שאלה תאורטית

Z E R O

New member
*לא יודע מה העיר הכי קלה...אבל...

אני נבחנתי בפ"ת וזו עיר מסריחה! *אנשים שהולכים באמצע הכביש. *ילדים שיוצאים עם האופניים מרחובות חד סטריים. *תשתית כבישים מהמחורבנות בארץ שלא נדבר עם הצומת בלי התמרורים/רמזורים שיש שם והאזור של המשטרה... כאילו מי תכנן את זה!? *נהגים מופרעים שגם חונים מה בא להם וכו...

gold ayelet

New member
חח , אשכרה מלא בורות !

אבל בפ"ת זה תלוי איפה נוהגים, למרות שרוב הטסטים יהיו קרוב למשרד הרישוי.. יש את הכביש הזה ליד מגרש האימונים של הפועל, כביש צר כזה מסוכן ועוד באמצע יש בור !

4LeafClover

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט במודיעין קל. ולמרות זאת יש כאלה שעברו פה טסט תשיעי... אבל כן, מודיעין תכלס זה מקום קל. אין יותר מידי סיבוכים ובהמון טסטים מוציאים את התלמיד למכבים רעות, שזה בכלל קל.

רן88

New member
איזו הגזמה...

אשדוד היא עיר מאוד נוחה לטסטים. תשתית הכבישים שלה בנויה מצוין, התכנון של העיר הזו הוא מאוד טוב. אין כ"כ כיכרות עם שני נתיבים (לי עולות לראש כרגע רק 2 כאלה) וחוץ מרוגוזין רוב הרחובות סבבה ברוב שעות היום.

H i L a L u S

New member
חחחחח מוכר לי הקטע עם הרוסים

במיוחד בשוק ב' והם עוצרים באמצע הצומת ומסתכלים עליך כאילו אתה אשם

ChilD SouL

New member
../images/Emo124.gif לסיכום ../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

מי שיודע לנהוג יעבור טסט, נקודה. לא משנה אם הוא יבחן במודיעין, בית שאן, חולון, ת"א, חיפה ושאר המקומות בארצנו הקטנטונת. סעו לשלום

פרטנר

New member
לעניות דעתי

למרות שאין אני מכיר את כל האזורים כולם, מבחן נהיגה במצפה רמון אינו ברמת הקושי של מבחן נהיגה בחיפה \ירושלים למשל. במצפה רמון למשל בשעת מבחני הנהיגה ,נהוג לשחרר את האלפקות והלאמות מהחווה בכדי לדמות הולכי רגל. לאמה? ככה!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo6.gif

נהוג גם להשכיב בדואים כדי לדמות פסי האטה (בשפת הבדואים - בסי האטה)

למעלה