שאלה !!! תודה !!! :))

• פותח הנושא dxit
  • פורסם בתאריך

MidNight Flame

New member
למה אתה מדבר שטויות?!

מה יפתח כבר אמר?! שהוא אוהב את הסמירנוף בלאק שלו?! הוא לא התיימר להיות מאסטר בארמן שיודע הכל על אלכוהול! אתה סתם קוטל...

סניפטר

New member
מה אתה מדבר שטויות .

משקאות טובים עולים הרבה כסף מסיבה אחת פשוטה והיא להחזיר את הכסף + רווחים שהושקעו בתהליך הייצור(והתיישנות) ובכוח האדם ובמכשור ועוד אלף ואחד סיבות . אגב פוזה זה לקנות בקבוק הנסי (קוניאק) ולשפוך חלק ממנו בשביל ה"הומיז" שמתו . וחוץ מזה עם הבנת עולם האלכוהול כמו שלך עדיף שתצמד לשתיה הזולה כמו "כהילה" וחבריה .

siete

New member
איזה הומיז?

"פוזה זה לקנות בקבוק הנסי (קוניאק) ולשפוך חלק ממנו בשביל ה"הומיז" שמתו" למה התכוונת?

סניפטר

New member
התכוונתי ל 2PAC הראפר שמת

זה מנהג של הראפרים לשתות קוניאק לרוב הנסי זה סמל ליוקרה ואיכות אצלהם. ו"הומי" פירושו חבר קרוב בסלנג הראפרי.

siete

New member
אההה... לא ידעתי לגבי הקוניאק ו2PAC

מישהו שאל לגבי מה זה crissy בפורום אחר, ותהיתי לגבי עוד מנהגים שקשורים בראפ ואלכוהול. יש לך עוד כאלה במקרה?

סניפטר

New member
אין לי .פשוט כמעט בכל סרט עם

ראפרים שראיתי הם עושים את זה. יש להם איזה בירה שבאה בבקבוקים ענקיים של ליטר ואך יותר והם מפוצצים מקררים בבירה הזו.

MidNight Flame

New member
פוזה זה...

להזמין אבסינת' בפאב בישראל!

MEIMIS

New member
לאו דווקא....

לא שאני עושה את זה אבל זה מנהג של צעירים ששמעו על האבסינת...

סניפטר

New member
לא נכון הרי איפה יוצא לך לשתות

בפאב ,באר או דיסקוטק אל תשכח שלא לכולם יש אבסינת בבית והדרך היחידה שלהם להתנסות במשקה או בשאר המשקאות זה רק במקומות הבילוי .

MEIMIS

New member
יש לי חבר שבא לבאר/פאב יושב בשולחן

עם חברים... אחרי זה הולך לבאר, שותה 3 כוסות אבסינט וחוזר לשולחן.. ואם לא מספיק לו בשביל לתפוס את הראש שהוא רוצה הולך ושותה עוד כוס אבסינת ועוד כוס... הוא שותה אותם בשוט וידידה שלי לידו שותה את זה באולד פאשן..

Nadav L

New member
הבנת עולם האלכוהול שלי היא מצויינת

אני יודע לזהות ולהעריך השקעה ואיכות! אבל אני גם מכיר בעובדה שאנשים מבוססים, שהם פחות מבינים באיכויות יקנו משהו יקר רק בגלל שהוא יקר ויוצר רושם טוב. זה שאתה נבהל ותוקף אותי חזרה רק גורם לי לחשוב שאתה אחד מהאנשים האלה: שותים דברים "נחשבים" בשביל הפוזה.

סניפטר

New member
האמת שכשאני שותה "נחשבים" אז אני

שותה בבית משהו מהבר הפרטי שלי כי זה משהו שעבדתי המון שעות בכדי לממנו. ובחוץ לרוב אני מזמין משהו שאני לא מכיר ורוצה לנסות אותו בכדי שאוכל לתת את חוות דעתי על המשקה . תראה מי שלא מבין יגיד יקר אבל מי שרוצה להבין צריך לשלם . שוב אל תשכח שכשאתה קונה בבר משקה אז גם בעל הבית צריך להרוויח . ועוד פרט קטן בארץ המשקאות נורא יקרים בגלל 250% מע''מ שמשלמים. אז אני קונה בחו''ל ברבע מחיר . לדוגמה היום מישהו ממשפחתי טס לחו''ל וקנה לי 2 בקבוקים של ג'ק דניאלס במחיר 39$(לזוג בקבוקים) . ובחישוב מהיר 39$ = 171 שקל בארץ בקבוק אחד עולה 250 שקל ! האמת שעם היה לי כסף מיותר אז הייתי מטפח את הבר וקונה משקאות "נחשבים". מקווה שהבנתה

Nadav L

New member
הבנתי...ואני לא באתי ושפטתי אותך...

