שאלה ששאלתי כבר

פשושית37

New member
אני חושבת שיש

לשמור מרחק מהבחור אך לא רואה פסול להישאר בקשר עם האישה בכלל תמוהה בעיני שאשתו יודעת ובכל זאת מעוניינת שהקשר ייתחדש לא בטוחה שאני הייתי מעמידה את בעלי בניסיון שכבר נכשל בו בעבר הדברים מעט סתומים על כל פנים תפקידך הוא לשמור על טוהר שמך מי שניכווה ברותחין רצוי שיזהר גם בפושרים

ותשחק

New member
כולם כבר כתבו כאן תשובות מעולות

אז רק אדגיש את הנקודה, שלדעתי את יכולה להיות בקשר רק איתה, ולהיות נכונה לוותר באמת על היתרונות בקשר עם בעלה..

moshekal

New member
גם במעט שחשפת

בעניי אין ספק בכלל , לחתוך בלי להסתכל אחורה יש דברים ששום סליחה שבעולם לא עוזרת, אם ההיתי במקומך ההיתי מנתק את הקשר ועושה את זה לטובת כולם!! ובראש וראשונה בשביל עצמי וכבודי מקווה שהקב"ה יאיר לך את דרכך בענין

מלודי6

New member
ליגה יקרה

אם את שואלת את עצמך כל-כך הרבה שאלות, אז כנראה שאת בספקות האם זה אפשרי לשמור על הקשר הזה ועדיין לעמוד בניסיון בצורה ראויה, ולכן עצתי אליך היא עדיין לשמור מרחק, עד שתהיה בטוחה יותר בכל הסיטואציה הזאת.

touti

New member
תתרחקי כמו מאש!

שום לקח ושום זהירות אין אפוטרופוס לעריות אם הם רוצים את קרבתך זה בטח כי משתלם להם מאיזשהו אינטרס אישי שלהם. לך לא כדאי חד משמעית!

סאני42

New member
זה סוג הגברים שכשרואים אישה גרושה

חושבים "הנה טרף קל...." שונאת אותם

אבו4

New member
ליגה לאומית - בעצם ליגת העל...

אם אשתו יודעת והוא התנצל והם כ"כ מנסים למה לא לתת צ'אנס? אני אישית חושב שזו מחמאה מאוד גדולה בשבילך גם המעידה שלו (חמורה ככל שתהיה) וגם הגישושים של שניהם כזוג חברים אחריך. לכי על זה. 2 הדברים הכי חשובים בחיים זה משפחה וחברים.

כמו עלה

New member
חברי אמת הם הכי חשובים בחיים. חברי אינטרס?...

אבו4 הרגיז אותי לכן אני מגיבה. חברים חשובים מאוד כשהם אמיתיים. אם זו חברה אמיתית שלך ליגה אז תייעצי לה ללכת לטיפול עם בעלה כי כנראה שיש שם בעיה רצינית. לעצמך עשי בחירה עד כמה המינון שאת יכולה לשמור איתה על קשר. אם הילדים מעורבים נסי להשאיר את זה כקשר השייך לילדים. בשום אופן אל תעשי שימוש באינטרס כביכול של להתייעץ עם הבחור. יש מספיק אנשים טובים שיכולים לייעץ לך ברכב. גם כאן אצלינו.... התרחקי ממנו! עשי טובה לעצמך! שמרי על עצמך וכבודך והאמת שלך. את יפיפיה! מבחוץ וגם מבפנים- למרות שראיתיך רק פעם אחת! תהיי בטוחה בעצמך ובדרכך, ושמחה בחלקך. חשבי מה טוב לך. לא מה הם רוצים. מה את רוצה! נסי להגדיר לעצמך מדוע את בכלל מתלבטת בנושא? (ראי השאלות למעלה של החברות...) בהצלחה!!!!

להסיר מכשול....

כל החברים בעולם הינו חברים של אינטרסים!!! כל אחד מתחבר עם מישהו, או בגלל שהוא יפה או בגלל שהוא חכם, מכובד, כייף, כסף וכד' וכו' אין חברות עיוורת, אומרים שאהבה עיוורת אולם גם בזה כבר מפקפקים.... בהצלחה לכולם

ותשחק

New member
או בגלל שנעים לי להיות איתו/ה..

