כמו שכתוב בהודעה המנהלתית שבצד:
"במאגיה אפשר לעשות הכל. ישנן דרכים שונות ומגוונות לעשות זאת, אולם אף אחת מהן איננה קצרה, מהירה, פשוטה, או מיידית. כולן לוקחות שנים של השקעה, לימוד, ניסיון, וידע. אנא קחו זאת לתשומת לבכם." אני מאמין שאפשר להגיע לזה.כמו שאמרתי קודם, יש אנשים שמספרים שהם הגיעו לזה, אבל לדעתי רובם, אם לא כולם, משקרים בעזות מצח. אני גם מאמין שאם יש אנשים שהגיעו לזה, הם לא ירוצו לספר על זה לכל העולם מיוזמתם (כך למשל, יש נזירים בודהיסטיים שמסוגלים לשבת ערומים לחלוטין בשלג במשך כמה ימים ואף חלק מהשלג סביבם ימס - במקום שהם יקפאו. שליטה ביסודות? אולי. שליטה בעצמם? נראה יותר נכון. אלו בדרך כלל יוגים* המתמחים בכך והם עושים את זה למטרות מסויימות. אפשר לדון כאן במונח טנטרה, אך לצערי בארץ אנשים ששומעים טנטרה מיד חושבים על סקס. יצא לי לדבר עם כמה נזירים בודהיסטיים בעניין - אך לא יוגים - ואני מאמין להם. אך הם לא מפרסמים את עצמם. דווקא אנשים מהמערב שראו את זה רצו ו"סיפרו לחבר'ה" והם פספסו את העיקר). השאלה הנוספת שמתעוררת - האם זה שווה את זה? האם שווה להתאמן שנים רק כדי לעשות כדור אש? אותם היוגים שהזכרתי קודם עושים זאת למטרה אחרת, של שליטה בגוף החומרי שלהם כדי בסופו של דבר לדעת להשיל אותו מהם ולבחור בעצמם את הגלגול הבא שלהם (או להגיע לנירוונה) ולא שה"קראמה" תעשה זאת בשבילם (זאת האמונה הבודהיסטית - הלידה מחדש נקבעת על פי הקארמה. זה טיפה יותר מסובך ממה שהזכרתי פה, יש את כל התאוריה של "שלבי המוות" בבודהיזם והם שונה מאשר מה שאנחנו מכירים). אבל אנשים שרוצים סתם כדי להרשים את החבר'ה? לא נראה לי. * יוגים - לאו דווקא במובן של יוגה. יוגים זה הכינוי של מומחי מדיטציה וטנטרה.