שאלה

luda88

New member
שאלה ../images/Emo23.gif

בהשראת השירשור פה על הבגידה.. תמיד יש מה להגיד על הגבר הבוגד.. אבל מה דעתכם בעצם על הבחורה שהוא בוגד איתה? לא בהנחה שיש לה מישהו או משהו כזה.. אלא בחורה שמודעת לזה שיש לו חברה ובוחרת לשתף איתו פעולה כאשר הוא היוזם, הרי בסופו של דבר זאת הבעיה שלו, בגידה שלו.. לא כך? היא אשמה בבגידה? היא אחראית כמוהו? מה דעתכם עליה?

לידייי

New member
תגובה....

עצם זה שהבחורה יודעת שיש לו חברה,זו כבר ניקראת בגידה!! מבחינתי זו ממש עזות...ללכת איתו ולהתפתות לו!! קשה לשמור על היצר אבל זה אפשרי!! אז כן,בגידה! זו דעתי.....

במי בדיוק הבחורה בוגדת פה?

ניחא, הבחורה הייתה מכירה את אותה חברה אז כן, סוג של בגידה. אבל אם היא לא מכירה אותה אז זו סתם בחורה שאין לה מצפון.

רחל34

New member
היא בוגדת בעצמה

הרי זה יחזור לה כמו בומרנג. כפי שהוא בגד בחברתו, הוא יבגוד גם בה

תגובה

ודאי, שאם הבחורה ידעה שהיא מבגידה, ובכל-זאת יצרה אתו קשר זוגי, היא אשמה באותה מדה. היא שותפה לזה. בכל מקרה, החברה של הבוגד תכעס עליו יותר מעליה.

ס א ט י ן

New member
היא לא אשמה בבגידה

ובטח לא אחראית כמוהו (כי עדיין, למרות המעשה, היא לא זו שבוגדת במישהו ולרוב גם לא באמת מכירה את הנבגדת...)... מה שכן, אני חושבת שהרבה פעמים מדובר בבחורה ללא כבוד וללא ערכים. זה גם מראה שיש לה חולשה לעמוד בפיתויים, או שפשוט לא איכפת לה מאף אחד, וגם לא מעצמה (הרבה פעמים בסופו של דבר היא יוצאת פגועה). אני לא מכלילה, חלילה, אולי יש גם נשים ש"עזרו" לגבר לבגוד ועשו את זה מתוך אהבה נטו ובסוף הם גם היו ביחד.... אבל בדרך כלל- לפי דעתי- זה הפרופיל שהייתי נותנת למישהי שעושה כזה דבר.

soooz

New member
היא לא אחראית כמוהו

היא משתפת פעולה, אבל סה"כ היא לא פוגעת באף אחד שיש לה קשר אליו. יש לה פחות מה לסחוב על המצפון. היא פשוט יוצאת סתם מניאקית. מעבר לזה שזה מגעיל כלפי הנבגד, זה עצוב שאתה מוכן להיות בעדיפות שנייה אצל מישהו, ולהיות איתו בידיעה שבלילה הוא חוזר לישון עם בן\בת הזוג שלו.

voguemaster

New member
לא בהכרח

אתם מציגים את זה לגמרי שחור מול לבן. יש מקרים שהם באמצע. אני לא חושב שזה עצוב שאתה מוכן להיות עדיפות שניה. זה תלוי מאוד מה אתה מחפש מקשר עם מישהי שיש לה חבר או נשואה. אם כל מה שמעניין אותך זה קשר יזיזותי עם מישהי שאכפת לך ממנה, אין פה מקום שני וראשון. מעבר לזה, אני גם אגיד שאני שכבתי עם אישה נשואה ולא רק שידענו שזה למטרות מיניות (אם כי הייתה שם רומנטיות ואכפתיות) אלא גם היה לי ברור שמבחינת אהבה רומנטית אין לה שום אהבה כלפי בעלה יותר והסיבה היחידה שהם ביחד זה בגלל הילדה והנוחות. במקרה כזה, זה לא עצוב בכלל, זה אפילו שמח למדי. הייתה לי תקופה יפה עם בחורה מתוקה שהיה לה רק רע בחיים מגברים (ובייחוד מהגבר שאיתו היא חיה) וזה היה הדדי. זה שהיא לא רצתה לעזוב את בעלה ולפתוח בחיים חדשים (בלי קשר אליי) בשבילה ובשביל הילדה שלה - זו כבר בעיה אחרת. חבל, אבל זו לא הנקודה פה.

שניהם אשמים בבגידה לדעתי-

הוא אשם- ברור למה, כי הוא בחר לבגוד בחברתו ולא להסתפק בה. היא אשמה- כי היא ידעה שהוא תפוס ועדיין עזרה לו לבגוד. צריך שניים לטנגו

האשמה כאן היא על הבחור ...

הוא הבוגד . הבחורה לא אשמה יותר מדיי , אלא סתם לא יוצאת באור טוב . זהו ...

d i n d i n i

New member
מסכימה עם קרן אור

יש משהו דוחה בבחורה שחומדת איש תפוס , אני לא מאמינה ב"זה פשוט קרה" מצטערת לא מחליקים לגבר תפוס על יוספון במקרה ובלי שום קשר אני מאמינה ב- מה שתשלחי יחזור אליך.. אני מקווה שמה שיש לך בבטן הוא עבר נשכח..

luda88

New member
מי אמר שהיא חומדת איש תפוס?

מי אמר שזאת היא שיזמה את זה או כפתה את עצמה עליו? זה ממש לא שחור ולבן כמו שאתם מציגים את זה...

luda88

New member
נכון.

אבל בסופו של דבר מי שבחר - אם אפשר לקרוא לזה כך- לפעול כך ולפגוע במישהו אחר, ועל מי שהאחריות מוטלת עליו זה על הגבר הבוגד, ולא על האישה שהוא בגד איתה.

למעלה