שאלה תאורטית

אקסיום

New member
שאלה תאורטית

נניח שהיתה לכם אפשרות ללמוד נהיגה באיזו עיר שתרצו,באיזו עיר הכי קל לעבור טסט?

recoil

New member
יבנה?? אילת?? חחחחח

בית-שאן זאת העיר הכי קלה בארץ ללימוד נהיגה.. אנשים באים ממלא מקומות ללמוד בבית שאן אם אין להם עצבים לבזבז כסף על יותר מדי טסטים..

ChilD SouL

New member
ברור שבבית שאן...

כולם שם ערסים והטסטרים מפחדים מהתלמידים. וזה לא שהם יודעים שיש תלמיד מקומי או תלמיד מחוץ לעיר.

lsd500

New member
: שאלה תאורטית באותו הנושא : :

באיזו עיר הכי קשה לעבור טסט? לדעתי: 1. לוד (יש צורך לפרט?) 2. חולון (העיר היחידה עם "מגרש"- אומרים שזה דופק.... וכבישים מסובכים עם כיכרות של גוליברים). ולעניין שלך.. וואלה לא יודע... יכול להיות שהם צודקים.

M o l

New member
חולון היא עיר קלה יחסית לנהיגה,

לטעמי. והמגרש הוא די פשוט. מי שלא מצליח בו פשוט לא מוכן עדיין לנהוג.

lsd500

New member
לטעמך..

הכוונה היא לטעם הנבחנים... לך יש כבר רישיון 18 שנה.. ברור שיהיה לך קל... יהיה לך קל גם במדבריות סהרה...

flutter girl

New member
../images/Emo6.gif

הכי הרבה זמן שיש לו רשיון זה 3-4 שנים. הנבחן אמור להיות מספיק מיומן כדי להצליח במגרש, אחרת הוא באמת לא כשיר לנהיגה...

אקסיום

New member
אין כמו בני ברק../images/Emo6.gif

נהגים עוצרים באמצע הכביש ויוצאים לקנות עיתון, הולכי רגל הולכים באמצע הכביש כאילו היתה זו שבת (בבני ברק),ברדק לא נורמלי

gold ayelet

New member
בני ברק זה סיוט, רחובות צרים ,אנשים

הולכים על הכביש כאילו אין מדרכה

M o l

New member
יש לי רישיון 3 שנים, ותתפלא לשמוע

שעברתי טסט בחולון, אחרי שהכניסו את המגרש.

wil

New member
מסכים, למעט הכיכר.

בעיקרון חולון לא קשה לנהיגה, אין כמעט מקרים מיוחדים כמו בת"א, וגם הצפיפות והלחץ לא נוראיים. מגרש אמנם לא עשיתי (אני זקן...) אבל ממה שאני שומע מאלו שעשו, לא ביג דיל. זה ממש לא מה שאמור להפחיד. כולה התמודדות עם כמה משימות טכניות בסביבה סטרילית לגמרי ללא תנועה וללא הפתעות. הכיכר, לעומת זאת - בעייתית מאוד לטעמי, ולו מהסיבה שחלק ניכר מהנהגים האחרים לא נוהגים לפי ה"כללים" בכיכר הזו, מחוסר ידיעה או מחוסר אכפתיות. ובסופו של דבר למרות הכיכר עברתי טסט בחולון. (טסט שני, כאשר גם הראשון נכשל בגלל סיבות אחרות ולא בגלל הכיכר)

הפרכת את השמועה שכל מי שאדום

בפורום עובר טסט ראשון או שהכחולים עוברים טסט ראשון והאדומים שני?

R e A

New member
אשדוד../images/Emo3.gif

העיר מלאה בשווקים, ברמזורים שאוהבים להתחלף בלי להבהב בדיוק כשאתה עובר מתחתיהם, בנהגים שלא שמים זין על שלט של אסור לחנות ובכך דופקים טסטים רבים, ברוסים שלא שמים זין על מכוניות נוסעות ונזכרים לרדת למעבר חציה בדיוק כשאתה מטר ממנו [אני לא גזען. זה פשוט מאוד ככה. ואח"כ הם צועקים לך איזו קללה עסיסית ברוסית אחרי שאתה כמעט דורס אותם], במעגלים עם 2 נתיבים [פשוט גועל נפש ומיותר], ברוסיות חמודות שגם אוהבות להרוס טסטים, בנהגי מוניות מניאקים, ברחובות שכדי לעבור בהם אתה צריך את האוטובוס מהסרט השלישי של הארי פוטר [נו זה שמתכווץ]. איזה יופי שכבר סיימתי עם כל זה...

הכי קל? מודיעין. ללא ספק.

כולם אומרים את זה. אני למדתי בראשון בכלל.. וגם אני סיימתי עם זה כבר. במודיעין המחירים של השעורים מגיעים ל 100 שקל, ל 40 דקות. הכבישים שם חדשים והכל חלק ויפה ואין מכוניות כמעט. קיצר.. זאת העיר הכי טובה:)

למעלה