שאלה

הזכרתי איפשהוא פה שסבלתי!?!?

אז עוד נהניתי כי הייתי איתך ועם אווה היה טוב אבל אני לא מוצאת בזה יותר מידי עיניין את מכירה אותי.....(?) אבל את נהנית שם אם זאת החווה השנייה שאת רוכבת בה!......

krin88

New member
אז

אם כבר תכתבי שאת לא נהנת אבל הסוסים, ציוד והמדריכה אכן מרשימים!! :)

זה מה שחשוב לך!??!

הרושם?!!? עכשיו הכל מובן...... ווטאבר! סוסים ממש נחמדים...... האורווה מתרכזת יותר בדרסאג' מאשר בקפיצות ואני לא ממש מתענינת בקטע הזה.....אני חייבת לקפוץ לפחות פעם ב.... ולא א לא משנה!

zohark

New member
אבל דורון צודקת100% וחשוב לקפוץ..

באיכות ולוא דווקא לגובה...ובקשר לסוסים אוטומטיים אני לא חושב שיש דבר כזה!יש סוסים קלים וקשים אבל כל סוס לא משנה כמה הוא טוב לא ייקפוץ אם ירכבו עליו גרוע...אבל עדיין יותר כיף לקפוץ עם סוס קשה מאשר עם סוס קל יותר

shaililo

New member
אהמממ*אזארו*אהממממ....

וחוצמזה סוס מפסיק להיות אוטומאטי כשמגיעים לגבהים כאלו.

חחח שי.. נכון..

אבל אם אזארו היה אוטומאט הוא לא היה מסרב כמו שהוא סירב שנה שעברה במסלול של מטר.... ותאמת זוהר צודק, אבל שאני אומרת אוטומאטי זה לא סוס שאתה תפריע לו בפה והוא יקפוץ 150 אלא סוס שאתה מכוון אותו למכשול נותן קצת רגל והופ עברנו.. סוס קשה זה סוס שינסה לעצור, לברוח או לעשות דברים אחרים מעצבנים. הרי גם טאורה שבישבילי הוא "דיי" אוטומאטי מסרב לילדים נוןסטופ...

שניהם...

אני זוכרת שבאליפות הצפון האחרונה הבעלים שלו לשעבר נפל על המכשול הראשון... אבל בגלל שזה היה מטר הוא יכל לעלות שוב אבל הוא נפסל נראה לי בגלל עוד סרוב.... לפני שנה אזארו די השתגע....

shaililo

New member
מה ההבדל?!

וזה ממש עצוב שאת כל כך מתפלאת שהוא מסרב! אף פעם לא ראית את אזארו מסרב?! זה כל כך מוזרררררררר

עצוב?!?!?!?!?!?!?!?!?

מה עצוב?!?! שהוא סוס טוב שלא מסרב?.................. הלוואי שזה "העצוב" היחידי שיהיה לי בחיים! פחחחחחחחחחחחחחח אזארו
אבל מיסי פי 2!!!!!!

shaililo

New member
את לא ראית אותו מסרב!!!!!

סוס חייב לדעת לסרב.... שיו זה מוזר

זה רק טוב שהוא לא מסרב.....

אין בטיפת עצוב...........ואני בטוחה שהוא יודע לסרב.... הוא גם יכול.....אבל כנראה שזה לא מה שלימדו אותו.... הוא גם יכול תיאורתית לקפוץ תגדר והוא לא עושה את זה.... חחחחחח הוא ממש בון בון...... ואני מתה על הגודזילה

shaililo

New member
סוס אוטומאט גם מסרב...

ולפי מה שמספרים אזארו ממש אוטומט! אבל ברור שהוא גם מסרב! כל סוס מסרב!

הוא מאז שהוא הגיע אף פעם לא

תקע תרגליים באדמהנ מול המכשול פעם ב.... הוא "מתחמק" מהמכשול וממשיך בתנועה צידית כזאתי (מכירים!?!?איזה מציק זה!!) הוא חמוד! אבל בחיים שלי לא ראיתי אותו מסרב מסרב כאילו נעצר לפני המכשול!

אמממ........

אני ממש לא קפצתי גבוהה אבל את המטר+ שלי קפצתי פעם ראשונה עם מיסי!......... איתה קפצתי את הכי גבוהה!..... ווטאבר!.......

למעלה