. אבל הרבה יותר עדיף על בריטני... זה בלעעעעעע!!

Yippy skippy

New member
שיט.. למה כל הזמן הדגש משתגע לי?!?!

שימו את הדגש, רק על ה"לדעתי"... תודה :)!

the rock girl

New member
יש לי רק שאלה אחת...

מה בריטני וההולי הזאת מה שמה קשורותץ לעזאזל לפורום נירוונה..???

the sofa city

New member
אני חושבת:

מצד אחד הול: שנשמעות כמו השירים של פיבי חוץ מהעובדה שהשירים של פיבי יותר טובים... מצד שני בריטני: כוכבת פופ דורשת צומי רודפת תהילה וכסף... לא כותבת את השירים שלה בעצמה, לא שרה אותם בהופעות, הורסת שירים, צבועה, מתעללת מינית ב: אופנועים, כדורי סל, כיסאות והרשימה עוד ארוכה...! אז בעיקרון אף אחד מהם אבל אם אני צריכה לבחור אז הבחירה שלי כמובן תהיה הול...

ענבר ש

New member
מי זאת פיבי?../images/Emo12.gif

איך אתם בכלל יכולים לקשר בין הול לבריטני??
הול זה מוזיקת רוק,עד כמה שאתם לא סובלים את הסולנית שלהם... ובריטני.. זה...
בראש(??)

Ayoola

New member
אוי אתם שרוטים :)

הול ובריטני?! לא הגזמנו? הולי ואלאנס!!! המטומטמת ששרה את קיס קיס! חחחח.... הול.... אהבתי:)

ש ו ק ה

New member
מי זאת הולי לעזאזל?

אם התכוונת להול... אז ברור שאת הול... מה יש להשוות בכלל את בריטני להול? זה סוג מוזיקה שונה לגמרי...

Runaway Train

New member
ברור שהול!!!!!!!!

לא בגלל שאיכס זו בריטני בגלל שהול היא להקה פמינסטית אבל עדיף לא לשמוע אותה כי קורטני דפוקה אבל הכוונה יצאה בסדר,אם אין לך משהו נגדה

FlamMAble

New member
איזו הגזמה!!! HOLE עשתה אחלה מוזיקה

(הן התפרקו) אני אישית שומעת HOLE וממש נהנת מהשירים&מוזיקה שלהם. טוב הסולנית פוסטמה רצינית, אבל מי אמר שבשביל לאהוב מוזיקה חייבם לאהוב את מי שעושה אותה?!?!!??!!?! ואני ממש ממליצה לכם לא לקטול... HOLE אחת הלהקות האהובות עלי.

hgvrycuihnhuyb

New member
אני מכירה רק 3 שירים שלהם

את המוכרים מליבו וסלבריטי סקין ועוד אחד בקליפ שחור לבן שהיא על המיטה יושבת

למעלה