שאלה

shelly tarony

New member
שאלה../images/Emo2.gif

כמה שנים אתם רואים את הסדרה????? מאיזה גיל התאהבתם בזה?????

מהסרט גיל 16/17

הייתי באיזה טיול בית ספר והראו את הסרט באוטובוס, מישהי באה התיישבה עליי , ודי הפריעה לי , אח"כ בערב כשרציתי להפיג את השעמום איתה היא זכרה לי שהסרט עניין אותי יותר. אז כשיצאתי מהצבא זה היה המשך ישיר , דהיינו 11-12 שנה מהסרט, ו8 מאז השתחררתי.

shelly tarony

New member
וואו!!!!../images/Emo2.gif

אז אני יחסית צעירה ממכם!!! אני רק בת ארבע עשרה והתחלתי לראות את הסדרה מגיל 11 כשהסרט יצא הייתי רק בת שנה !!! (אף פעם לא ראיתי את הסרט)

weinerit

New member
וואו!!!

חשבתי אני הכי קטנה פה.. גם 14- את הסרט ראיתי כי הורים שלי הכריחו אותי לפני שנה שנתיים ואת הסדרה התחלתי לראות רצוף עונה 9 (..)!! את כל השאר ראיתי באינטרטט ועכשיו כשזה חזר לAXN... נחמד לדעת על קיומך!!

shelly tarony

New member
../images/Emo13.gif

אותי הכריח אחי הקטן !!!
פתאום הוא החליט שביום שבת כל המשפחה תראה סטארגייט בהתחלה נורא כעסתי ואז פתאום התאהבתי בזה
וכל היום אני רק מדברת על זה
כל יום אני מודה לאחי הקטן שהכריח אותי לראות את זה !!!

מ א ג ר ט

New member
מה??

לקחתם לי את הזכות להיות הכי צעירה בפורום!! טוב, אני עדיין הכי צעירה שמגיעה לאירועים (לא, נגה *לא* בפורום), אבל אני אשמח לראות גם את כל שאר הצעירים בפעם הבאה...

Iced Hammer

New member
בואו נחשב...

הסרט היה בשנת 94 ... נניח ראיתי אותו ב95.. זה אומר מגיל 11...

shelly tarony

New member
וואו!!!!

אז אתה ממש מעריץ את הסדרה!!! אני רואה את זה רק שלוש שנים וחשבתי שאני המעריצה הכי גדולה של סטארגייט (אני לא אומרת שלא ) ותמיד חשבתי שאני היחידה שרואה את זה כי כששאלתי אנשים אף אחד לא הכיר את זה ופתאום אני רואה בפורום כל כך הרבה מעריצים של הסדרה!!!

רגע.. אז אם לפי אותו חישוב אני הייתי יותר

מבוגרת ממנו אז (כי אני יותר מבוגרת ממנו כרונולוגית, נקודה) אז אני לא מעריצה את הסדרה?
אם הסרט יצא ב-94, וראינו אותו ב-95.. הווה אומר שהייתי בת 16 בערך... ואני צופה אדוקה בהכול מאז ועד היום... באדיבות ערוץ 1, כמובן (יעני, לא ראיתי עונה 10 ס"ג ועונות 3-4 סג"א)

פחחחח.. להיפך.... יותר הגיוני שמבוגרים יותר

רואים את זה... בגלל RDA.. שמירת אמונים למקגייור...

shelly tarony

New member
../images/Emo13.gif

אני יותר חושבת שמד"ב מושך יותר ילדים קטנים אבל במקרה של סטארגייט זה באמת שונה

באמת? מד"ב מושך יותר ילדים קטנים? ../images/Emo2.gif

צריך לגלות את זה לאגודה למד"ב ופנטזיה... אני לא חושבת שהם יודעם את זה.. שמה כולם די מבוגרים (הרוב)

shelly tarony

New member
אוקיי

טוב לפחות אצלי זה ככה : אם ההורים שלי או אחיי הגדולים מסתכלים על איזשהיא סדרה או סרט שהוא לא אמיתי אז הם פשוט אומרים "זה לא בשבילי" גם אני באמת חשבתי על כך עד לפני שלוש שנים תמיד הייתי אומרת לעצמי :"הא זה מד"ב זה משעמם " רק אחרי שראיתי את סטארגייט השתנתה דעתי ודעתה של משפחתי פתאום הם רואים שזה באמת למבוגרים ,שזה מתאים לכל הגילאים - ועכשיו גם הם די עוקבים אחרי זה אני פעם חשבתי כך עכשיו זה שונה

