שאלה.

1Shir

New member
שאלה. ../images/Emo13.gif

איך אתם מסבירים את ההקרנה האסטרלית של פרו בפרק 315? (מהבחינה שהיא לא לובשת את אותם בגדים, ובפעמים האחרות בהקרנה אסטרלית היא כן נראית אותו דבר)

Woogyman

New member
ההקרנה אסטרלית הייתה בהתפרצות

באותו הפרק. באותה מידה את יכולה להגיד "איך זה שפרו עצמה לא שלטה בהקרנה?", או "איך זה שפרו הקרינה תוך כדי שינה?"... ההקרנה הייתה מפותחת במיוחד באותו הפרק.

P3H2O

New member
אולי בגלל שהיא הייתה בחלום אז היא

הקרינה את עצמה כחלום ולא כגוף אנושי

Woogyman

New member
היא לא הייתה בחלום...

היא לא חלמה.. בגלל זה היא לא הייתה שלווה במהלך השינה ובגלל זה היא כל הזמן הייתה עייפה.

SaberTooth

New member
זה פשוט מאוד.....

איך זה שפרו הקרינה תוך כדי שינה
בזמן שינה, המחשבות והרגשות הכמוסים ביותר שלנו, המחשבות והרגשות שאנחנו משתדלים להדחיק אל מעמקי הנפש שלנו, כמו שפיבי אמרה, ה"איד" שלנו, משטלתים בצורת חלום. אצל מכשפה עם כוח הקרנה אסטרלית, החלומות יכולים להתבטא בצורת הקרנה. איך זה שפרו לא שלטה בהקרנה
פרו כן שלטה בהקרנה, אבל לא פרו ההגיונית והשטלתנית, אלא "הצד האפל" של פרו, אותן מחשבות ורגשות כמוסים שהזכרתי קודם השטלתו ויצאו למסעות במישור האטרלי.

SaberTooth

New member
בנוגע להתפרצות.....

מה גרם לכוח להתפרץ
הוא לא היה קשור במשך 20 שנה. אז למה הכוח התפרץ
אני לא חושב שהייתה התפרצות של הכוח.

Ophel McNeil

New member
הכוח כן היה בהתפרצות.

למה? כי כוחות פועלים על רגשות, והרגשות של פרו היו מאוד מאוד טעונים באותו פרק זמן. (יכול להיות שזה ספוילר, אני לא הייתי מחשיבה). בגלל זה בתחילת העונה הרביעית הכוחות של פייפר איבדו קונטרול.

Woogyman

New member
בדיוק.

פרו גם לא השתמשה כמעט (או אפילו בכלל) בTK שלה באותו הפרק. אני חושב שאם היא הייתה משתמשת בו, היינו רואים השפעה של הרגשות גם עליו.

SaberTooth

New member
אאאמממ....

בזמן הקרנה אסטרלית הנפש יוצאת למסעות במישור האסטרלי, כלומר שהדמות שאנו רואים בזמן הקרנה אסטרלית היא מעיין השלכה של איך שהנפש רואה את עצמה. בפעמים הראשונות "הצד האפל" של הנפש של פרו יוצא למסעות גילוי עצמי באותו פאב. אותו"צד אפל" של פרו רואה את עצמו לבוש בחליפות ג´ינס ובמחשופים עמוקים, לכן הדמות שאנו רואים נראת ככה, לבושה בחליפות ג´ינס ובמחשופים עמוקים. כשחושבים על זה, זה באמת לא כל כך מסובך.

1Shir

New member
אבל אני תמיד חשבתי

שהקרנה אסטרלית זה פשוט יכולת שכפול. וכשמשתכפלים חייבים להיראות אותו דבר! אבל בעצם אתם (תום) אומרים שזה לא שכפול ממשי, אלא שהדמות האסטרלית היא לא דמות ממשית, אלא השתקפות של איך שפרו רואה את עצמה באותו הרגע?!

