שאלה.._

שישיץ

New member
שאלה.._../images/Emo79.gif

אני מחפשת משהו שכולנו רוצים בשלב כזה או אחר. [אם זה לא במקום אתם מוזמנים למחוק, אבל ממילא השרשורים פה הזויים למדי
] נקמה
אני רוצה להתנקם באדם די מבוגר. יש רעיונות? הצעות בנושא, טיפים? הכוונה היא טובה ותשפיע לטוב על מס' רב של אנשים
תודה.

Ana1 9

New member
קשה כל כך בכללי לבצע נקמה במישהו

בלי לדעת את הסיפור מסביב, להציע דברים כשלא יודעים את הרקע, או מהי הנקודה של אותה נקמה, סתומרת לבצע נקמה במישהו זה שונה מאדם לאדם. ולנקום במישהו אמור להיות קשור איכשהו למה שהוא עשה . אבל בכללי, חבל לפגוע במישהו ...

שישיץ

New member
אם זה עוזר אז טיפה יותר רקע_../images/Emo79.gif

בת 60 מורה שלי אישה מאוד מעצבנת כמו אמא של ריימונד (מ'כולם אוהבים את ריימונד') אם מישהו מכיר.. כזו שתגיד מחמאות שבעצם יעליבו אותך. "גם אם את בטוחה שלא, את אולי תמצאי בעל, יש לך תכונות מאוד טובות, את פוטוגנית נורא!" דברים בסגנון הזה. אנחנו לא יכולים לספוג את זה יותר. מדברת בשם כל המגמה. היא מתערבת לנו בחיים הפרטיים ומזה היא ניזונה, חסרת חיים שכל פרט שנגיד לה עלינו יספק אותה למשך שבוע. אני יכולה גם להעלות תמונה אם זה נחוץ :)

Ana1 9

New member
אוו.. מורה... מי לא הרגיש לפחות

פעם אחת בחיים לבצע איזה נקמה במורה שלו. תראי, עד כמה שהיא מכשפה, חבל לעשות את זה, כי בסוף תמיד עולים עלינו, התלמידים, וחוטפים על זה. יש מורות מכשפות שפשוט פוגעות בתלמידים שלהם כי הן פשוט מוציאות את כל מה שהן שומרות בבטן מהבית שהן יוצאות מימנו. אבל בסוף הן בנות אדם, והנקמה לא תרגום להן להשתנות.. אפילו להיפך.. אני אומרת את זה בתור אחת שעשתה דבר כזה והתחרטה. הכי טוב לגשת למורה יותר "בחירה" שיש לה ראש ונחמדה, ולהגיד לה בצורה הכי שלילית לגבי המורה הזאת.. כשמורה מדברת עם מורה אחרת ומעירה לה, אבל במאת מעירה לה, אותה מורה שפגעה בהרבה יותר משנתה מאשר אם היו מתנקמים בה.

שישיץ

New member
זה לא ככה.._../images/Emo79.gif

היא בחיים לא תעלה על כלום, טיפשה כמו הסולייה שלי. מה עשית, מה עשית, מה????? תמים מצדך לחשוב שמורות שטניות יפגעו ממורות אחרות. אבל מהמנהלת אולי כן... חשיבה טובה!

Lisias

New member
נראה לי שלפנות להנהלה יהיה מכובד

להתנקם בכלל זה לא טוב, ולא נראה לי שמשהי מבוגרת בת 60 היא מטרה לכך ובמיוחד שהיא מורה. מנסיון, אם מתלוננים זה עוזר. היתה לנו מורה שהיתה ממש מגעילה ואפילו פעם אחת זרקה טוש על אחד התלמידים (לא היו גירים...) אז הלכנו התלוננו והיא עפה... דווקא הדברים השקטים הם שפוגעים. לא צריך לעשות רעש וצלצולים... רק צריך לפעול בדרך מכובדת ולהתלונן זה בהחלט פוגע ויכול להשפיע לטובתכם. מה גם מעשה בוגר תמיד נראה בעין יותר טובה מאשר וונדליזם (גם השחיטו אצלנו אוטו של מורה פעם אחת.) או הברזות כיתתיות (שזה יותר פוגע בכם מאשר בה) כמובן הדברים האחרונים שנאמרו הם לא רעיונות אלא יותר מה לא לעשות.... בהצלחה

berber

New member
במקום לחפש איך להתנכל למורים

אולי כדאי גם ללמוד קצת? "מורה בכירה", "השחיתו" וכו'

