שאלה !!! תודה !!! :))

• פותח הנושא dxit
  • פורסם בתאריך

cloclo

New member
פיסת מידע הכרחית בענייני פוזה:

אדם שיושב עם כוס וויסקי סינגל מאלט וסיגריה עושה זאת אולי מתוך הרגל והנאה, אבל בודאי לא מתוך הערכה או הבנת הדקויות של הוויסקי שיש לו בכוס. הסיגריה פשוט משמידה את הרגישות של בלוטות הטעם, גם לטווח הארוך ובוודאי בסיטואציה הנקודתית. מי שמעשן סיגריה תוך כדי שתיית סינגל מאלט יכול היה להזמין באותה מידה טיצ'רס. הוא לא היה מרגיש בהבדל. כנראה שוויסקי זה באמת לא בשבילך אם נתקלת במותג סינגל מאלט שאתה יכול להגיד עליו דוחה. אין "דוחה" בסינגל מאלט. מקסימום יש "פחות טוב". וחוץ מזה, תרד מה"אנחנו". אל תשליך על אחרים את נטיות האישיות הפרטיות שלך. לא כולם נאבקים בנטיות ל"פוזה", חלק מהאנשים באמת אוהב אלכוהול.

siete

New member
משהו ראה את "אוכל למחשבה: אלכוהול"?

בערוץ 8? נדמה לי שיש שידור חוזר בשבת... זו היתה התוכנית הכי דוחה ומטומטמת שראיתי. חבורה של שיכורים באוטובוס שלא דיברו מלה על האלכוהול עצמו - בכלל לפרק היה צריך לקרוא "שיכורים". כביכול תוכנית על אוכל ופילוסופיה. כאילו שכל מילה שהם מפליצים היא פנינה... האמת מה שהכי עצבן אותי לראות את ה"שפים" רוכנים מעל הבשר שהם מכינים עם... סיגריה בפה! גועל נפש, מילא לעשן, אבל לאפר לתוך האוכל? בסוף סגרתי את הטלויזיה, אולי הם אמרו משהו על אלכוהול, אבל לא היתה לי סבלנות יותר - זה היה כלכך משעמם.

סניפטר

New member
אני אישית אוהב תתוכנית אבל

הרגשתי כמוך אבל לפחות השוו את הבלאדי מרי לזונה !

MidNight Flame

New member
אני מצטער אבל...

פרום "השתכרות מתת איכות ומוות מהרעלת אלכוהול" זה לא פה

rustynail

New member
אני חייב לדחוף את אפי לויכוח!!!!

חייה ותן לחיות מוטו מצוין אני שילמתי אני מימנתי אני אשתה מה שבא לי גם אם זה מגעיל תשועלים לא מתאים לך אל תסתכל אם כול פעם שתחשוב שמישהו עושה פוזה עליך בזמן שאתה מברמן לא תצא מזה בחיים.... חוץ מזה מה עם כל אנשי הGB קולה?!?!? גם הם בפוזה אולי לפניך הם בפוזה אבל אם לא טעים להם לא ישתו ובטוח לא סיבוב שני ושלישי..... לגבי הערכה למשקה...טוב תשמע קל לראות משהו שגילו 15 שנה ולהתלהב כמו ילד קטן שאתה שותה אותו...גם אני חוטא בזה לפעמים...אתה יודע מה אני אפילו לפעמים מזמין סיבוב שני אחרי שאכלתי ואין לי טעם של שום דבר אחר מלבד אוכל בפה ..זה מה שאני אוהב וזה מה שאני אמשיך לשתות החיך רגיל למשהו וזה מה שהוא יקבל כי ככה בא לי!!!! ולפעמים אני אפילו שותה ויסקי בשוט...כן כן חוסר רגישות משווע...למה כי ככה אני אוהב את אני אוהב את הכאפה של ווילד טרקי בגרון מייד אחרי שהוא ירד בשוט שלם לשם!!!!!! פוזה...אולי גם זה אבל מה כשאני עושה את זה על הבר עם כל הצוות שמרימים לחיים לפני תחילת משמרת?!?!ולכל אחד יש תדרינק שלו?!?! לא תמיד בא לך להתענג על משקה אלא פשוט לקבל אותו כמו שהוא...ללא הבנה מיוחדת... אני לא מבין גדול...שותה בעיקר וויסקי כי זה מה שאני אוהב רק התחלתי את שלב הקוניאק אין לי הבנה גדולה בו אז אני לא מתחבר אל העדינות שבו כל כך אבל מנסה מדי פעם ולסיום : אין שום דבר רע במישהו שמחזיק דברים יקרים ללא הבנה בהם...כי כשהו יזמין מישהו אחר לטעום שמבין ההוא לא יסרב ובטוח יתן הסבר מועיל עיין ערך סמירנוף בלק רמי מרטן XO או אבסינט!!! חצי מעולם האלכוהול הוא שואו שיטות מכירה שללא יוקרה פוזה וכבוד העולם הזה היה נראה פחות טוב פחות רווחי ופחות ממוצה.... ולסיום צ'ירס היום אני אתפוס אחלה פוזה רק בשבילך על משהו 15 כי ככה בא לי...

