שאלה 2

gamani4

New member
שאלה 2

מהן הסיבות בגללן גברים הופכים לפמיניסטים?

זיקן

New member
מנהל
היה לי חבר מילדות

שהיתה לו חולשה לנשים רק היה רואה בחורה לא היה מזהה אותי ממטר הוא חשב וחושב שעל ידי פירגון וליקוק לנשים ילך לו יותר טוב המצאתי לו שם "המוצץ מבוסטון" והלוואי שהוא קורא עכשיו את התגובה שלי, אדם כמוהו בעל רגשי נחיתות יעשה הכל בשביל לרצות אותם כולל בגידה בערכים הכי בסיסיים של הגבריות למרות שדיברתי איתו מיליון פעם שלא ייצא לו מזה כלם ורק ינצלו ומנצלים אותו לא איכפת לו העיקר ללקק. גיליתי שגם אביו היה כזה וגם אחיו כזה.. בקיצור זו שאלה של חינוך שבא עוד מההורים כמו כן הפמיניסטיות. ולא יעזור כלום גם "המוצצים" וגם "המוצצות" ישארו ככה זה כמו אופי שאי אפשר לשנות . אולי לפנו יש הסבר יותר מעניין כי שמתי לב שגם הוא "מוצץ"

פנומן 72

New member
אז אתה לא מכיר אותי

ואתה כנראה גם לא יודע לקרוא. קמילה קראה לי שוביניסט לפני כמה ימים והאדמה לא רעדה והיא מכירה אותי טוב הרבה יותר ממך. אני לא שוביניסט ולא פמיניסט, אני ריאליסט. אני יודע לקרוא את המציאות להבדיל מחבורת בבונים שוביניסטיים שחושבים רק מהזין או חבורת זברות בכייניות שחושבות מהכוס. שני הצדדים הם דוחים באותה המידה. אני לא מלקק לבחורות ואם אני אומר משהו לטובתן זה לא בשביל ש"ייצא לי מזה משהו". אתה כנראה מחוויר כל פעם שאתה קורא משהו טוב שנאמר לבחורה וזה מעיד אלף עדים על מי אתה הרבה יותר מאשר זה מעיד עלי ... כמו שנאמר: טול קורה ודחוף אותה בתחת

זיקן

New member
מנהל
אח שלי צמע

כמו בכל מלחמה הצד שתוקף ראשון יש לו את הסיכויים הכי גדולים לנצח ופה לא משנה האייכות אלא הכמות. ומלחמת המינים לא שונה ניסיתי להיות ריאליסט איתם זה לא הולך הן (הפמינסטיות) מתקיפות ללא סיבה כשרק התיאוב והשנאה מנחות אותם (כמו מחבלים) אם זה כך למה להיות ריאליסט ובמלחמה אין פה עיניין של צדק והגיון צריך לחסל אותן בעודם קטנים ורצוי כשהם עוד בבטן והכי טוב כשהן עוד לא נולדו בכלל. קמילה היא בחורה טובה וריאלית וכל מושתן ישים לב שהיא לא שונאת אותנו ולא פמינסטית אלא מאלה שהן ריאליות כמו שבכל שדה קוצים יש ורדים היא
אבל כשפורצת שריפה גם הן נישרפות ואם היא קראה לך שוביניסט זה רק בגלל שאתה ריאליסט בשובינסט אמיתי היא עוד לא ניתקלה. כל פעם שאני קורא משהו טוב שנאמר לבחורה אני מחוויר אבל לא ממה שנאמר אלא מהתגובה הכפויית טובה שלהן. עם הפמינסטיות אין מה לדבר או להסביר להן בהגיון צריך לחסל אותן כשהן עוד בבטן ורצוי את האמ אמא שלהן שלא יוולדו בכלל. ונישאלת השאלה איך מזהים פמינסטית תשובה לא מזהים זה לא כתוב על המצח פשוט צריך לחסל את כולן לצערנו גם את הוורדים טול קורה ודחוף להן לתחת "ריאליסט" שכמותך..