שישיץ

New member
אני יודעת, תודה רבה על העצה._../images/Emo79.gif

אני מספיק אינטיליגנטית בשביל לדעת מה נכון ומה לא עבורי ושיקוליי הם שלי בלבד. שאלתי שאלה ספציפית, אם יש לך תשובה תעני, לא נאה לך על תעני (ותצחקו עליי בקומונה
) ואל תנסיא להניא אותי מדעתי.. ואני גם לא ונדליסטית ולא אפגע במכונית שלה, או בכל רכוש אחר לצורך העניין..

טולייצ

New member
את יודעת שאת המשפט

"גם אם את בטוחה שלא,את אולי תמצאי בעל..יש לך תכונות מאוד טובות,את פוטוגנית נורא!" היא אמרה לי
אם לא היה אכפת לי מהבגרות שלי בתאטרון,הייתי עושה לה כמה פאדיחות על הבמה.. אני לא יכולה לשמוע יותר את המילה נורא בהקשר חיובי,יש למילה הזו קונוטציות כל כך שליליות שזה פשוט לא מסתדר!

aviGODFATHER

New member
לדעתי הכי טוב זה ../images/Emo26.gif

לחכות שהיא תגיד משהו שפוגע או מעליב, והבנאדם ש"נפגע" ישחק אותה ממש ממש בוכה ופגוע (זה לא אמור להיות בעיה בשבילכם - אמרתם שאתם במגמת תאטרון
). שאותו מישהו יבכה וישחק אותה ממש ממש פגוע, ושאולי אפילו האמא\אבא של אותו מישהו יתקשר למורה ויגיד לה שזה לא בסדר וזה... זה יגרום לה להרגיש קצת חרא עם עצמה... לי האמת לא יהיה את העצבים לעשות דברים כאלה - אני טיפה ונדליסט מטבעי ככה שאני הייתי עושה משהו יותר קיצוני...

תות15

New member
../images/Emo6.gif

מה נקודות התורפה של אותו בנאדם? או, מה היתרונות שלך עליו?

שישיץ

New member
אמממ_../images/Emo79.gif

נקודות תורפה, הבת השמנה שלה שעשתה מיליוני קיצורי קיבה. אבל כיוון שהיא גרה בתל אביב, אין כל כך מה לעשות עם זה. הכי אירוני שהיא הייתה אמורה לפרוש השנה אבל נשארה כדי להשאר איתנו!!! היא נפגעת מאוד בקלות, אבל צריך משהו שישתיק אותה לתקופה מספיק ארוכה (לפחות עד לאחר הבגרות המעשית במרץ) אין לי כל כך יתרונות עליה חוצמזה שהיא תמיד מתמרמרת על כך שאנחנו יודעים להשתמש באינטרנט ובכל מיני תוכנות מסובכות (לערוך תמונה בצייר, למען השם!) והיא אפילו לא יודעת מה זה שורת משימות ומשתמשת רק בגוגל. וזה כבר לא מצחיק
הי חודרת לחיים בצורה מגעילה. ואני חושבת שהיא גם פדופילית לא קטנה. פעם היא אמרה לי ולחברה להיות לסביות תקועות במעלית. פעם להיות אצת ים שיוצאת מהקונכייה ודרשה שנוריד את הבגדים. איף.

דנטל

New member
לא הבנתי

מה הקטע של מליוני קיצורי קיבה ומגורים בתל אביב?

טולייצ

New member
הבת שלה

בת מאומצת,שעשתה קיצורי קיבה. היא גרה בתל אביב. גם היא כלבה לא קטנה [דו משמעי,כן כן]. זו נקודת תורפה מצויינת! אגב,היא גם ניסתה להתאבד בעבר. זה גם מצביע על היותה בעלת מום נפשי.

למעלה