שאלה שמעניינת אותי...

the freaky girl

New member
../images/Emo6.gif

אתה יודע, אני מסכימה איתך 100%! זה עוד מימים רחוקים רחוקים ידוע.. אבל אתה יודע, מה שמצחיק ואירוני שגם מריחואנה במינונים מספיקים זו תרופה...!!
הכל תלוי בכמויות..

SupermanZW

Well-known member
מדובר על ההשפעה על אנשים בריאים

כל תרופה היא סם (מן הסתם) אבל נועדה לטיפול במחלות, כשאנשים בריאים לוקחים תרופות זה מזיק להם.

AeroSlash

New member
אי אפשר להשוות אלכוהול לסמים..

ההשפעה של אלכוהול היא בכלל לא כמו סמים. ואני לא ארחיב על זה כי אני מניחה שזה די ברור. בקשר לזה שרוצים להפוך את זה לחוקי או יותר כון בחלק מהמקומות בעולם זה כבר חוקי. תראו, אני רואה את זה ככה: היום מריחואנה, מחר הרואין. מצטערת. אין לי פשרות בנושא. מה זאת אומרת להפוך שם לחוקי!? התחרפנו על השכל!? מעניין איך כל הנרקומנים מתחילים להתמכר.. אף אחד או לרוב לא הולכים להסניף שורות. מתחילים לעשן גראס ואז הם מנסים דברים יותר "מעניינים".

DeAth ScrEaM

New member
האמת?

אני חושבת כמו האנשים שאומרים לך שאם יש כבר אלכוהול וסיגריות אז שיהיה גם זה.... לדעתי אם זה יהיה חוקי, אז פחות אנשים ישתמשו בזה. וזה בדוק.. עובדה שבארצות שבהן זה חוקי אז הכל בסדר. זה אותו הדבר כמו שעישנתי לי ועישנתי ועישנתי.... ולא רציתי שאמא תדע. אבל אז אמא אמרה "טוב חוי איתך תעשני כמה שבא לך" זה כבר לא מעניין. אני ממשיכה לעשן כי אני לא מצליחה להפסיק אבל זה משו אחר... כאילו... המון אנשים גם מעשנים סמים קלים רק בגלל שזה לא חוקי... בגני אביב יש מלא מקרים כאלה.. שהם התחילו עם זה רק בגלל שזה לא היה חוקי וככה הם עברו על החוק ונהיו "מאגניבים". כן זה מטומטם.. אבל די הגיוני לא? =/

the freaky girl

New member
מה קשור סמים לאלכוהול?

טוב, אז שניהם דברים ממכרים כביכול.. אבל זה ממש לא דבר שווה לדבר... הכמויות שכל אחד משפיע שונות, ההשפעה עצמה שונה, לא רק על ההתנהגות, אלא גם על הגוף... באמת שלא צריך להשוות..
שיהיה..:/

DeAth ScrEaM

New member
זה ממש אבל ממש משפיע..

האלכוהול זה דבר מאוד הרסני... תאמיני לי.. אני רואה את זה כל יום וקולטת את זה כל יום... הדרדרתי למצב שאני לא אומרת לאבא שלי שלום. ואתמול והיום כשהוא עבר לידי הוא כל הזמן ליחשש לעצמו "suka". פעם הוא לא היה כזה... זה משנה את האדם מקצה לקצה. אולי זה נראה לך שהסמים הרבה יותר גרועים... אבל ממש לא.. אולי את פשוט לא מודעת לזה כל כך.... שניהם דופקים את הבנאדם כמו שצריך....

the freaky girl

New member
ברור שיש השפעה..

אבל לדעתי אלכוהול אפשר לעצור, ולא להתדרדר למצב שאת מתארת כמו של אבא שלך.. אלכוהול זה לישיבה עם חברים, כי זה מצברוח טוב.. אלכוהול זה לא משהו שאי-אפשר לחיות בלעדיו ככה ביומיום.. אנשים צריכים לדעת לעצור את עצמם בזמן, הם צריכים לדעת את האחריות שלהם - כלפי עצמם.. טוב, ככה אני חושבת, סמים קשים יותר גרועים מאלכוהול.. [גם ההורים ככה מתייחסים, לא?..]

DeAth ScrEaM

New member
לא יודעת..

אני רואה את זה כשמשו חמור לא פחות מהסמים... זה הורס את החיים... אבל עזבי... את חושבת ככה ואני משו אחר.. אז לא משנה.

הקיובה

New member
אני בהחלט נגד זה../images/Emo70.gif

אינך היחידה אני בטוחה שיש עוד הרבה שחושבים כמוך,לפי דעתי אין דבר כזה קל או קשה סמים זה סמים זה יכול לגרום למוות ולכול מיני מחלות אחרות זה לא משנה בכלל אם זה גראס או קוקאין מתים מי זה וזה מאוד מזיק אני באמת לא מבינה מה גורם לאנשים לקחת סמים נכון שיש נסיבות אבל למה בעצם אנשים שיודעים שזה מזיק שיודעים שזה עלול לגרום למוות בכול זאת משתמשים

the freaky girl

New member
אל תהיי נאיבית..:/

"מתים מזה וזה מאוד מזיק".. זה לא הגורם היחיד.. וחוצמזה מתים בסוף בכל מקרה, אז למה לא?
"לא מבינה מה גורם לאנשים לקחת סמים" את לא צריכה להבין אותם, הם עשו את הבחירה שלהם..:| אוף, אין לי כוח להסביר..

GallaxY

New member
"מתים בסוף בכל מיקרה?"

מה זה האימרה הטיפשית הזאת?... כן, ברור שמתים בסוף בכל מיקרה, השאלה היא איך את תבחרי לחיות את החיים שלך... ברחוב מקבצת נדבות בשביל מנה, או כמו בן אדם סולידי ותרבותי... שלא מידרדר לעניין של סמים וכו'...

the freaky girl

New member
קודם כל.....

אל תהפכי אותי לאחת כזו..
אין לך זכות ובאמת שאת גם לא מכירה אותי.. ובקשר לתגובה שלי, היא לא הבינה, אז נתתי לה סיבות.. יש מבין?

GallaxY

New member
מצטערת..

באמת שלא התכוונתי למשהו מעליב ו\או פוגע, פשוט הראיתי לך את זה מנקודת מבט קצת אחרת... מצטערת אם זה לא יצא כמו שהתכוונתי...

GallaxY

New member
מצטערת..

באמת שלא התכוונתי למשהו מעליב ו\או פוגע, פשוט הראיתי לך את זה מנקודת מבט קצת אחרת... מצטערת אם זה לא יצא כמו שהתכוונתי...

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif

ועוד דבר... אני לא מאמינה שיש תחושה שסמים יכולים להעניק, שבלתי ניתנת להשגה באופן טבעי. (והרבה אנשים לא מודעים ליכולות הנסתרות של שכל האדם רק בגלל שהם רגילים לדרך חיים מסוימת.....)

למעלה