שאלה ששאלתי כבר

ליגה76

New member
שאלה ששאלתי כבר

אבל שוב אני שואלת... היה לי זוג ידידים, ידידים מאוד טובים שעזרו לי המון. הגבר הרבה פעמים בא לייעץ לי כלכלית ובכלל. היינו יוצאים יחד - כמובן עם אישתו. יום אחד הוא בא לבקר לבד, ניסה לעשות מה שניסה לעשות. ניתקתי מהם את הקשר. אישתו התחננה לפני שלא אנתק. והיא ידעה מה שקרה... ועכשיו אחרי 3 שנים הם שוב מנסים להיות בקשר. הוא היחיד מכל החברים שסובבים אותי, שפינה לי יום אחד ולקח אותי לכמה סוכניות רכב. הם מנסים להזמין אותנו שבת. היא מתחננת שנחזור להיות בקשר, הוא מבקש קצת יחס... ואני לא יודעת, האם לתת להם? לחזור להיות בקשר אבל להיות יותר זהירה? אולי הם למדו לקח? אולי הוא מתחרט? בזמנו הוא ביקש סליחה. לתת להם צ'אנס נוסף? הוא אח של חברה טובה שלי... (היא כמובן לא יודעת מה שקרה)

כבדהו וחשדהו...

ייתכן {ואני זהירה במילותיי} ייתכן כי פינוי היום ספיישל פור U הי'ה כדי לתת איזה סוג של פיצוי על מה שקרה. בכל אופן, תשמרי על קשר לא הדוק מידי. אל תהי'י איתו לבד. שלא יווצר מצב שבו את יודעת שתישארי איתו לבד. את אמורה לסוע איתו??? שבי מאחור.

reo2

New member
לדעתי לא לשמור על קשר!!! מה זה יתן לך?

יש בזה מן הסתכנות, זה יכול לקרות שוב. למה לך? אני בטוחה שיש לך המון חברים ולא יקרה כלום אם לא תהי בקשר אם הזוג הזה. וחוץ מזה, הגבר הזה... גועל נפש... אז למה את בכלל רוצה להיות בקשר עם אדם נשוי שמתחיל עם מישהי אחרת ועם אישה שיודעת מזה. ככה נראה לי בכל אופן... בהצלחה עם ההחלטה!

malka301

New member
wandering why

Questions I am wandering why the woman wants you to be also in the company of her husband YESH MATSAV that you can be friends with her and not be in the company of her husband Are you willing to give up the benefits that you get from him, such as financial advice or other help Do you feel close to her Or only she wants to be close to you Do you think you might be hurting her in some way by not being really honest with this relationship She might blame her husband for losing a friend and have marital upsets, when actually you are not really her friend I am not preaching, nor advising you what to do- that is your decision, just asking you to be clear with yourself what it is you are doing in this relationship You realise that you are manipulative in order to gain benefits, and that is o.k., but just be aware that is your choice Are your children close to them / to their children Be truthful with yourself and you will get the answer from within G-D Bless

Agree ‏...‏

איזה ניתוח מבריק ... לא יכול להיות טוב יותר ... יש לי סיפור בשבילך ... זוג שהכרתי , ושם בביתם היתה מגיעה כתבנית גרושה ו`העיניינים` התחילו לגלוש ... וכשרמזתי לאשה , היא חתכה עיניינים וההיא לא ראתה את דלת ביתם ממרחק ... כך נוהגים ואין דרך אחרת ... זה לא סותר את הנאמר למעלה ...

ותשחק

New member
ליגה, את חייבת לקרוא את התשובה של מלכה..

ומלכה - מתי כבר תעברי לעברית? בקושי יש לי זמן לקרוא כאן בפורום בעברית, אז באנגלית? ויחסית אני עוד נחשבת טובה in english..

