שאלה.

HuGo Hell

New member
לא ניראה לי ><

הרי זה כמו שאי אפשר להזיז רוח עם טלקנזיס אי אפשר להקפיא אותה.. אסטרל פרו היא עדיין בת אדם חייה ונושמת ומזיזה דברים ויכולים לגעת בה.. לא כמו רוח.. מדברים על רוחות.. שרלין לא הצליחה להזיז ספר בגלל שהיא רוח, אבל היא הצליחה להזיז דברים אחרים, למה זה? {כגון 4X17 התמונה. ושרלין הזיזה את הדברים שהיו בשולחן והעיפה דברים כדי להפחיד..}
4 איך יכול גם להיות שהרוחות הפכו לבני אדם?!

P3H2O

New member
הם לא הפכו ../images/Emo58.gif

לבני אדם אלא עברו בין המימדים, אל תשכח שהם היו רוחות כבר 50 שנה והם התכוננו לזה. עם כל השנאה שהייתה להם כלפי ליאו הם עברו בין המימדים מה שאומר שאפשר לעבוד על המוות וזה מ-פ-ג-ר

Ophel McNeil

New member
אי אפשר לרמות את המוות. ../images/Emo58.gif

למרות שהם עברו בין ממדים, והיה להם פה גוף ממשי, הם לא היו חיים. הכל בשבילהם היו מוקדש למטרה אחת, האובססיה, שהעניקה להם כוחות, גם הטריפה אותם. הם למעשה, נהפכו לשדים.

Woogyman

New member
אופיר, קראת את כל הדיון?

כי הם כן היית מבין שאי אפשר להזיז רוחות עם TK בגלל שהן במישור אחר, ובגלל זה אי אפשר להקפיא אותן. ברגע שהכוחות יגדלו ויעברו בין מימדים, זה יהיה אפשרי.

Woogyman

New member
אז למה אמרת..

שאם הכוח של פייפר כן יעבור בין מימדים היא לא תוכל להקפיא רוחות כי אי אפשר להזיז רוחות עם TK? מה זה קשור? TK או הקפאה לא מפותחים שפועלים רק במימד אחר לא יזיזו או יקפיאו רוחות. TK והקפאה מפותחים שעוברים בין מימדים, כן ישפיעו על רוחות.

HuGo Hell

New member
האני תיקרא שוב את ההודעה שלי..

לא אמרתי שום דבר כזה. אפילו לא דיברתי על הכוחות של פייפר במימדים

Woogyman

New member
יש לך שיכחה קלה...

דנו אם פייפר תוכל להקפיא רוחות כהכוח שלה יתפתח ואתה אמרת "לא נראה לי שהיא תוכל להקפיא כי גם אי אפשר להזיז רוחות עם TK". וכמו שהסברתי, אין בין זה לזה שום קשר.

HuGo Hell

New member
הוא דיר על הקפאה על רוחות רגילים!..

לא רוחות שעברו מימד!.

P3H2O

New member
מה??? רוחות שעברו מימד?? אין רוחות

שקיימות במימד שלנו, הרוחות קיימות במישור אחר שהוא מקביל למימד שלנו, אתה רואה אותם במימדנו אבל הם למעשה במישור אחר, קאפיש??

Woogyman

New member
כמו שאמרתי, לא הבנת את הדיון.

דיברנו על רוחות "רגילות", אם יש כזה דבר. כל רוח היא רגילה וכל רוח נמצאת במימד האסטרלי. היא יכולה לקבל צורה גשמית ואז בני אדם רואים אותה, אבל היא עדיין נמצאת במימד האסטרלי. הקפאה, או כל כוח מפותח אחר שעובר בין מימדים, כן פועל על רוחות ובזה הדיון סגור. אני כתבתי בהודעות האחרונות בדיון הזה בדיוק אותו דבר וזה כבר נמאס.

HuGo Hell

New member
בסדר הבנתי.. דיי לחזור על ..

עצמך מאה פעם, זה יותר גרוע מאמא שלי {לא בעצם אין יותר גרוע ממנה..}

Woogyman

New member
אם חשבת שאנחנו מדברים על רוחות

שעוברות למימד שלנו (שאין כזה דבר, דרך אגב), ולפי ההודעה שלך נראה שזה מה שחשבת, אז לא.. לא הבנת. ואני לא מבין למה אתה מתנפל עליי כשניסיתי להסביר לך דיון שלא הבנת. פעם הבאה אני אוותר מראש.

HuGo Hell

New member
אמ.. אני לא מתנפל עליך..

אתה לא מכיר אותי כשאני מתנפל על מישהו {ולא התנפלתי אף פעם
} לא חשוב תודה על ההסבר..

P3H2O

New member
אתם כמו זוג נשוי....

נ.ב ההודעה הזאת היא לא: קללה ירידה העלבה בדיחה או כל דבר דומה אחר היא פשוט נכונה שימו
למלה כמו!! לא חיתנתי אתכם!

P3H2O

New member
אבל היא לא למעשה מכשפה היא הקרנה

זה כמו שאם תהרוג את ההקרנה אז פרו לא תמות אז אתה יכול להפיא את ההקרנה - לפחות כך נדמה לי

למעלה