שאלה

Runaway Train

New member
אני כ"כ לא מסכימה איתך!

אני לא מסכימה איתך,לדעתי השירים הם הבנאדם עצמו...היא כותבת את השירים אני לא חושבת שאפשר לאהוב שירים של מישהו ולשנוא את מי שכתב אותם לא לפי הספר שלי לפחות אחרת מה זה שווה?מה את מתחברת לשירים שלהם?זה הקטע? בכל זאת השירים הם הבנאדם הבנאדם הוא השירים אחרת זה לא שווה כלום!

life style

New member
כן אבל...

לפי דעתי דווקא ללחן אפשר להתחבר בלי להתחבר לבן אדם. אני גם אוהבת לשמוע מוסיקה בלי לחקור את מי ששר אותה... יש הרבה להקות שאני שומעת כל יום ולא יודעת מה שמות חברי הלהקה - זה לא מעניין אותי מה שמעניין זה המוסיקה.

Runaway Train

New member
לא לזה התכוונתי אבל לא משנה

תתחברו לשירים בלבד לא אכפת לי אבל "להתחבר ללחן" ? לזה את מתחברת ללחן?

life style

New member
גם... למה לא?

הרי בשבילי העיקר במוסיקה הוא לא המילים... אני מנסה תמיד כשאני שומעת משהו להפריד את הצלילים של הגיטרה מהצלילים של הבס ומהצלילים של התופים ולהיפך... תנסי בהחלט מקבלים הערכה לאומן...

Stillwater

New member
המוסיקה היא הלחן ולא המילים!!!

לפעמים יש שירים עם מילים טיפשיות או אפילו ללא מילים והלחן הוא מצויין! לפעמים אני אוהבת לשמוע מוסיקה שהיא ללא מילים בכלל! וזה נכון, שמילים טובות מוסיפות המון! ומידי פעם, במקרים נדרים יכולות אפילו לכפות על לחן גרוע!

life style

New member
*שיעול* פינק פלויד*שיעול*

יש להם שירים שלמים בלי שום מילה - ואני נהנת מכל רגע....

ענבר ש

New member
השיר

היחידי שאני מכירה של הול זה "מיס וורלד" דווקא נורא אהבתי

whatever4

New member
אני חייבת להגיד

שעד לפני כמה זמן ממש לא הערכתי את המוזיקה של הול עד ששמעתי ברדיו ב-102fm ביום שבת (אני חושבת שקוראים לתוכנית נקודת הג'ק) שיר של הול שנקרא Northern Star ופשוט התאהבתי
בשיר הזה! כך שעכשיו יש לי יותר הערכה להול ויש לי אפילו חשק לקנות את אחד הדיסקים שלהם

Queen of Spells

New member
HOLE

השירים הישנים שלהם היו טובים יותר...מזכירים טיפה את היהודים... החשים לעומת זאת....זה כבר פופ...

FlamMAble

New member
HOLE מעולם לא עשו פופ

אני לא קוראת לעצמי מעריצה, אני פשוט מאוד אוהבת HOLE ושמעתי המון שירים (ה-מ-ו-ן) שלהם ולא נתקלתי ב-1 שהיה קרוב אפילו לפופ.

למעלה