P3H2O

New member
אני חושב שבגלל שהיא ישנה

וסם היא ישנה לא קשור אם היא לא הייתה רגועה בשנה או יותר מדי אקטיבית היא ישנה, אז אולי היא פשוט הקרינה את הדמות שישנה ולא אותה באמת כאילו היא הקרינה את התת מודע, את החלק שהיא מדחיקה, ולא את המודע שהיא מקרינה בכל יום

SaberTooth

New member
זה בדיוק מה שאני אומר...

רק דבר אחד אני לא מבין בהקרנה אסטרלית. אם בהקרנה אסטרלית הנפש יוצאת למסעות במישור האסטרלי, אז איך זה שאנו רואים אותה
ואיך זה שהיא יכולה לפעול במישור הממשי

Woogyman

New member
כי המישור האסטרלי מקביל למישור

שלנו. כמו שרוחות יכולות להיראות במישור שלנו ולהזיז דברים מהמישור שלנו, גם פרו יכולה. מה שכן, הכוחות האחרים שלה (TK) לא עוברים בין המימדים. ראיתם שאסטרל פרו לא יכולה להזיז דברים מהמישור שלנו.

SaberTooth

New member
ועוד משהו....

נניח שפרו לא הייתה מתה וכוחותיה היו מתחזקים ומתפתחים, אתה חושב שהיא הייתה יכולה להפעיל את הכוחות האחרים שלה במישור האסטרלי

Woogyman

New member
הכוחות שלה פעלו במישור האסטרלי

כאסטרל פרו ניסתה להזיז את המזלג שמעו רעש כאילו הכוח עובד, רק המזלג לא זז. כמו ששד האשליה אמר בעונה השניה - הכוחות של האחיות לא מספיק חזקים כדי לעבור בין מימדים. אם אסטרל פרו תפגוש עוד מישהו שנמצא במישור האסטרלי ביחד איתה, היא תוכל להזיז אותו. היא הייתה צריכה להמשיך להתחזק כדי שהTK שלה יעבור בין המימדים ואז גם אסטרל פרו תוכל להשתמש בו. וכן, אין ספק שזה היה אפשרי. רקס, שההקרנה האסטרלית שלו הייתה יותר מפותחת מזאת של פרו, השתמש בכוחות האחרים שלו במצב אסטרלי.

SaberTooth

New member
הכוחות לא עוברים בין מימדים...../images/Emo35.gif

אם הכוחות של האחיות לא עוברים בין מימדים, אז איך זה שהTK של פרו פעל בפרק 314 (The Good, The Bad & The Cursed)
הרי העיירה היתה קיימת במימד אחרי, קול ופרו עברו בין המימדים כדי להגיע לעיירה היא של בו.

Woogyman

New member
הם פועלים במימד שבו הן נמצאות

כלומר שאם אסטרל פרו נמצאת במימד האסטרלי, היא תוכל להזיז כל מה שהיא רוצה באותו המימד אבל לא "לשלוח" את הכוחות שלה למימד אחר ולהזיז משהו אחר שם. אותו דבר לגבי שד האשליה - הוא היה נמצא במימד אחר, של הסרטים, ובגלל זה פרו לא יכלה להעיף אותו כשהיא הייתה במימד שלנו. הכוחות שלו, לעומת זאת, כן יכלו לעבור בין מימדים.

P3H2O

New member
אז רגע, אתם אומרים כשהכוחות של

פייפר יגדול אז היא תוכל להקפיא רוחות??? כי הם נמצאים במישור האסטרלי ואם היא יכולה להעביר את הכוחות בין מימדים אז כנראה שהיא תוכל להקפיא גם רוחות.או אפילו את פרו שהיא במישור האסטרלי!!!

SaberTooth

New member
../images/Emo12.gif

אאממ... כנראה שכן. היא לא תוכל להקפיא את פרו (
|גלגולת|
) בכל מקרה, כי כוח ההקפאה לא עובד על מכשפות טובות.

למעלה