שאלה!!

• פותח הנושא Red 5
  • פורסם בתאריך

Witch Child

New member
כן!!!

אני מתה על משחקי תפקידים! אני אשמח לעזור בארגון! אני לא יודעת על זה כל-כך הרבה אבל זה לא משנה... אפילו אם אני אטעה אף אחד כאן לא ישים לב, כי על פי כמה תגובות הבנתי שהרבה כאן לא יודעים לשחק בכל מקרה...

Darth Tomer

New member
רגע אז אם זה Free form

או איך שקוראים לזה, אז יש קרבות או לא? ואיך נקבע מנצח אם לא משתמשים בקוביות??? השה"ם מחליט?

Another Girl

New member
מבחינתי תארגנו הכל

תגידו לי מה לעשות,ואעשה
כי אנוכי קלולס ברמות בכל הקשור לנושא.

thorondor

New member
דפי דמות הם לא שימושיים בפרי פורם.

מעבר לשם, גזע, תכונות מיוחדות, ועבר אין מה לקבוע כאן. בפרי פורם לא צריך לחלק נקודות, וגם לא עולים רמות. אז מה המטרה?

Chakotay

New member
יש לי רעיון!

נשחק בצ'אט טיוי! מישהו עם מצלמת רשת, בשידור חי יטיל את הקוביות!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח(זה היה בצחוק כמובן, למרות שזה יכול לעבוד).

thorondor

New member
יש תוכנות פלאש של קוביות.

אבל זה סתם סיבוך. זה מתאים לסשנים של די אן די של פנים-אל-פנים. אני מאוד בעד הפרי פורם, שכמו שכבר אמרו, אפשר לעשות רק בצ'אט. ההצלחה של הפרי פורם תלויה בכמה דברים: א) רצינות של המשתתפים. תאמינו לי שמספיק בנאדם אחד שיעשה שטויות בשביל להרוס לכולם. ב) שה"ם ממש טוב. (שה"ם = שליט מבוך. מנהל משחק. Game master. אלוהים)

Darth Tomer

New member
אם למישהו יש בבית משחק תפקידים

הוא יכול להשתמש בקוביות רגילות. וכמו שאתה אמרת, אם בפרי פורם לא עולים רמות ואין נקודות שהולכות ליכולות, אז מה המטרה? ובאמת, למה הדיון הזה לא קופץ?

thorondor

New member
המטרה היא ה- RPG

ה- Role playing game. כמו שאמרתי, אם השה"ם טוב, זה אפילו יותר כיף ממשחק מבוסס קוביות. זה הכיף שבלשחק דמות, לפתח אותה וכו'. הדמות שלך מתחזקת וצוברת ניסיון, אבל אתה לא צריך לבדוק כמה אחוזי גילגולי הצלה יש לאלף דרואיד כשדרקון זהוב תוקף אותו בנשיפת אש. הטבלאות הן הדבר הכי מייאש שיש בדי אן די מבוסס קוביות, כי הן פשוט....משעממות.

thorondor

New member
כמו שאמרתי - הכל בידי השה"ם.

אתה מתאר את מה שהדמות שלך עושה, והשה"ם מספר לך מה קורה עם מה שהיא עושה. אני חוזר ואומר - צריך שה"ם טוב בשביל שהמשחק יהיה טוב.

למעלה