שאלה

שאלה../images/Emo13.gif

קודם כל, מגרש ביתי באמת סדרה טובה ושיר הפתיחה גם טוב והנה השאלה: מישהו יכול לתרגם את המילים של השירים מאנגלית לעברית
מחכה לתשובה. עדי

ועד שאלה

אני התחלתי לראות את מגרש ביתי רק העונה הזאת.. ויש לי שאלה מתי נייתן והבלונדינית התחתנו
למה
ולמה לעזאזל הוא מתייחס אליה ככה

שלוםםםם../images/Emo70.gif אז הנה התשובות../images/Emo26.gif

נתחיל מהשאלה השניה
נייתן והיילי (זאת הבלונדינית) התחתנו בעונה הקודמת, אני חושבת שממש פרק 2 לפני סוף העונה הראשונה.היילי היא החרה הכי טובה של לוקאס (צ'אד מייקל מארי) שהוא אח של נייתן.הם לא הסתדרו בהתחלה אבל נייתן היה צריך עזרה בלימודים אז הוא לקח את היילי כעוזרת שלו.דברים קרו הכל הסתבך לפני שהכל הסתדר חחחחח... קיצר הם התחתנו.היילי החליטה לעבוד על המוזיקה שלה והיא בחרה במוזיקה על פני נייתן (מה שגרם להרבה קטעים קורעי לב). נייתן רצה שהיא תחזור הוא הלך אחריה והיא עדיין בחרה במוזיקה שלה.על הדרך גם אבא שלו כמעט והצליח להפריד סופית ביניהם.הכל מקרה עכשיו היא חזרה והיא רוצה להיות עם נייתן אבל הוא כבר לא בוטח בה אחרי מה שהיא עשתה.(לא רק שהיא הלכה לסיבוב הופעות היא גם בגדה בנייתן עם כריס, הבחור שדיי עודד אותה לצאת למסע הופעות הזה ולעזוב את נייתן).אז עכשיו נייתן רוצה שהיילי תוכיח לו שהיא באמת ראוייה לסליחה שלו ושהוא יכול לבטוח בה שוב.מקווה שהבנת חחחחח
תשובה לשאלה הראשונה בהודעה הבאה

אהה כן... עוד משהו../images/Emo26.gif

התם התחתנו כי הם ממש אהבו וגם כי היילי רצתה להישאר בתולה עד החתונה נייתן משמ אהב אותה והם החליטו להתחתן

הנה תרגום אבל רק של הפתיחה../images/Emo26.gif

אני לא רוצה להיות דום דבר חוץ ממה שאני מנסה להיות לאחרונה כל מה שאני צריך לעשות זה לחשוב על עצמי ואז אני יהיה מישהו נמאס לי להסתכל מסביב לחדרים ולתהות מה אני צריך לעשות או מי אני אמור להיות אני לא רוצה להיות אף אחד חוץ מעצמי זה הפתיח

freakone

New member
תרגום..

אני לא צריך להיות שומדבר אחר מלבד בן של סוהר, אני לא צריך להיות שומדבר אחר מלבד בן של מומחה, אני לא צריך להיות שומדבר אחר מלבד לידה של שתי נשמות באחת, חלק מהמקום שאני הולך אליו,הוא לדעת את המקום ממנו באתי.. פזמון: אני לא רוצה להיות שומדבר מלבד מה שאני מנסה להיות לאחרונה, כל מה שאני צריך לעשות זה לחשוב על עצמי,ותיהיה לי מחשבה, נמאס לי להסתכל מסביב לחדרים ולתהות מה אני צריך לעשות או מי אני אמור להיות, אני לא רוצה להיות אף אחד מלבד אני... אני מוקף בשקרים, בכל מקום שאני הולך אליו, אני מוקף במתחזים, בכל מקום שאני הולך אליו, אני מוקף במשברי זהות,בכל מקום שאני מסתובב בו, אני היחיד שהבחין? אני לא יכול להיות היחיד שלמד! זה תירגום ממש עילג, לא היה לי כוח לשבת על זה..

למעלה