שאלה...

Fairywitch

New member
דניאל לא כ"כ גדול!

הוא בן 13 בימים אלו, ובסרט הבא זה הגיל בו הוא אמור להיות! אני לא רואה בעיה! בכלל הם מוכשרים וזה יהיה מוזר להחליף שחקנים אחרי שכבר התרגלנו לפרצופים שלהם...

ריצ´ארד האריס אכן נפטר ולכן

עד כמה ששמעתי, הכפיל שלו יחליף אותו, אבל עוד אין לי ממש מידע עליו...

ע"פ אתר החדשות אנאנובה...

איאן מקלאן יקח ככל הנראה את תפקיד אלבוס דמבלדור בסרט השלישי. באתרו, כחלק מהודעת פרידה מריצ´ארד האריס, נראה כי מודה כי הוא אושר לשחק את מנהל ביה"ס בסרטים הבאים: http://www.mckellen.com/writings/021003harris.htm תמונות של איאן מקלאן, ששיחק את גנדלף בסדרת סרטי "שר הטבעות" (שאגב, צילומי הטרילוגיה הסתיימו, והחודש יוצא לקולנוע השני בסדרה - THE TWO TOWERS - בתרגום ל- "שני הצריחים/ מגדלים"): http://images.google.com/images?q=Ian+McKellan+&hl=en&lr=&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

shaililo

New member
אוף...

למרות שדניאל רדקליף לא משחק משהו... אי אפשר להחליף זה יהיה ממש ממש מוזר וא-ס-ו-ר שאמה תעזוב... דיי זה הורס... חבל

shaililo

New member
התחילו לעבוד על הסרט השלישי?

אז למה אמרו שהוא יצא רק ב-2004? חבל שדניאל עוזב... זה טיפשי שפתאום יהיה מישהו אחר.

Quiddich

New member
מה?!

דניאל עוזב?! איך זה יכול להיות? אני קראתי שהם חתמו על חוזה שהם משחקים לפחות ב-3 סרטים! ואגב, לא בטוח שיהי סרט שלישי... דמבלדור נפטר מסרטן... וכבר התחילו לצלם, אז אי אפשר שהוא יהי כמה סצנות-ואז משהו אחר יבוא. זה לא יעורר אמון בצופים...

נופי 5

New member
אמרו....

לגבי מה שאמרת הסרט יהיה או בסוף 2003 או ממש בתחילת 2004 בגלל שרוב הסרקט עובדים עם ילדים ואסור להעסיק אותם הרבה שעות כפי שהחוק אומר! גם עכשיו צריך לחפש שחקנים למורים החדשים!!! רק כדי שתדעי, המורה לגילוי עתידות.. אז כבר יש שחקנית. אם תסתכלי טוף תראי שבסרט הראשון כשדמבלדור מדבר ומסביר להם על המיון לגריפנדור הפלפאף... אז רואים מישהי שמתאימה לתיאור שאמרו ... אם את רוצה לשאול שאלות את יכולה לשאול אותי חופשיייייי

נופי 5

New member
.....תשובבה....

עובדים על הסרט השלישי כבר עכשיו אבל פשוט לוק כמה זמן, יותר נכון המון זמן עד שמוצאים אנשים והמון זצן עד שהכל יצא כמו שצריך! הרי לא היית רוצה לבוא לסרט לא משהו...........

כמה תשובות...

על הסרט השלישי יתחילו לעבוד ככל הנראה בתחילת 2003. הבמאי כריס
קולומבוס לא יביים את הסרט השלישי (הוא ישמש מפיק בפועל, יחד עם מארק רדקליף), יחליף אותו הבמאי המקסיקני אלפונסו קוארן (Alfonso Cuaron), אך המפיק דיוויד היימן ישאר וכמו כן סטיבן קלובס התסריטאי.
ג´יי. קיי. רולינג עדיין תהיה מעורבת בעשיית הסרט, וג´ון וויליאמס יעשה את המוסיקה גם לשלישי.
השחקנים הראשיים נשארים לשחק בסרט השלישי, בנתיים אושרו סופית שלושת הילדים והאגריד (לגבי הסרטים הבאים - עדיין לא ידוע), אני מניח שהאשר יאושרו בקרוב.
הסרט צפוי לצאת ב- 2004.
פרטים נוספים?
* מצורפת תמונה של אלפונסו, הבמאי החדש.
מי שאושר לספר הרביעי - תסריטאי (סטיבן קלובס), לוציוס מאלפוי (ג´ייסון אייזק), מפיקים בפועל (כריס קולומבוס ומארק רדקליף), דיוויד היימן (מפיק), מוסיקה (ג´ון וויליאמס). כל השאר - לא בטוח.

shaililo

New member
למה רק ב-2004?

אם מתחילים אותו מיד? טום פלטון נשאר? מקגונגל? סנייפ? לוציוס?

לוציוס לא יופיע ב-3, אבל ברביעי

כן, ובנתיים הוא השחקן היחידי שמאושר להופיע בסרט הרביעי. טום, מקגונגל, סנייפ וכל האשר - כמו שאמרתי, ככל הנראה הם ישחקו, אך העיניין עדיין לא אושר, מן הסתם משום שעוד לא נחתם חוזה.

Minerva

New member
אלן חייב להמשיך...

הענין עם הבוגארט והשמלה... חייב.

אליבבה

New member
דניאל, רופרט ואמה לא ישחקו |שלדג|

בסרט הרביעי. כריס קולומבוס אמר שהגיע הזמן שהם יחיו חיים נורמלים כמו כל שאר הילדים ולא כל הזמן בצילומים לסרטים. אני לא זוכר איפה ראיתי את זה אבל אני יחפש ויביא קישור.

shaililo

New member
מה?????../images/Emo46.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo3.gif

עם כל הכבוד לא הוא זה שמחליט נכון? רופרט רוצה להמשיך לא? זה הולך להיות כל כך גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה