שאלה...

shaililo

New member
שאלה...../images/Emo121.gif

מתי יתחילו לעבוד על הסרט השלישי...? הגיוני שיתחילו לעבוד עליו רק בשנה הבאה? למה לא עכשיו? לפי מה ששמעתי הבמאי כריס קולומבוס לא ממשיך לסרט השלישי זה נכון? אם ככה זה לא יהיה באותו הסגנון... נשארים אותם השחקנים הראשיים? כלומר יכול להיות שדניאל לא ימשיך לשחק? או רופרט או אמה? או כל מיני שחקנים אחרים (סנייפ, מקגונגל, האגריד, מאלפוי)? ???

natalyrst

New member
שי... הנה כמה תשובות...

אני לא יודעת הכל... אבל אני יודעת שכריס לא ימשיך לביים כי זה רחוק לו ולכן יהיה במאי אחר, אבל כריס עדיין יהיה מעורב מאוד בבימוי הסרט. לגביי השחקנים, הם נשארים, לפחות לבינתיים, כי זה יהיה מוזר אם פתאום יחליפו את דניאל. נכון
בכל אופן, לגביי שאר השאלות שלך אני לא יודעת תחכי שמישהו אחר יענה לך

Lady Wood

New member
well..

רוב הסיכויים שדניאל רדקליף לא ישחק בסרט הרביעי. ורגעעע.. אל תקפצו משמחה
זאת רק השערה בינתיים, כי הוא אמר שהוא לא כל כך חושב על לעשות את הסרט הרביעי, משאומר-שהבן אדם מכריז כי 50 אחוז הוא ישחק ו-50 אחוז הוא לא ישחק. אמה ווטסון ענתה את אותו הדבר,(נראה לי דלוקה עליו..
) ורופרט גרינט אמר שהוא דווקא ימשיך לשחק בסרטים הבאים. הוא מאוד רוצה. גם אנחנו מאוד רוצים..
לגביי כריס קולומבוס, אין לי מושג, אבל ת´אמת לא הייתי מתנגדת שהוא ימשיך לעשות את סרטי הארי פוטר..

Charmed Gal

New member
יש לי גם כמה שאלות.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

1. בני כמה דניאל, אמה, רופרט, וטום? 2. קראתי באחד העמודים פה שאמרו שהספר ה-5 יהיה יותר ארוך מהרביעי בפרק, אבל רולינג לא אמרה פעם שהוא יהיה הכי קצר מכולם? 3. מתי הוא אמור לצאת בכלל? 4. זו בקשה ולא שאלה, אתם יכולים לשרשר לי לפה את כל אתרי הארי פוטר האהובים עליכם? באנלגית ועברית ומצידי גם בלחששנות(אאאאאאאאאההההה לא מצחיק!)...

Charmed Gal

New member
עוד שתי שאלות...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

טום גבוה או נמוך? יאני מה הגובה שלו? כי פעם הוא נראה לי ממש גבוה ופעם ממש נמוך....
השיער שלו צבוע או אמיתי? סתם מתוך סקרנות....

Charmed Gal

New member
עוד שתי שאלות...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

מה הגובה של טום? סתם מסקרן אותי כי פעם הוא נראה לי ממש גבוה ופעם ממש נמוך וזה מבלבל...
השיער שלו צבוע או אמיתי?

Charmed Gal

New member
הקפצה../images/Emo70.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אנשים תענו ליייייייייייייייייייי ותנו לי אתרים טובים שאתם אוהבים! עם הרסבה תמונות!

shaililo

New member
../images/Emo121.gifאממ... מה שידוע לי...

אמה בת 13 רופרט בן 15 דניאל בן 14 טום בן 15 (
) רולינג אכן אמרה שהחמישי יהיה יותר קצר מכולם אבל זה לא בדיוק הלך לה... אומרים שהוא יהיה בערך כמו הספר הרביעי.

LoLo16

New member
תשובות

1. אמה- 12 רופרט- 14 דניאל- 13 2 הספר החמישי ארוך בפרק מהספר הרביעי. 3. תכנסי לקישורים

Fairywitch

New member
קישורים

כנסי לכרטיס האישי שלי - יש שם קישור ל"דארקמארק" - אתר מעולה, ויש באתר עצמו עוד עשרות קישורים.

סלבריטיז באים להרבה אירועים כאלו

היות והם שחקנים צעירים, הם מכירים רק זה את זה, אז הם הסתובבו ביחד.

LoLo16

New member
אמה היתה גם עם רופרט--בלי דניאל

בבכורה של HP2 בלוס אנג´לס

נופי 5

New member
לגבי דניאל

את דניאל מחליפים אבל לא בסרט השלישי, בסרט הרביעי כבר לא יהיה את דניאל מכיוון שהוא נראה מבוגר לגילו, ובכלל הוא גדול!!!! לגבי מה שאמרת כבר מתחילים לעבוד על הסרט יותר נכון עכשיו עושים חיפושים אחר מורים חדשים.......

למעלה