שאלה שמעניינת אותי...

Janem

New member
אצלנו כולם כבר מתו.

ולא בצחוק, כבר לא רואים אותם.

Drunk Bullet

New member
מתי בר"ג היו הרבה נרקומנים?

מ97' אני בר"ג, ולא ראיתי הרבה (או שבאתי אחרי שהם כבר מתו?).

Janem

New member
לפני זה

הייתה תקופה של מלא נרקומנים, צעירים, מבוגרים, מה שאתה רוצה, אני זוכר כי גרתי בשדרות הילד, שזה הרחוב שבין כיכר אורדע לפארק. ב97 עדיין היה, אבל פחות, הם נעלמו לגמרי בשנת 2000, אבל עדיין יש שם הומלסים אלכוהוליסטיים, אבל ממש קצת. אגב, אני כל פעם שוכח שאתה מרמת גן. :)))))))) סופסוף יש נציגות לרמת גן בפורום!!!!!

Drunk Bullet

New member
אני גר מול המשטרה

אז אולי בגלל זה לא ראיתי בסביבה נרקומנים, אבל הומלסים יש, אני אפילו רואה לפעמים מהחלון, ישנים על ספסלים בכיכר גרונר.

Janem

New member
:) אני גר 10 דק' ממך.

רגע, אתה לא מתבאס לנסוע כל בוקר לת"א?

Drunk Bullet

New member
לא, התרגלתי

שנתיים הייתי נוסע בשני אוטובוסים לבי"ס, עד שגיליתי שיש לי אוטובוס ישיר מהבית, אבל בחזרה אני לוקח 2 אוטובוסים בכל זאת (הישיר עובר פעם בכמה שעות).

GallaxY

New member
או או מוכח ועוד איך!!!

תגיד לי שכשאתה מעשן מריחואנה זה לא שורף לך את הריאות כמו סיגריות ?! חחחח

SupermanZW

Well-known member
מעניין אם כך איך יש אנשים שמעשנים

וחיים עד גיל 100...

GallaxY

New member
חחחחחח

בידיוק כמו שיש אנשים שמעשנים סיגריות וחיים עד גיל 100... זה השפעות שונות לכל בן אדם... יש כאלו שלא יחלו בסרטן ויש כאלו שכן... זה הכל

DeAth ScrEaM

New member
זה לא קשור..

זה סתם סרטן. ובכלל, העישון לא גורם לסרטן.... הוא פשוט מגביר את הסיכוים של המעשן <אם יש לו סיכויים> לחלות.

the freaky girl

New member
הממ......

נושא קרוב וקשה..
יש לדעתי הבדל בין סמים קלים יותר לסמים קשים.. אפילו שסם זה סם וזה גורם להתמכרות, אבל השפעה של סמים קשים יותר היא יותר רחבה, ויותר נזקנית [נו.. הבנתם למה התכוונתי..].. עמדתי לגבי הסמים היא כזו: מי שרוצה להיות אחראי לתוצאות - שיקח, הוא "הורס" כביכול בעצמו את עצמו... [מנוסח קצת חרא..
], אבל אני לא מדברת על פעם אחת-פעמיים, שגם זה לא ממש נאיבי.. בכל זאת חיים רק פעם אחת, וכל אחד עושה את הבחירות שלו... רק מה שאני לא אוהבת זה מה שבא בעקבות ההתמכרות - מתחילים לעזוב מחוייבויות, מתחילה החוסר איכפתיות בנושאים מסויימים, עוזבים את הבית/בית ספר ונופלים ונופלים ונופלים...
קיצר, אני מעורבת בנושא הזה כל כך אז אני לא ממש אובייקטיבית... וזה כמובן תמצית מה שאני חושבת, כי אין לי זמן, עוד מעט בגרות......:(

S v e t k A

New member
י קצת כי יש לי מחר מבחן :/

נגד...הכל...קשה/קל...הכל אותו חרא והכל הורס את החיים של אותו בנאדם... ובסופו של דבר אין הבדל הכל גורם לנזק...הכל!!! ושאפחד יגיד שלא - עשיתי על זה עבודה!!!

Angel lips

New member
אני לא נגד סמים ולא נגד אלכוהול אבל

אם הכל נעשה במינון הגיוני... ברגע שאדם מוותר על החיים שלו ואין לו כוח אלהם, לא אכפת לו מעבודה לימודים משפחה חברים, פה יש בעיה. אבל אם פעם בשבועיים כשהוא יוצא לבלות ורוצה "לתפוס ראש" אז אפשר לשתות או לעשן סמים... ברגע שהסמים או האלכוהול לא הופכים לשגרה ולאורח החיים אלה לפעמיים 3 בחודש כדי להנות אז אין לי בעיה עם זה.

למעלה