שאלה begginer begginer {מתחיל} שרוצה להיות גנב שיורה שוריקנים- למה צריך להעלות בskils בכל רמה?
א אופטימית7 New member 22/12/08 #1 שאלה begginer begginer {מתחיל} שרוצה להיות גנב שיורה שוריקנים- למה צריך להעלות בskils בכל רמה?
G Guid New member 22/12/08 #2 הסקיל נקרא Luky Seven אבל begginer לא יכול להשתמש בסקיל הזה עד שהוא מקבל עליו את העבודה של הגנב, כבר עשית את זה?
הסקיל נקרא Luky Seven אבל begginer לא יכול להשתמש בסקיל הזה עד שהוא מקבל עליו את העבודה של הגנב, כבר עשית את זה?
H Hasselblad New member 22/12/08 #3 עידן אתה לא מרוכז... היא בעצם מבקשת בילד לאססין. אני חושבת שיש במאמרים... האינטרנט שלי קצת איטי עכשיו אנסה לחפש יותר מאוחר ולהביא קישור
עידן אתה לא מרוכז... היא בעצם מבקשת בילד לאססין. אני חושבת שיש במאמרים... האינטרנט שלי קצת איטי עכשיו אנסה לחפש יותר מאוחר ולהביא קישור
H Hasselblad New member 22/12/08 #4 מתוך מאמרי הפורום http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1694&aId=80263
א אופטימית7 New member 22/12/08 #5 לא לזה התכוונתי.... התכוונתי ל-begginer שמתחת לרמה 10. אני צריכה לדעת למה להעלות ב- skils begginer ובאיזה סדר.
לא לזה התכוונתי.... התכוונתי ל-begginer שמתחת לרמה 10. אני צריכה לדעת למה להעלות ב- skils begginer ובאיזה סדר.
R ReallyWrong New member 22/12/08 #6 אני תמיד מעלה 3 לNimble body ואחרי זה בדר"כ עוזבת את זה, או מעלה 2 לסקיל שמעלה HP ו1 לסקיל של הקונכיות..
אני תמיד מעלה 3 לNimble body ואחרי זה בדר"כ עוזבת את זה, או מעלה 2 לסקיל שמעלה HP ו1 לסקיל של הקונכיות..
M miss_t New member 22/12/08 #8 תלוי בך הסקיל של החלזונות לא הכי יעיל- אלא אם מתכוונים להיות קוסמים (ואז זה די עוזר כי ממש חלשים). הסקיל של ה-HP עוזר ברמות נמוכות הסקיל של המהירות הוא הכי יעיל ומבחינתי אני שמה אותו בכל דמות שאני יוצרת (אבל עכשיו עם הHOG וכל זה גם הסקיל הזה פחות יעיל)
תלוי בך הסקיל של החלזונות לא הכי יעיל- אלא אם מתכוונים להיות קוסמים (ואז זה די עוזר כי ממש חלשים). הסקיל של ה-HP עוזר ברמות נמוכות הסקיל של המהירות הוא הכי יעיל ומבחינתי אני שמה אותו בכל דמות שאני יוצרת (אבל עכשיו עם הHOG וכל זה גם הסקיל הזה פחות יעיל)
R ReallyWrong New member 23/12/08 #11 תכלס לכולם חוץ מקוסמים שמעלים לטלפורט בדר"כ כנקודה ראשונה, לגבי בנדיטים האמת אני לא יודעת אבל אססינים ממקססים קודם קריטיקל ומגיעים להייסט רק בסביבות 44-45 אם אני זוכרת נכון
תכלס לכולם חוץ מקוסמים שמעלים לטלפורט בדר"כ כנקודה ראשונה, לגבי בנדיטים האמת אני לא יודעת אבל אססינים ממקססים קודם קריטיקל ומגיעים להייסט רק בסביבות 44-45 אם אני זוכרת נכון