שאלה תיאורטית

BrEt HaRt 4eVeR

New member
שאלה תיאורטית

אני כרגע לומד במכללה מסוימת משפטים שנה א'. אם יש לי את האפשרות לעבור בסוף השנה לאוניברסיטת חיפה או למכללה למנהל בראשון, לאן יותר עדיף? האם לאוניברסיטה כי זאת בכל זאת אוניברסיטה? או שמא אפשר גם למכללה למנהל כי היא ברמה מאוד גבוהה? (לצורך העניין, אין להתחשב בשיקולי נוחיות, מגורים, כסף וכל המסביב... נא להתחשב רק ברמות הלימודים של המוסדות) תודה רבה

Proper2

New member
אוניברסיטה או מכללה?

זאת השאלה האולטימטיבית בנושאים האלה. אני יכול להגיד לך כי אני סטודנט במכללה למינהל והרמה המקצועית גבוהה מאד. יותר מזה המכללה מייצרת הרבה עורכי דין, וישנה הכנה מעמיקה למבחני הלשכה. מצד שני, אוניברסיטת חיפה היא אוניברסיטה טובה (לא בטוח לגבי הפקולטה למשפטים שם) והיא אוניברסיטה! בכל מקרה, זו באמת דילמה רצינית, אבל הדעה שלי בנושא היא שהפער בין אוניברסיטה למכללה הצטמצם מאד וכך גם הסטיגמות שקשורות להן. תעדכני, יהיה מעניין לשמוע את בחירתך

Proper2

New member
מכללה או אוניברסיטה?

זאת השאלה האולטימטיבית בנושאים האלה. אני יכול להגיד לך כי אני סטודנט במכללה למינהל והרמה המקצועית גבוהה מאד. יותר מזה המכללה מייצרת הרבה עורכי דין, וישנה הכנה מעמיקה למבחני הלשכה. מצד שני, אוניברסיטת חיפה היא אוניברסיטה טובה (לא בטוח לגבי הפקולטה למשפטים שם) והיא אוניברסיטה! בכל מקרה, זו באמת דילמה רצינית, אבל הדעה שלי בנושא היא שהפער בין אוניברסיטה למכללה הצטמצם מאד וכך גם הסטיגמות שקשורות להן. תעדכני, יהיה מעניין לשמוע את בחירתך

newKiticat

New member
בסופו של דבר

למרות שגם אני בעצמי סטודנטית במכללה למנהל, הייתי הולכת על האוני' ככל שזה נוגע לתחום המשפטים. כן, באופן גורף.

למעלה