dxit

New member
אמממ...

לא אהבתי את הנימה של אחד החברה פה בזלזול שאמר שאני בן נוער שלא מבין כלום מהחיים שלו ורק רוצה להשתכר..... זה שאני אוהב לשתות בסבבות עם חברים להתפרק ולשכוח מהכל זה לא אומר שאני לא יודע להעריך אלוכוהול משובח... אתם חושבים שאני קונה טקילה ב 20 שקל ?!?!?! כןןן !!! :) מה לעשות... יותר זול... יותר גדול... dxit

סניפטר

New member
הרגע הוכחתה את הבורות שלך בנושא

בוא ואסביר לך . כשאתה קונה ב 20 שקל "טקילה" אז זה לא טקילה מה שאתה קונה זה אלכוהול ממותק ברמה של 40% ולא שום דבר אחר . גם אני כשהייתי בצבא הייתי "מתפרק" בימי חמישי ושישי בברים . וכמובן שהייתי שותה טקילות אבל פה הייתי משקיע כסף משמע קונה טקילה אמיתית או שותה וויסקי טוב ועוד כל מיני סוגים של קוקטיילים . ובחלק מהקוקטיילים הייתי דורש את המרכיבים המקוריים ולא את ה"חיקויים" או המקומיים .

Orrza

New member
רגע, אני כבר לא הסברתי לו את זה??

ובפירוט ממש רציני? דיקסיט, אם אתה שואל שאלה תשתדל לקרוא את התשובות בעיון, הרי אין בקבוק טקילה ב20 שקל ואתה כבר יודע למה. אז תגיד שאתה קונה "תהילה" או "כהילה" או "טאקו טאקו" כי אלה הם חיקויים מצ'וקמקים שעשויים מאלכוהול נייטרלי, כמו וודקה. אוף, אני לא מאמין שהסברתי שוב...

Orrza

New member
אתה מתכוון "פרחי בר"? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Nadav L

New member
לא אמרתי שזה רע...

אני פשוט מכיר בעובדה שיש גם כאלה. אההה ו...
באקסטרים...

thenewone

New member
תנו לו

להיחנק מהתהילות והכהילות למיניהם מה אכפת לכם? כל בעל בר חוגג על אנשים שמוכנים להיחנק מהשטויות האלה, אז שיהיה בריא. אחרי כמה הנג אוברים על רמה, אולי הוא יבין שלא כל הנוצץ טקילה...

dxit

New member
בא לכם להמליץ ?

בא לכם להמליץ אולי על טקילה משובחת ? שכמובן ניתן לקנות אותה בארץ... 10X

למעלה