שאלה שמסקרנת אותי...

PussyHell

New member
שאלה שמסקרנת אותי...

טוב, זה יהיה ממש מטופש מצידה של פוסי להעלות פה את הדיון הזה, אבל חשבתי על זה (פעולה נדירה כשלעצמה), ולא טוב לשמור מחשבות בבטן (או כל דבר אחר), ובחרתי לשתף אותכם, יקירי! אי אפשר לברוח המציאות, חברים, כן כן. ב ר י נ ר א ה ט ו ב . אני יודעת שהשאלה הזו מתאימה אולי לפורום ווסטלייף או משהו כזה, אבל אי אפשר לחמוק מזה שברי פשוט חתיך! ככל שעובר הזמן אני מגלה כמה שהוא חינני וסקסי...הוא נראה ממש טוב. תוסיפו לזה את הקול, ו...(טוב, דנה. זה לא פורום סקס פה.). אתם חושבים שזה שברי נראה טוב עזר לו להגיע לאן? כן, אנחנו יודעים-מוזיקאי יחיד מסוגו בישראל, אבל האם החינניות של ברי עזרה לו? קחו לדוגמא את פורטיס, למרות שהוא קליט בהרבה פחות מברי, ומסובך יותר, הוא פועל בערך במקביל לברי. אולי בגלל שיש לו כזאת פדחת הוא לא מקבל את כל הקופה שהברנש עם השרירים והחיוך שובה הלב מקבל? ותחשבו על זה. מוואההווי...

קניידעל

New member
אולי כי פורטיס שמן?

ומכוער? ומפחיד? ומדבר מוזר? זה הכל לטובה, אני מת עליו, אבל ברצינות- להגיד שפורטיס לא מצליח בגלל איך שהוא נראה זה טעות. תחשבי על ההצלחה העצומה שהיתה לו בתחילת שנות התשעים- תשימי את זה מול איזה יצור שהוא, ואני חושב שהמשוואה תצא לטובת המוזיקה ולא האסתטיקה. בכל מקרה- ברי אולי נראה טוב לגילו, וזה בטח עזר לו (עניין ידוע- "ברי תעשה לי ילד"- שהתגלגל במקרים רבים לברי תעשה לי בן זכר/בן דוד מדרגה שנייה/ סנדביץ' וכו' וכו') אבל יש בזה עוד- העבר, האיכות בהופעה, הרמה המוזיקלית ועוד ועוד. זה דבר שקיים הרבה- יש כאלה שיש להם הכל

נראה לי יש לך תסביך מבוגרים

גיז'ס קרייס! ברי הוא כבר בן 45+ (נכון? אני לא בטוח בכל מקרה). הוא יכל להיות אבא שלך! את לא אמורה לראות בכלל אם הוא מושך או לא כי הוא בערך פי 4 מהגיל שלך. עכשיו שנרגענו - זה לא קשור בכלל לאיך שהוא נראה כי אז היית רואה בכל הופעה שלו כמויות של גרופיות וילדות בנות 11 רצות אחריו שיחתום להם על החולצה. אבל מכיון שכרגע ברי הוא די נטול גרופיות ולא נראה לי שהוא חתם על יותר מדי חולצות של בנות 11 - נראה לי זה פוסל ת'מחשבה שברי מצליח רק בגלל המראה. ולכן נגיע למסקנה המתבקשת. (בעקבי ביחד איתי לאט לאט) ברי הוא זמר. נכון. זמר. זמר זה אחד ששר. יפה פוסי. עכשיו מי שר יותר טוב? אחד שהכל שלו יותר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!. הוא מצליח בגלל הקול שלו! פוסי!.

PussyHell

New member
ג'ימס, האם אוזני קלטו עוינות?../images/Emo8.gif

זה שלפוסי אין סבלנות לחידות לא אומר שהיא טיפשה! זה סתם אומר שיש לה קוצים בתחת! ואני, תסביך מבוגרים? חלילה! ראיתי פשוט הרבה..."חבצלות"
, נקרא לזה? בהופעה האחרונה בצל תמר, ותהיתי אם הן מכירות עוד משהו חוץ מלהיטי "נגיעות"
. ופוסי תקרא לאמא
.

CaerBannog

New member
לא הייתי קורא לברי זמר.

ולהגיד שהוא מצליח בגלל הקול שלו ולא בגלל כישורי ההלחנה/ עיבוד/ כתיבה/ נגינה/ שירה שלו בכלליות זה ממש זילזול. ובקשר למראה, אז זה פשוט לא נכון, הוא הרי תמיד נראה ככה, למה שזה יקרא רק עכשיו, שהוא כבר זקן אפילו? למה לא לפני עשר שנים (בעצם יותר) שיצא הכל או כלום? אז ברור שזה לא מזיק להיות מושך, אבל זה גם לא נראה לי עד כדי כך משנה, יש מספיק אנשים יפים שלא מצליחים, וההפך. חוצמזה יש לו המון גרופיות ריקי מרטין סטייל. סתם לפרוטוקול.

נו באמת!

מה אתה משחק אותה ראש קטן? פוסי לא שאלה מהם התכונות המוצלחות והטובות ביותר אצל ברי. פוסי שאלה לגבי תכונה משמעותית בולטת (אולי 2 תכונות גג) שגורמות לאנשיפ לאהב את המוזיקה של ברי. וזה מה שעשיתי. אני חושב שהתכונה הזאת שמושכת אליו אנשים זה הקול הבולט שלו. ובעצם, זה גם מה שמשך אותי בהתחלה למוזיקה שלו. ונראה לי שגם אותך ובעצם את כולם. נכון שעכשיו אני מתלהב מהמילים והמוזיקה ובלל בכלליות מת על המוזיקה שלו. אבל הנקודה החזקה ביותר שמשכה אותי אליו זה הקול. ונראה לי שגם אתה ככה. כי לא נראה לי ששמעת את המוזיק שלה ואמרת - "וואי איזה מטאפורה מופלאה!" או - "שיו המלחין של השיר הזה תותח!גם העיבוד שלו לא נורמאלי! וואלה קוראים לו ברי? דווקא מתאים לו..." נראה לי שהמשפט כששמעת את המוזיקה שלו היה יותר בכיוון של - "מה זה הקול הזה?". עכשיו גם לא נראה לי שחשבת - "אם אני מלביש את הצורה שלו על הקול שלו הואא מה זה כוסון! אני חייב לשמוע עוד שירים שלו!" (in your face pucy!). אז נראה לי שבסך הכל גם אתה תוכל להסכים איתו שמה שהכי מושך את האוזן בשירים של ברי זה הקול שלו. (שום דבר אישי פוסי)

CaerBannog

New member
לא, לא מסכים.

מה לעשות, אותי יותר מושכים העיבודים וההלחנה של השירים, והרבה פעמים ההפקה המאוד מוצלחת שמכניסה את השירים (וברוב המקרים את האלבומים) לאווירה מאוד מסויימת. הקול שלו הוא אחד המרכיבים, אבל לדעתי הוא לא התכונה הכי בולטת, ולא התכונה הכי מוצלחת שלו (לא שיש לי בעיה עם הקול שלו, יש לו קול נהדר, פשוט זה לא מה שהכי טוב בו), מה לעשות דעתי.. ודעתך שונה.

אשף

New member
למה פורטיס ? כי הוא פרפורמר

וברי, לא כל כך... זאת אגב אחת הסיבות שהוא לקח אותו למינימל. אני לא חושב שמראה עזר לברי, לא בז'נר הזה של מוסיקה, זה לא פופ... פשוט הוא מוזיקאי מצויין

למעלה