שאלה

tombenarye1234

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

באחד הפרקים (כמדומני בפרק "הנקמה") ג'רי מצהיר על עצמו (במופע סטנד-אפ) שהוא עבד כמה פעמים במשרד (הוא אמר במופע הסטנד אפ הזה משהו בסגנון "מכירים את זה שאתם במשרד ואתם אומרים למישהו שלום? ואז בהמשך היום אתם פוגשים אותו שוב ואתם צריכים למצוא דרך חדשה להגיד שלום? ואז אתם מתחילים להמציא אחד לשני שמות חיבה...") , ואילו בפרק אחר, כשהוא מדבר עם ג'ורג' הוא מציין את העובדה שהוא אף פעם לא עבד במשרד. אז מה קרה איתו (לפי הסדרה)? הוא לא עבד במשרד והוא אמר זאת רק בשביל ההופעה או שהוא עבד במשרד ויש פשוט טעות בסדרה?

junir

New member
יותר מזה, ג'רי אמר שמעולם לא היתה

לו עבודה. אבל אין טעם להיות קטנוניים. ג'ורג' למשל טוען באחד הפרקים שמעולם לא אמר למישהי "אני אוהב אותך", הוא אמר אתזה פעם לכלב, אבל הוא ליקק את עצמו ועזב את החדר (הכלב, לא ג'ורג'). בפרק מוקדם יותר הוא אומר שאמר לבחורה שיצא איתה "אני אוהב אותך". תסלחו לי שאני לא מציין פרקים, מישהו פה בטח כבר ישלים לי את החסר. בכל אופן, לאורך תשע העונות יש כמה טעויות, אבל למה לחפש?

maormp

New member
עוד דוגמאות

ג'רי לא הצליח להפטר מכרטיסים לסופרבול. הוא סיפר ש Elaine laughed at me, Kramer's only interested in Canadian football. זה כמובן לא הפריע לשניהם להיות במשחק של ה new york giants יש גם פרק שאומרים בו שאיליין שונאת בייסבול למרות שהיא אוהדת של בולטימור ומגיע למשחק של היאנקיס נגדם

Vdrums

New member
שקומיקאי עושה קטעי סטנד אפ

ובמקרה הזה ג'רי, העובדה שהוא מדבר על נושא מסוים ואומר שהוא עשה או עבד או חווה לא בהכרח מצביעה על עצם קיום המקרה. זה נועד להמחשה, זה נותן הרגשה יותר ריאלית שהבן אדם שמולך אומר שהוא יודע על מה הוא מדבר. אם נאור ציון מדבר על סקס עם גרוזינית זה אומר שהוא אכן שכב עם גרוזינית?

junir

New member
צריך להוסיף גם ש...

לא פעם ג'רי לקח דוגמאות מחיי הנישואים במופעי הסטנד אפ שלו, על אף העובדה שבתקופה הזו היה עדיין רווק. Honey, I think Jim is working on something...

למעלה