שאלה

shaililo

New member
אין לי סוס אבל הכי גבוה שקפצתי היה

120 על כפיר. ו-120 על אוטי...

120 על אוטי?

יפה............. את חייבת להתחרות עליה!!!!!!!!! אני קפצתי 130 גם עם דיזל ונפו, אבל הגובה הוא לא מה שחשוב.. העיקר זה האיכות!

אממממממממממממ.........

לי רק עכשיו קנו סוס ואני מביאה אותו כנראה שבוע הבא לחווה שלי... וקפצתי עם סוס בית ספר הכי גבוה אוקסר של 1.30 עם אוסטין המלכה!!!! ועם הסוס שלי קפצתי אוקסר של 1.10 אבל זה היה בפעם השנייה שרכבתי עליו שזה היה שלשום ביום ראשון כדי לנסות אותו....

the kingzeos

New member
אני...

קפצתי אוקסר של 1.50 עם זאוס רק שעכשיו הוא אחרי הניתוח אז אי אפשר לרכב בחודשים הקרובים

ואני שוב אומרת

הגובה לא קובע!!!!! לפי דעתי לקפוץ 80 עם סוס קשה זה השג יותר גדול מלקפוץ 150 עם סוס אוטמאט!

ר ו ב י ן

New member
איך היה בסוף להתחרות ראשונה?

באודים ראיתי אותך ואת דרור (נראה לי שזו הייתה היא) כשהיא באה לשלם (אני ישבתי שם על הספסל עם בגדים כחולים) ונורא נלחצת שאת ראשונה. אז איך הלך בסוף? הלכתי קצת אחרי ההתחלה של 1.20

angel457

New member
אמממ את מתבלבלת..... כנסיי רובין...

אכן זאת הייתה שי שנלחצה אבל לא shililo מהפורום אלה sweet sugar ואני הייתי לידה (דרור) חחחחח חבל שלא נשארת עד הסווףף.. אבל היה נחמד שם נכון?

zohark

New member
יש לי...

את פופה שקפצתי איתו 150 עם ארל גריי שהיה שלי לפני חצי שנה בערך קפצתי מסלול של 140 ונראלי זה גם הכי גבוה שקפצתי איתו מכשול בודד... עם נרט אני לא בטוח...נראלי שזה היה משהו כמו 135-140...

שאלה...

כולם פה רק בקפיצות או שיש גם אנשים שמתרכזים בדרסאז' או אנדורנס או ריינינג? ועוד אחת: יש פה מישהו ממעגן מיכאל? אני הולכת להתחיל ללמוד שם...

krin88

New member
אני רוכבת במעגן מיכאל

פעם בשבוע אצל אילת... חווה ממש נחמדה! מומלץ בחום!!

אני עשיתי שם שיעור אחד!...........

ולא היה מרשים או כיף מידי סתם כזה...... אבל עשיתי רק שיעור אחד!... תלוי מה את אוהבת לעשות...........

למעלה