שאלה

NeTuSh2

New member
שאלה ../images/Emo20.gif

יש מצב... באמת אבל.. שכמו שהיה פה עם נירית קופל.. יהיה עם יעל שרוני? היא כזאת מדהימה
אני ממש אשמח
!
!
!
!

ואי ממש נפגעתי../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif!!!!!!

זה לא פיררר כל השבועים הלאו חיכתי שנירית קופל תענ הלי על השאלה וברור שהיא לא עונה על הכל כי יש יותר מידי שאלות עליה, היא כן ייכלה לענות אבל חלק מימכם פשוט דילגו ושאלו אותה שאלה בתגובה לאחרים והקפו אנשים, זה לא הולך ככה וזה לא מסודר רק תידעו שאני הילדה הכי מדכיאון עכשיו ניראה לי בכל אדמות הארץ!!!!!!!!!!! זה כל כך לא אוייייגן!
טוב זה לא רק אתם אני עצבנית גם מאוד משהו שלא קשור לפורום אז עיזבו, אבל זה גם חלק גדול מי זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo4.gif

אם זה מנחם...רציתי מאוד להיות פה אבל לא יכולתי כי עשו לנו רצפה חדשה בבית מצאו זמן..

):../images/Emo85.gif

אני מרגישה על הפניםם כל המצברוח שלי למטה ושלחתי הודעה חריפה לתפוז כי הם שמים בחלק מי זה, הם יכולם לעושת משהו או לבקש לא להגיב לכלאו שהוקפים ולתת לאחרים שהיו קודם וחיכו לזה כל כך הרבה אני בטוחה כולם חיכו זה לא אומר שצריך להוקף אני מאמינה שתפוז יטפלו בזה
אני בדיכאוןן אלוהים אני בדיכאוןןןן
נו טוב זה רק מראה כמה אני מכורה
תודה על האידוד מותק

yaelbsb

New member
לא רק זה

היו פה עוד מלא קטעים מסריחים למשל כשנירית ויעל צל הזאת עשו שיחות פרטיות פה בפורום במקום שהיא תענה על שאלות של מעריצים...

באמת?../images/Emo85.gif

את זה לא ראיתי אני ממליצה לכתוב תגובה רעה לתפוז על כך, תכתבי גם את, אני כתבתי להם כמה שיותר ייכתבו אלק איזה תשובה תפוז כתבו לי: אנחנו מתבישים שהתבישו באמת.! ססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaelbsb

New member
זה לא תפוז אשמים..

זו נירית קופל הסנובית הזאת! ממש עיצבנה אותי אתמול!!! אני תומכת ברעיון להביא את יעל שרוני
היא מדליקה הרבה יותר ממנה!! איזה יבשששששששששה בדיוק כמו הדמות שלה בסדרה.

יעל צל

New member
אמממ תקשיבי-חשוב!!!

אני לא שאלתי בהתחלה שום שאלה באמת בגלל הסיבה שרציתי שהיא תענה לכם כמה שיותר, אבל ראיתי במצלמה שלא הראו את הכלבה שלה, שבדרך היא לוקחת אותה לכל מקום אז רק שאלתי את הדאלה הזאת. אז בבקשה להרגע טוב. ותפסיקו לרדת עליה כל כך. היא בסך הכל בן אדם ומההיכרות שלי בן אדם נורא נחמד. אז מספיק עם כל ההיערות הלא במקום האלו. תרדו ממנה.

יעל צל

New member
די לדיכאון-יהיה עוד צ'ט!!!!

יהיה עוד צ'ט, אבל באתר של נירית ונשתדל שהוא יהיה ארוך יותר, אוקיי?!!?! ננסה לענות להרבההההההההההההההההה שאלות והפעם זה יהיה לפי הסדר בסדר!?

אוי נו באמת... ../images/Emo4.gif

יש לכם בראש מעין איזו אשליה שמי שאתם מכירים בסדרה הוא ככה גם במציאות אז הנה אתמול קבלתם הוכחה שזה לא ככה!,ראיתם שנירית קופל שונה ב360 מעלות מרותם פריד. אל תשלו את עצמכם ותחשבו שאולי עם יעל שרוני זה יה יותר טוב כי בסוף סתם תתאכזבו כמו עם הצ'אט עם נירית קופל.

love amor

New member
גם אני קצת התאכזבתי מנירית

אבל בסה"כ היה נחמד..כאילו לא אכפת לי בכלל שהיא מעשנת זכותה..אבל עצבן אותי איך היא דיברה כאילו היא עושה לנו טובה
ויש לכם בעיות עם איך שהיא ישבה?! גם אני יושבת ככה! חח ויעל שרוני ממש שונה ממנה..ברור שהיא לא כמו הדמות של ריקי,אף שחקן כמעט לא כמו הדמות שלו במציאות אבל היא ממש חמודה!

punk00ache

New member
איך בדיוק היא עשתה טובה??

יש מלא מפורסמים התארחו בפורומים פה שבאמת עשו טובה.. הם באו ישבו שעתיים וענו על 3 שאלות אומללות... או כתוב תשובות קצרות ומזלזלות... דווקא היה אירוח אחלה הרבה יותר מפורומים אחרים

למעלה