ותשחק

New member
תוהה למה

[בתרגום לגמרי חופשי, בניסיון להבין את כוונת המשורת בצורה הכי מדוייקת..] שאלות: אני תוהה למה האישה רוצה שתהיי גם בקשר עם בעלה..? יש מצב שאת יכולה להיות חברתה ולא להיות בקשר עם בעלה? האם את מוכנה לוותר על היתרונות שאת יכולה לקבל ממנו, כמו עצות כלכליות או עזרות אחרות? האם את מרגישה קרובה אליה, או רק היא זו שרוצה להיות קרובה אליך? האם את חושבת שאת עלולה לפגוע בה באיזושהיא צורה/דרך, אם לא תהיי באמת כנה לגבי היחסים איתה? כי היא עלולה להאשים את בעלה בזה ש'איבדה' חברה, מה שעלול לעשות לה 'בלגן' בנישואין, כשבעצם את לא באמת חברה קרובה שלה.. אני לא מטיפה, לא מייעצת לך מה לעשות - זו החלטה שלך, אני רק שואלת אותך (את השאלות האלו) כדי שיהיה ברור לך היחס שלך לחברות הזו .. את מבינה (למשל) שאת משתמשת בחברות הזו להשיג רווחים, וזה בסדר, אבל תהיי מודעת לבחירה הזו בקשר שלך איתם.. האם ילדייך קרובים אליהם/לילדים שלהם? תהיי אמיתית עם עצמך ותשמעי את התשובות מבפנים (בתוכך). ה' יברך אותך.

reo2

New member
ותשחק חמודה! אם במקרה משעמם לך../images/Emo8.gif

ונורא בא לך על תרגומים אני מוכנה לנדב לך כמה מאמרים לתרגם בשבילי... אבל רק אם תבקשי מספיק יפה

malka301

New member
TODAH ותשחק ../images/Emo13.gif

I know someone on a forum who asked me to translate- for pay- just small jobs though- from Hebrew to English If you like, contact me and I will put you 2 together Thanks for translating my words

ליגה76

New member
תודה על התרגום!!

איזו השקעה!! כתבתי למטה, היינו חברי ילדות. אין לי שום אנטרס ממנו. היא חברה טובה שלי. אחרי שהתחתנתי התנתקו הקשרים, גרנו באיזה חור והם בחור בקצה השני של הארץ. אחרי התאונה באו לבקר המון. הזוג והמשפחה של הבעל. הם באו אלי ברגל בשבתות, גם בשבתות של השלג, מבית וגן והדסה עין כרם. הפכו עולמות כדי להחזיר אותי להיות מאושרת. זה מאוד מורכב. כשניתקתי מהם את הקשר הרגשתי שאני נותנת להם סטירת לחי על כל מה שעשו למעני. אבל אז היה לי ברור שזה מה שאני צריכה לעשות. עכשיו אחרי 3 שנים אולי זה אחרת. תודה רבה על כל העיצות...

לדעתי - אין להיות איתם בקשר

אני בספק מאוד גדול אם הבחור "השתנה". או שאולי כן ניתן להשתנות - וואלה אני לא החלטית. קצת מוזר שאישתו יודעת מכל הסיפור ובכל זאת מעוניינת שתישארו בקשר?? האם מעשיו (של הבעל) בעבר, ניתנים לסליחה?? האם את מעוניינת לחזור לקשר איתם?? האם היה לך כייף בקשר איתם מלבד הסיטואציה הספציפית של החוצפן? האם בשלוש שנים היה לך קשה ללא הקשר איתם?? תעשי טבלה של יתרונות וחסרונות, ותביני לבד בסופו של דבר האם את רוצה לחזור לחברות הזו או שלא.

דנידין 1

New member
אם את יכולה להמשיך ו...

להיות בקשר רק איתה מה טוב אם לא, לדעתי את צריכה ממש להזהר!!! עדיף לא להכנס לזה שוב

תורני

New member
תשקלי טוב לפני החלטה

לא תמיד הסליחה היא ביטוי מוחשי להפסק הרגל מסוים אלא סתם בשביל לרצות משיהו

למעלה