סבבה... אני מבינה אותך לחלוטין.. גם אמא שלי

ככה... אני סתם מציקה לך...
אני מבינה מאיפה את מגיעה... זה תלוי בהורים ובסביבה...והסביבה שלך לא הייתה פתוחה למד"ב עד לאחרונה... שזו התקדמות וזה טוב... הלאה למד"ב קשה יותר

lenin972

New member
אצלי יש בעיות, אבל אנחנו כבר מתקדמים לאנשהו

אחותי הגדולה היא זו שגרמה לי לראות את הסרט בהתחלה כשהוא יצא לקולנוע (פשוט הייתי אדיש לכל דבר שהוא לא סטארטרק באותה התקופה). מאז היא לא רוצה לראות או לשמוע על מד"ב, לא יודע למה. אחרי זה ראיתי את הסדרה במקרה כששידרו את הפיילוט בערוץ אחד ומאז ראיתי את כל הפרקים. אמא שלי תמיד מוכנה לראות מד"ב אבל היא קוראת בערך לכל סדרות המד"ב סטארבייס (שזה המעדון הישראלי למסע בין כוכבים). אבא שלי היה קורא ספרים של אסימוב כשהוא היה צעיר יותר אבל עכשיו הוא מקרה אבוד בז'אנר. ועכשיו כשהתחילו לשדר בAXN הושבתי את האחיות הקטנות מול הטלויזיה ועכשיו אם הן מפספסות פרק הן באות אלי ומבקשות לראות מהאוסף הפרטי שלי. יש עוד תקווה למשפחה שלי!!!

../images/Emo6.gif אוי.. ההורים שלך נשמעים בדיוק כמו שלי

כל מה שמתחיל במילה "סטאר" וזה מד"ב נקרא אצל אמא שלי סטארבייס כל פעילות מד"ב שאני הולכת אליה זה שייך למועדון (אייקון היא יודעת בערך להפריד, אבל זהו, כל השאר זה סטארבייס) אבא שלי היה חולה ז'ול ורן כשהיה קטן, אוהב לראות סרטים אקשן ומד"ב, אוהב לראות סטארגייט כשהוא תופס את זה, אבל אי אפשר באמת לדבר אתו אתו על דברים (רק אם ממש מתאמצים) כנראה שזה ההורים של שכבת הגיל שלנו

Gilliana

New member
אין לי מושג בני כמה אתם, אבל...

נדמה לי שההורים שלכם אמורים להיות שייכים לדור שגדל על מלחמת הכוכבים פחות או יותר - אלא אם כן מדובר באנשים מבוגרים יותר.

שלי לא "גדל" מלחמת הכוכבים אבל הם היו בסביבה

כשזה יצא... רק שהיו דברים יותר חשובים בעולם שתפסו את תשומת לבם (מלחמות בארץ, מלחמות בחו"ל... כאלה) בזמן מלחמת הכוכבים ההורים שלי כבר היו "עמוק" בארץ ולארץ הסרטים האלה לא הגיעו יחסית מהר... וזה לא קשור, כמו שאמרתי, אבא שלי מת על כל הדברים האלה, כשזה ויזואלית, אבל אין מה לדבר אתו הלאה ואמא שלי.... כמה שהיא משכילה, הכל אצלה זה "סטארבייס"... זה לא משנה הרבה
(אגב, אני בת 28.5 ואני הכי קטנה בבית, זה אמור לתת לך פרספקטיבה על בני כמה ההורים שלי)

למעלה