שאלה תמימה

לא פחחח, המנהלים היו מקבלים מנוי חינם למגזין

למשל. אם לא קיבלת זה בגלל שאתה לא מנהל רציני מספיק

avihersh

New member
מזכיר את קלישאת השיווק על איש מכירות סנדלים..

..שהגיע למדינה נידחת אפריקה ודיווח באכזבה שאין כאן סיכוי למכור מכיוון "שכל האנשים הולכים יחפים". המנהל שלו פיטר אותו מכיוון "שמזמן הוא לא ראה איש שיווק שמפספס פוטנציאל שוק של 100%" ככה עם נושא אופני כביש. בארץ אין מגזין שמוקדש לנושא. אין אפילו מגזין שמקדיש מינון כיסוי גבוה-שיטתי לנושא. גוף שיקח את זה על עצמו עשוי להינות מפוטנציאל שוק של 100%.

natibergman

New member
../images/Emo4.gif אין עלייך בעצות אחיתופל...

תגדיר "גוף" - מליארדר? קונצרן ענק? משוגע אופני כביש? אחד שמחפש תחביב? אחד שמחפש להפסיד את התחתונים שלו? לא נהיים מליונרים ממגזין כלשהו בארץ אז סתם לזרוק באוויר "פוטנציאל שוק של 100%"? לך על זה זה נשמע מאד פשוט. אני אהיה המנוי הראשון שלך. מעניין שאנשי העסקים הסתומים שלנו לא עלו על זה עדיין. זה כסף קל שצריך פשוט לקטוף מהעצים או ללקט מהרצפה. אין השקעה, אין מערכת, כתבים, שיווק, הון עצמי וכו'. מאד פשוט בדיבורי סרק. לא עולה כסף כאן בפורום להקליד בלי לדפוק חשבון.

avihersh

New member
עלית על הנקודה נתי. בפורום ניתן להקליד חופשי.

...אבל לגופו של עניין, מי שיפיק מגזין לרכיבת כביש בעברית יש לו, בהגדרה - פוטנציאל שוק של 100%. אף אחד לא אמר שלא דרוש הון ומשאבים. אבל הפוטנציאל הוא של 100%. בניגוד למה שנוהגים הדיוטות לחשוב - אחיתופל בעצם נתן עצה טובה. כנכתב - "וה' צוה להפר את עצת אחיתפל הטובה, לבעבור הביא ה' אל אבשלום את הרעה" (שמואל ב' י"ז י"ד). כפי שכתבת "לא עולה כסף כאן בפורום להקליד בלי לדפוק חשבון. ,

מוסקו

New member
אבי ידידי. 100% ממה בדיוק ??

מכמה מאות, או אלפים בודדים של רוכבי כביש ??? אין אדם בר דעת,עשיר ככל שיהיה, שיוציא מגזין לקהל יעד כזה במימון עצמי. אם יש מימון מוסדי, קרי מדינת ישראל, כמשקיע עיקרי, אז יש על מה לדבר. מכיוון שאת ישראל, המכונה מדינה, אני קצת מכיר, לא נראה לי שממנה תבוא הישועה.

avihersh

New member
מוסקו, רעי מצפון הארץ.100% מקהילת רוכבי הכביש

...אני שותף להערכתך שמדובר באלפים בודדים. אבל לא נראה שהמדינה צריכה להשתתף במיזם כזה. המקור צריך להיות הון פרטי. נראה לי שיש מקום למגזין נישה בתחום רכיבת הכביש. אתה יודע מה גם טריאתלון - ואז הפוטנציאל כבר הרבה יותר גדול.

fuzzz

New member
נתי החביב

מה דעתך להיות קצת פחות אגרסיבי בכל תגובה? קצת נמאס לקרוא את מה שאתה דופק כל פעם בעצבים על המקלדת

למעלה