שאלה.._

KatyRose

New member
המורה ניסתה להתאבד?

אז אולי תוותרו על הנקמה ותסבלו בשקט עד סוף השנה..? אדם כזה מעורער בנפשו אתם לא יודעים מה הוא יעשה..אל תשחקו באש

טולייצ

New member
זה היה בילדותה

זה לא מקרה "טרי". חוץ מזה,היא בחרה לשתף אותנו בזה. אנחנו סובלים ממנה המון. שנה שניה שאנחנו איתה. השיעורים עוברים כל כך לאט ובסבל לעיתים קרובות,וזה שיעור תאטרון! זה לא צריך לעבור ככה!

שישיץ

New member
אורטל, נסחפת..._../images/Emo79.gif

"היא גם ניסתה להתאבד בעבר. זה גם מצביע על היותה בעלת מום נפשי." אני לא חושבת שמי שמתאבד או מנסה הוא 'בעל מום נפשי'. והבת שלה לא מאומצת.

קישקשתא

New member
אפשר שאת השיחות

הפרטיות שלכם תנהלו במסרים או בנייד או בכיתה ולא בהקפצות פה?

טולייצ

New member
אני זוכרת את השיעור הזה ../images/Emo6.gif

אני מאמינה שכל אדם אובייקטיבי שנערב בסיפור יבחין מיד שמשהו לא בסדר איתה!

שישיץ

New member
מורה לתיאטרון_../images/Emo79.gif

בת 60. לגרום לה להרגיש מגעיל עם עצמה, משהו כזה. מה שיעזור... פעם הייתי נכנסת לצ'אטים ונותנת את המס' שלה, אבל זה סתם פגיעה שטחית.. אני מחפשת משהו עמוק..

Reznik

New member
וזה גם לא חוקי, כל הצעה לא חוקית

כזו או אחרת, תוביל למחיקת השרשור שיישיץ

gershon17

New member
נו, אז מה הבעיה?

בפעם הבאה שיוצא לכם לשחק משהו, שמישהו יעשה חיקוי מעליב שלה.

שישיץ

New member
חחח זה יומיומי_../images/Emo79.gif

היא לא נפגעת מזה, היא טוענת שבזה שאנחנו שמים לב להתנהגות שלה זה מחמיא לה (חוסר חיים, והחיים שלנ ניזונים מאיתנו, כבר אמרתי?)

KatyRose

New member
תנו לה קצת לאכול מהדייסה שהיא בישלה

ואתם גם שיעור דרמה אז זה מעולה... יודעים לשחק וכאלה.. אז מה שתעשו, דברי עם התלמידים, ופעם הבאה שהמורה הזאת תעליב מישהו מכם או תשפיל או תגיד מילה לא במקום..שאותו תלמיד פשוט יקום, בשיא הדרמה יתחיל לצעוק: "את צודקת!אני לא שווה כלום!" (לפרוץ בבכי יעזור) תמיד ידעתי שאני ככה וככה אבל עד שאמרת את זה לא ראיתי את זה באמת! אני לא שווה כלום! בשביל מה לחיות?? אף אחד אף פעם לא יאהב אותי!! אני אתאבד!" (בקשר להתאבדות לא כזה סגורה על עצמי..כי זה יכול להוביל לשיחות עם הפסיכולוג אחרי זה) ושיאסוף את הדברים שלו ובינתיים ימשיך (או תמשיך) לבכות ולהיות פגוע וממש להתייסר) שהמורה תרגיש קצת מה היא עושה לכם, שיהיו לה רגשות אשמה ואני בטוחה שאחרי "הצגה" כזאת (תדאגו לעשות את זה משכנע ולא שקוף לא צריך ליפול על הרצפה ולהיאנח בכבדות. זה לא רומיאו ויוליה) היא תיזהר במה שהיא אומרת...

שישיץ

New member
אוי גדול!!!!_../images/Emo79.gif

לעשות סצינות כאלו זה נורא רגיל אצלי, אבל על הקטע הזה לא חשבתי!! אימצתי! תודה רבה

abarak88

New member
אתה ענק!!! ../images/Emo6.gif

אלוהים יברך אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טולייצ

New member
אבל היא מטומטמת

מדי בשביל להבין שהאשמה אמורה "ליפול עליה" כביכול. אחרי כל שיעור שהיא מרגישה שמשהו לא בסדר עם תלמיד מסויים [אנחנו בסך הכל 12 תלמידים,ככה שיש זמן לתת יחס לכל תלמיד ב 10 שעות השבועיות שלנו איתה,ובקרוב אף יותר
] היא מזמינה אותנו לשיחות אישית. שעות. היא לא מפסיקה לילל!

Ana1 9

New member
חבל לפגוע במישהי מבוגרת ולרדת

ברמה של עצמך, הדבר היחידי שיהיה זה שבסוף לא משנה מה, יעלו עליכם, אדם ייפגע, ואתן בדיעבד אולי גם תתחרטו על זה, מניסיון אני אומרת לך. זה שבסרטים רואים חבורת ילדים עושים "נקמה" ושופכים על המורה איזה משהו או מדביקים אותו לכסא, זה לא הולך ככה במציאות, זה רק בסרטים עובד. הדרך הכי טובה ומכובדת, שעל ידה אנשים יקשיבו לכם זה על ידי זה שתפנו למישהו שמעליה בבי"ס THE BIG BOSS- המנהלת.. אם אתן מצפות שהנקמה הזאת תביא לאיזה שינוי, אז תמשיכו לחלום, הדבר היחידי שזה יגרום זה שהיא תרד עוד יותר על החיים של כל הכיתה.

מרים02

New member
נקמה מתוקה

שישיץ יקרה, מצטערת אם זה מבאס אותך לשמוע אבל הרעיון שלך לנקמה באישה שכל מה שמגיע לה זה כנראה הרבה רחמים היא אינפנטילית לחלוטין וחבל. ה"נקמה" היחידה הראויה במקרה הזה היא: א. להפעיל הורים/ מורים/ מנהלים ולדאוג לפיטוריה במהרה בימינו אמן. ב. לחכות בסבלנות עד אחרי ציוני המגן (אם עד אז לא יעיפו אותה) ואז לארגן "מסיבת פרידה" של המגמה ובארוע הזה לשבת ולשפוך את כל מה שיש לכם נגדה, בפנים. האמת שתיטיבו לעשות אם תבצעו את הצעד הזה מתוך רצון אמיתי לביקורת בונה וניסיון לתקן, יותר מאשר לפגוע ולנקום. בנתיים, קחי פינקס ורשמי בו לאורך השנה את כל היציאות הדפוקות שלה נוסח האמירה שהבאת על מציאת חתן. זה יעזור גם לדחיפה לפיטוריה, גם למסיבת סופשנה וגם לבידורך הפרטי בשיעורים המשמימים. בהצלחה במעשה הנכון!

למעלה