זאת שאלה קשה.
האמת שאני חושבת שרוב הספרים שאני קוראת מגיעים דווקא מהפורום. אני כותבת כאן כבר שנתיים-שלוש (הרבה לפני שנהייתי מנהלת) ויש לי זכרון טוב לפרטים קטנים. כך שבעת שיטוט בספרייה אני הרבה פעמים נתקלת בכותר שמוכר לי. לפעמים מכאן, לפעמים מאיזו כתבה בעיתון, מהמלצה של חברים וכו'. ויש את הקלאסיקות - דברים שאני מרגישה שצריך להכיר בשביל ההשכלה. גראהם גרין, דיקנס, דברים כאלה. מעבר לזה אני מעריצה גדולה של "הספרייה החדשה" ושל מנחם פרי במיוחד, ובד"כ כל מה שהוא ערך אני מוכנה לקרוא. וגם אני משוטטת סתם
לפעמים אני לוקחת דברים אך ורק כי אף פעם לא שמעתי עליהם. מוצאים ככה הרבה פנינים. היום אגב "פגשתי" ככה ספר שלקחתי והתחרטתי אח"כ המון... "הפסלת". משהו זוועתי, באמת. ספר ששכחתי שקראתי, והצטערתי שוב להזכר. זה קצת כמו לצאת לבליינד דייט. אף פעם לא יודעים אם זה ייגמר באהבה גדולה או בזכרון מריר
בעיקר אני שותפה לתחושת ההחמצה. בד"כ אני יוצאת עם הרגשה מייאשת שגם אם הייתי מפסיקה לעשות את כל שאר הדברים שאני עושה, כולל לאכול ולישון, עדיין לא הייתי מספיקה בחיים לקרוא כל מה שאני רוצה. מדכא אך אמיתי. ולסיום, היום פגשתי אישה בת 80 בערך עם ספרים של טרי פראצ'ט שהיא לקחה. לי זה העלה חיוך