פנומן 72

New member
אנחנו מדברים על פמיניסטיות או על בחורות בכלל?

כי משתמע מהודעתך הקודמת שאני לקקן לבחורות בכלל וזה הופך אותי לגבר פמיניסט. אני שונא פמיניסטיות ובכלל טוען שפמיניזם היא מחלה. אגב, כשכתבתי את המשפט האחרון בחתימתי, נזהרתי ע"י הנהלת הפורומים (הפמיניסטית לחלוטין) שאם לא אשנה את החתימה הן תאלצנה לשנות אותו בעצמן...

זיקן

New member
מנהל
על פמינסטיות

לא אמרתי שאתה לקקן אמרתי "מוצץ" בהקשר לבחורות ולפמינסטיות ביחד לא "מוצצים" לא להן ולא להן כי אצל כל בחורה מיסתתרת נפש פמינסטית גם אם היא לא כזאת כמו שאצל כל רקדנית מיסתתרת חשפנית אתה אמרת.. למרות הכל אני לא שונא אותן אני פשוט מרחם עליהם.

הם נדרסו על ידי האמזונות מפורום פמיניזם

אחרת איך גבר יכול להזדהות עם שנאה ותעוב גברים?

Love Today

New member
כאלה שנופל להם האסימון

כמה הפטריאכליות פוגעת גם בהם.

Love Today

New member
דוגמא חיה מהפורום

פנומן מלין על כך שמישהו לקחה משחקן הוליווד 300 מליון דולר לאחר גירושים. אם החברה היתה מעמידה את הנשים ואת הגברים באותו מקום, אם המציאות הקימת היתה מבטיחה שב80% מהמקרים אישה מתפרנסת בדיוק כמו שגבר מתפרנס ויש לה אותם הזדמנויות של עצמאות כלכלית, אז החוק היה אומר אם הם מתגרשים כל אחד לוקח את חלקו שהרוויח הוא בעצמו. ולא יוצא מצב שלוקחים אחד מהשני דברים שלא עבדו בשבילהם דקה.

gamani4

New member
אני לא חושב שזו דוגמא טובה

באותה מידה אם האישה הייתה שחקנית והגבר היה כלומניק, במקרה של גירושים הוא היה מקבל 50% בהיעדר הסכם ממון. יש לך עוד דוגמאות?

Love Today

New member
דוגמא 2

גברים מוטרדים מינית או שנפגעו מאלימות מינית זו אחת התופעות שסובלות מתת-דיווח חמור מאוד.הרבה יותר מאונס של נשים או הטרדות מיניות כלפי נשים. [ ומי שחושב שבצבא רק נשים מוטרדות בידי מפקדים טועה ובגדול.יש הרבה מקרים שזה הפוך] תחשוב מאיפה נובע הפחד של גבר לבוא ולהתלונן על הטרדה מינית / אונס בעוד שלנשים יש הרבה יותר חופש ותמיכה בנושא להפך לבוא להתלונן להתמודד. גברים שעברו דברים כאלה צריכים להתמודד עם זה לבד ולא לספר לאף אחד גם לא למשפחה,וגם פוחדים מלקבל עזרה מקצועית. כי זה יפגע בתדמית ה"גבר" שלו...[ לפי התבניות המגדריות שהפטריאכליות יצרה]

gamani4

New member
נשמע לי שולי ברמות קיצוניות

בנוסף, גם נשים שמוטרדות/נאנסות לפעמים חשות בושה ולא מספרות, והן לא צריכות להוכיח שהן "גבר", אז אולי זאת לא הסיבה היחידה לתת-הדיווח? אם זה מה שהאג'נדה הפמיניסטית מציעה לי כגבר - אני מוותר.

