שאלה

smile smile

New member
יש לך טעות

כנראה שהתכוונת ל 180 מעלות ולא 360. 360 מעלות זה לעשות סיבוב שלפ = להיות באותה נקודה. 180 מעלות זה ההיפך= להיות במקום המנוגד.

תודה על שיעור המתמטיקה ../images/Emo6.gif

ואני לא סתום אני יודע הנדסה...וממש לא היה לי כח למצוא ביטוי מדויק עמך הסליחה.

אני מעוניין לדעת?

איך מזמינים אנשים להתארח בפורומים?,חשבתי שיהיה רעיון מעולה אם פעם יארחו בתפוז את סיגל אבין התסריטאית של"משחק החיים"

NeTuSh2

New member
שירקל? למה את לא עונה לזה? :(

גם למסר האישי לא ענית לי ....

shirakl

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

ואני אשתדל להשפיע על המערכת
בקשר למסר האישי - לא קיבלתי אותו

NeTuSh2

New member
לשירה המתוקה ../images/Emo13.gif

אוקיי, תודה רבה!! תהיי בקשר לזה ותגידי לי מה קורה, טוף? :) תודה רבה.. איזה כיף!! לא רק אני רוצה.. יש הרבה תמיכה אני מקווה שזה טוב!! ה-ל-ו-ו-א-י-! יו, כמה אני אשמח:) ביי ביי תודההההה ואל תשכחי להגיד לי:) חחח תודה Byebye(;

MrJacKasS

New member
אפשר לעשות שרשור...

בעד ונגד להביא את ריקי (למרות שאני חושב שכולם יהיו בעד), ואז שירה תראה את זה להנהלת הפורומים והם יראו כמה אנחנו רוצים שהיא תבוא ואז היא תבוא! וגם יעל שרוני היא הרבה יותר אנרגטית, פרועה כזו... אני בטוח שיהיה נחמד לארח אותה (למרות שזה מה שחשבתי לגבי נירית...).

לא נראה לי...

דווקא בראיון שקראתי איתה אמרו שהיא מאוד רגועה כזאת...שהיא ההפך הגמור מריקי. ואני עדיין לא מבינה מה יש לכם נגד נירית. אז היא לא ענתה על כל השאלות! ביג דיל! לא אשמתה!

NeTuSh2

New member
ממממממ ../images/Emo85.gif ../images/Emo85.gif

חחחח, נכון, אי אפשר לדעת:) יכול מאוד להיות שריקי זאת הפרועה והאנרגטית שאת מדברת עליה ולא יעל:) אבל נחיה ונראה:) זה יהיה מממששש כייייףףף PLZZZ אפשר אפפילו לעשות פעם בשבוע/חודש שחקן מ"משחק החיים" יתארח:) זה יהיה ממש נחמד.. לא נראה לי שצריכה להיות בעייה... לא?

למעלה