שאלה תהייה...

צומיש

New member
שאלה תהייה...

זה רק הנשים סובלות מסרטים או שיש גם גברים שאוכלים את זה
לא יודעת אני בזמן האחרון כנראה "חושבת יותר מדי" ומסיקה מסקנות מהר מדי ובסוף כהרגלי וכהרגל מרפי יימח שמו מתייסרת על הכל.. יאללה הלכתי לבחינה אסתכל בתשובות שיחזור WISH ME LUCK

free soul

New member
גם גברים אוכלים סרטים

הם פשוט לא משתפים זאת עם אף אחד ומשאירים את זה לעצמם [בדר"כ]. את יודעת, לפעמים כשאני עוברת ברחוב יצא לי לשמוע כמה וכמה פעמים על שתי חברים שאחד מהם מספר על איזו מישהי.. ממש כמו אנחנו הנשים שמשתפות.. הוא משתף את החבר שלו ומתייעץ איתו.. רק שיחקתי אותה לא שומעת

robroi

New member
סרטים זה אני

כמות הסרטים שאני אוכל בימים אלו עצומה, אין לך מושג בכלל. אני משתגע!!! אני אוכל אותם נלוחים, חמוצים, בלי טעם, חריפים, מבושלים ונאים. אין קשר לגברים או נשים - זה הלב והאגו שמשתלטים על המוח... טוב, אז מישהי באה לאכול איזה סרט?

A d i 23

New member
זה ידוע שאנחנו הנשים..

הצד האמוציונאלי יותר, אבל זה לא אומר, שגברים עשויים מפלדה.. הם אולי רואים את הדברים וחושבים אחרת מאיתנו אבל גם להם יש רגשות, גם הם נפגעים, גם הם כואבים פרידות, גם הם מתקשים להמשיך הלאה.. וכו' אולי לפעמים נדמה שעליהם זה פחות נראה, אבל זה רק נדמה.. אגב, את לא "חושבת יותר מדיי", את פשוט מנסה בכל הכוח להמשיך הלאה ולא ממש נותנת לעצמך, את הזמן לעכל את הדברים, לא נותנת ללב שלך להחלים מכל מה שקרה.. מה חשבת ? שככה ייעלמו להן 4 שנים ? שברגע שתכירי מישהו חדש הכאב ייעלם כלא היה ? מותר לשאול לאן את רצה ? לאן את ממהרת ?
בהצלחה

למעלה