או שנעים לשנינו.. לא רק כי הוא עושה לי כיף.. למה זה דבר אינטרסנטי? ולמה כדאי להדגיש בעיקר את העוקצים, את הצדדים המחוספסים..? אפשר להסתכל על הדברים כמורכבים, ולא לצבוע אותם בצבע אחיד וקהה, או להשאירם ריקים מצבע.. אכן בהצלחה לכולנו.

reo2

New member
אני עם קטנטן!../images/Emo45.gif יש לי אינטרס להיות עם

אדם שנעים וכיף לי איתו. אומרים זאת גם על אהבה בין בני זוג. הרי בהתחלה כשמכירים אין אהבה, רק עכשיו הכרת את הבן אדם. אז למה אתה בעצם איתו? כי יש לך אינטרס!!! או שמשעמם לך לבד, או שהבן אדם מושך אותך מבחינה רוחנית או פיסית או כל אינטרס אחר העולה על רוחכם... בכל אופן לאחר זמן מה מכירים את הבן אדם וכמובן שעדיין יש יחסים של תן וקח אבל האהבה והחברות כבר אמיתיים. וכך גם בין חברים! אתה נמשך לבן אדם מסויים כי ככה מתאים לך: אולי הוא אוזן קשבת, אולי אתה אוהב לתמוך וכו' וכו'. אחר כך החברות צומחת. ועוד שאלה: מדוע יש גירושין הנובעים מחוסר השקעה של אחד מהצדדים? הנה, עובדה שגם כשיש אהבה גדולה ואמיתית לכל אחד בתוך תוכו יש איזה שהוא אינטרס קטן קטנטן..,.

ליגה76

New member
את זה לצערי

הכרתי רק אחרי התאונה. עד אז הייתי תמימה. היו לי חברות בשביל חברות ולא בשביל שום אינטרס. אחרי התאונה, שהגעתי לכל מני פורומים (לא רק של אינטרנט) הבנתי שיש אנשים אינטרסנטים, רוצים להיות חבר שלך בשביל הכסף, היופי, החברה, הטיפולים וכו'.. אבל עד היום יש לי חברות וחברים לא אינטרסנטים בכלל. (אולי אני עדיין תמימה?) אנחנו חברים כי טוב לנו יחד. נקודה. לגבי אותו בחור - הוא חבר ילדות. היינו חברים מאוד טובים. נהייתי חברה טובה גם של אישתו. ניתקתי את הקשר ל3 שנים. אחיות שלו עד היום לא מבינות מה קרה. הן גם חברות טובות שלי. אחים שלי גם לא מבינים. כולם שואלים למה התרחקנו. לשבת - הם הזמינו אותנו יחד עם אמא שלי ואחי. כמובן שעד עכשיו התחמקתי - הייתה סיבה טובה - אין רכב... הם זוג שעוזרים לכל מי שזז לידם. תודה לכל העצות

הקשיבי למה שכתבת

"...יש לי חברות וחברים לא אינטרסנטים בכלל..." ומיד את ממשיכה "אנחנו חברים כי טוב לנו ביחד" טוב לנו ביחד, זה גם אינטרס, טוב לנו ביחד הוא האינטרס הכי גדול. לא כל אינטרס חייב להיות שלילי, לעיתים הוא אינטרס חיובי לחלוטין, אולם חשוב לכל אחד ואחת להבין שיש איזשהו אינטרס.... ואז פוגשים במהלך החיים קצת פחות הפתעות לא נעימות.
בהצלחה

ליגה76

New member
צודק ב100%

תודה! אני התכוונתי שלא קשור לכסף, ליופי, למה שאני יכול לקבל ממנו או לנצל אותי. צודק שגם הטוב יחד זה אינטרס ואם לא יהיה לי טוב איתו/ה לא אשאר חברה שלו/ה... תודה.

לדעתי את צריכה מאד להתרחק..

ולגבי הקשר רק איתה,ויציאות ביחד להוריד מהפרק,כמו כן,התיעצויות איתו למגר כליל,בהצלחה,שמרי על עצמך,אשה יקרה.

למעלה