שאלה שעלתה לי...

NightElf

New member
Night-Girl? ../images/Emo13.gif ולענייננו... לזה

התכוונתי בדיוק, להסתכל על השאלה מבחינה מדעית אבולוציוניות, ולא רוחנית. כי בעניין הרוחני כל אחד יוכל לראות את זה בצורה שונה, למרות שגם מהבחינה המדעית יכולות להיות תאוריות שונות להמצאות קרום הבתולין. אפשר להעלות תיאוריות מפה ועד הודעה חדשה, אבל השאלה היא האם מישהו מצא את הסיבה האמיתית או הקרובה ביותר שיכולה להיות להמצאות קרום הבתולין, וכמובן להוכיח את הדבר.

Avitalll

New member
אני לא מאמינה...

שאף אחד לא יודע את התשובה... אני לא מדברת מבחינה רוחנית!!! אני רוצה לדעת מבחינה ביולוגית! כזה מיותר...

שירנלה

New member
העניין הוא שאין, פשוט אין הסבר

ביולוגי לזה. לא נראה לי שאפילו גניקולוגים יכולים לתת לזה הסבר. היום אפילו מורים לביולוגיה כשהם מסבירים על איבר המין הנשי, מסבירים את עובדת קיומו של קרום הבתולין מבחינת העבר. אין לזה הסבר מדעי ביולוגי. לפחות בינתיים לא.

זה בטח פשוט מחיצה פיזית

אולי פעם היא גם הפרישה כל מני אנזימים קוטלי חיידקים, או אפילו קוטלי זרע...מי יודע...משהו כמו העין...מפרישה דמעות עם האנזים ליזוזים...

צפנתי

New member
הזקן הינו קישוט לדבר, כמו זנב הטווס

הזכר, (גם השיעור בחזה, ידיים, רגליים, בטן, איש-איש ושיעורו....) הזקן מושפע מאד מהורמונים הזכריים, כיאה לסימן מיני שכזה, ומתחיל לצמוח שעה שמתחילה ההתבגרות המינית. על הקרום אני לא יודעת לצערי, מה גם שלא זכיתי להבין מעולם מאיפה לאיפה הוא מחובר ואיך הוא נראה, וכל קשר בין הציורים שמראים אותו למה שאני מכירה במציאות היה קלוש, או שהדמיון שלי לא מפותח מספיק... הקרום הנ"ל, מאיפה לאיפה הוא מגיע? האם הוא מכיוון חיץ הנקבים, או שהוא מכיוון הדגדגן? אם למישהו יש תצליום או ציור ריאלי וטוב, אשמח לראות ולהחכים.

Avitalll

New member
מדהים

איך שנושא שמעסיק את כולם באופן כל כך אינטנסיבי אובססיבי- ואף אחד לא טורח לבדוק את העובדות לעומק :)

Charles Darwin

New member
לא קראתי את כל השירשור, אבל ../images/Emo26.gif

(ואני יודע שיש שיחלקו עליי), בין השאר, זו כנראה דרכה של הבתולה "להמחיש" לבן זוגה שהיא אכן בתולה. זה מקטין את הסיכוי שהוא יגדל ילדים של מישהו אחר (השקעה כבדה ו"מבוזבזת" במונחים אבולוציוניים). יכול להיות שלפני "מיליון שנה" מי שהקרום שלה "לא היה במקומו" היתה מתקשה למצוא בן זוג תומך (ובעצם גם היום זה עשוי להפריע במקומות רבים בעולם).

Charles Darwin

New member
עכשיו קראתי הכל. ותשובתי עדיין

עומדת בעינה
.

למעלה