../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif
- למה באמת מישהו המליץ על הגרסה האקוסטית ל-Jagged little pill ולא על Jagged little pill עצמו?
חוץ מ-all i really want ו-hand in my pocket, כל השירים שם ממש חלשים (במיוחד Ironic שנשמע כמו משהו לא מוגדר) וכן, אני זוכר גם את not the doctor, לא גרסה טובה אם היא אמורה להיות האקוסטית לגרסה של 2000. אז
לרוית
- נראה לי אפשר כבר לשבור את המיתוס ולשחוט פרה קדושה שמנה
. אם מישהו לא שמע לפניי את Jagged little pill ובא ממקום שהוא שמע מוזיקה טובה בחיים שלו, יוכל בכיף להתחבר ל-Junkie בשמיעה ראשונה. החוברת מלהיבה, front row נותן אחלה פתיחה להמשך של דיסק גדול. כמה ספוילרים לאלה שיתחילו לשמוע Supposed
: -אם תחכו 1:50 דקות, תראו ש-That I would be good מתפתח ווקאלית
-אם תשמעו את The couch בלילה, בחדר חשוך עם נורה-קטנה-מאה-ה19-סטייל תגדלו נפלאות. יש כמה מילים מסובכות, יש תשובות בפורום
-אם תשמעי את One ו-can't not באוזניות ותקשיבי טוב, תגלי המון קולות רקע מוחלשים מגניבים שיכניסו אותך לסרט. -סם שיט און Front row בפזמון... -ב-would not come יש צחוק מרושע
-Joining you על חבר/ה בתהליכי התאבדות -בסוף של your congratulations היא נותנת צרחה היישר משנת 3000
אם אני הייתי קורא את זה לפניי שהייתי שומע את Junkie זה היה נותן לי הרבה יותר מרץ לשמוע 17 שירים בלי פזמון וחריזה...