אני לא מכיר כל כך אותך ואת הרגלי השתייה שלך ולכן אני גם לא יודע אם אתה שותה משקאות כאלה בשביל הפוזה או בגלל שאתה באמת מעריך ומבין. אני רק אומר (שים לב להודעה הראשונה שלי בשרשור הנוכחי), ואתה חייב להסכים איתי, שיש ה-מ-ו-ן אנשים שמזמינים בפאב איזה "רמי מרטין" רק בשביל שיראו אותם שותים את זה או בשביל לעשות רושם על הברמן. ואני אגיד לך את האמת כ-ו-ל-ם עושים את זה, גם אני, גם אתה וגם כל אחד אחר מהפורום הזה, וגם ברמנים סופר מקצועיים...אנחנו עושים את זה פחות, כי לנו יש הבנה והערכה למשקה אבל בקרב הפחות מבינים, זו תופעה נפוצה. מי לא אוהב את הסיטואציה שבה הוא מחזיק איזה כוס וויסקי דוחה, יוקרתי, אבל דוחה, עם איזה סיגריה רק בשביל לעשות רושם על הסובבים. לא תמיד אנחנו מ-א-ו-ד אוהבים את מה שאנחנו שותים, אבל אנחנו עושים את זה, מה לעשות, בשביל הפוזה...כי אנחנו אוהבים את הס-י-ט-ו-א-צ-י-ה! אתה בטוח מבין על מה אני מדבר... אל תגיד לי שאתה א-ו-ה-ב כל משקה יקר וסופר-איכותי שאתה טועם, גם אם הוא מזוקק אלף שנה ויש רק שני בקבוקים בעולם...אבל אתה בכל זאת שותה אותו...כן, כן, בשביל הפוזה.

siete

New member
נדב, אתה באמת מזמין משקאות דוחים?

בחיים לא עשיתי את זה. נכון הזמנתי פעם ייגרמיסטר, אבל לא ידעתי שהוא כזה דוחה!
הרבה משקאות הם דוחים בפעם הראשונה, זה נכון לגבי כל דבר שהוא שונה, מוזר ואתה לא רגיל אליו. מי שלא מכיר אלכוהול בכלל, יש סבירות מאד גבוהה שהוא לא יאהב את המשקה בפעמים הראשונות. יש המון אנשים שפעם ראשונה שטועמים סושי זה דיי מגעיל אותם, אבל יש כאלה שלאט לאט מתרגלים לטקסטורה - ובסוף הם הופכים מכורים! סושי מאד שונה מהאוכל של אמא, ואין הרבה קשר בין חלב אם ואלכוהול. כמובן שזה מטומטם להזמין ווסקי (או סושי) פעם אחר פעם כשדיי השתכנעת שזה דוחה אותך. מה לעשות, אי אפשר לאהוב הכל! (וזה לא הופך אותך לפחות אנין טעם...) אבל תאמין לי, אני מבחינה בהבדל בין ווסקי גרוע, סביר, וטוב. לולא זה היה שווה את הכסף, לא הייתי קונה... לעומת זאת אני מניחה שאני לא אתרשם יותר מדי מGray Goose, Ketel One, וסמירנוף שחור... ובגלל זה יש לי פינלנדיה בבית. רק בגלל שאתה עושה פוזות עם סיגר ווסקי שדוחה אותך לא אומר שכולם עושים את זה. רוב שתייני הווסקי שאני מכירה שותים איכות בבית - ואני בטוחה שהחתול והעציצים מאד מתרשמים. חוץ מזה, אם אתה הולך לבר ומביא כוס ווסקי זבל לשולחן (ולא נותן לאף אחד לטעום) אתה עדיין יכול לעשות פוזות.
ממלא פוזה זה שקר, אז לך על זה עד הסוף!

סניפטר

New member
תגיד לי אתה הולך עם סטיקר"אני ברמן"

כשאתה הולך לבר אתה מתרברב בפני הברמן על היותך ברמן . מה אתה חושב שאכפת לו ממך. אתה לא יודע שכמעט כולם היום ברמנים ? כן כן מה שאתה שומע ,היום כאשר אתה משתחרר מהצבא דבר ראשון אתה עושה קורס ברמנים על חשבון הפיקדון. ידע בא עם הזמן ועם השתפשפות במותגי אלכוהול . אז אתה בא לבר ומזמין "רמי מרטן" אתה לא עושה זאת לפוזה אתה עושה זאת בכדי ללמוד. כי הרי תמיד אפשר להזמין ברנדי תוצרת הארץ ב 25 שקל ולבקש בכוס סניפטר (שזה אני) ולדפוק פוזה של מלומד . תמיד יהיו "המתלהבים" אבל מתישהו "המתלהבים" יהפכו לאנשים מביני עניין בתחום האלכוהול ואיפה אתה תהיה עסוק בשתיית "כהילה" בבר. ועכשיו שיעור במדע ! למה כשאתה שותה קוניאק אתה מרגיש שזה מגעיל ? ולמה כשאבא שלך או סבא שלך ישתו קוניאק הם לא יגידו אותו דבר (רוב הסיכויים לפחות). וההסבר הוא בלשון ובמוח . אתה בתור נער עדיין לא התפתחתה מבחינה סכלית ואתה עדין לומד טעמים חדשים ולגוף שלך לוקח זמן להבין עניין בעוד שהם כבר התפתחו והכל. והלשון שלהם מסוגלת לפרש את טעם הקוניאק כחביב וכמוהו עוד טעמים "כבדים" . ולסיכום עם לא היה לי עניין בתחום האלכוהול אז קרוב לוודאי שלא הייתי פה היום . אבל למזלך אני פה בכדי לעזור לאנשים כמוך להשכיל בתחום המשקאות. ותאמין לי שאני לא כזה תותח אלכוהול ויש המון דברים שלא שתיתי,אבל זמנם יבוא !

למעלה