Love Today

New member
מי אמר שאתה אמור להיות

פמיניסט כדי לדרוש שיתיחסו אליך באופן שווה? ובוא אני יביא לך דוגמא לא שולית, ג'ובניק וג'ובניקית באותו תפקיד הגבר עושה 3 שנים והבחורה שנתיים. מה הסיבה לכך? חיל וחילת שרוצים לצאת מסיבות מצפוניות, את מי דופקים בכלא ואונסים אותו לשרת ואת מי משחררים עם פטור מידי? יש מקרים בודדים שגברים מתלוננים על אונס / הטרדה מינית, שמת לב על עמותות / מרכי סיוע לגברים נפגעים מינית? כי אני שמתי לב להרבה כאלה בשביל נשים. בושה זה משהו אוניבסרלי לכל נפגעי עבירות המין למינהם / הטרדה מינית. אני עדין לא רואה מה מתפספס פה, נשים מדווחות פי כמה מאשר גברים. שים לב שבציבור אפילו אין שום התיחסות להטרדות כלפי גברים, כאילו זה בכלל לא קיים. אני אישית מכירה מספר מקרים שבהם מפקדות בצבא הטרידו מינית חיילים שלהם. משום מה אין התיחסות לתופעות כאלה.. היקף התופעה הוא אולי נמוך יותר, אבל בטח לא בכמות מזערית כמו שיוצא לציבור להחשף. ואותם גברים צריכים לאכול את הדיסה שלהם לבד כל החיים שלהם, כי מי שמתלונן הוא לא גבר. ובכלל אם אישה הטרידה אותך ואתה מרגיש מוטרד אווההה- כנראה שאתה הומו בכלל.

Love Today

New member
הנה דוגמא שקופה

[ לא ממוצא, אמיתי לגמרי.לא מבוסס על סיפור חד פעמי אלא על הלך רוח] טייס וטייסת משרתים ביחד בטייסת X. שניהם עברו אותה הכשרה, אותו פז"ם, אותה דרגה הכל מהכל. התגייסו ביחד עברו את המסלול ביחד סיימו ביחד. מתקבלת הוראה להוציא טייס למשימה שבה יש 40% סיכוי למוות. את מי המפקד בוחר למשימה? טייס או טייסת? תשובה: טייס. סיבה: עדיף להוציא גבר מאשר אישה, אם הוא ימות או יפול בשבי זה יהיה פחות גרוע מאשר אם זה יקרה לאישה. אני לא יודעת מה איתך, אבל אם היו מעדיפים "להקריב" אותי ככה בגלל סיבה כזו שבכלל לא קשורה למקצועיות. זה היא מרגיש לי שמשהו פה לא מתקתק. כלומר מעדיפים להרוס את המשפחה שלי ולקחת סיכון גבוה שאני יפול בשבי / אמות רק בגלל שיש לי משהו בין הרגליים.

זיקן

New member
מנהל
זה בולשיט

במציאות הגבר תמיד מפסיד תמיד משלם אפילו שהאישה הביאה לחתונה רק כוס. גם היה ידוע שאלמנות של צ"הל היו מקבלות קיצבה ממשרד הביטחון בתנאי שלא יתחתנו עוד פעם נידמה לי ששינו את החוק ועכשיו אפשר לקבל גם מזה וגם מזה, מצב מושלם..

פנומן 72

New member
אני חושב שאת מפספסת את המציאות

אם נחזור לפרשת טייגר וודס (שאגב הוא אינו שחקן הוליוודי אלא שחקן גולף מוצלח במיוחד) - אני לא רואה שום סיבה שהוא ייתן לה 300 מיליון דולר. את רואה סיבה כזו ? היא לא ויתרה על שום קריירה ולא היתה צריכה לבשל או לנקות כי היו להם סוללה של עוזרות בית. חוץ מלעשות שופינג ואם רצתה לפתח קריירה אף אחד לא עמד בדרכה. כל התביעה הזו שלה היא גרידית מבסיסה ואני מאוד מקווה שהשופט ייתן לה בעיטה בתחת (תרתי משמע).

למעלה