יו איזה
ג ג שם New member 8/6/04 #14 מצא את ההבדלים אטיוד משחרר עקיצה לחלל הפורום בה הוא אומר שה הזכר לא עוקץ או , אולי אטיוד משחררת עקיצה לחלל הפורום בה היא אומרת שה הזכר לא עוקץ.
מצא את ההבדלים אטיוד משחרר עקיצה לחלל הפורום בה הוא אומר שה הזכר לא עוקץ או , אולי אטיוד משחררת עקיצה לחלל הפורום בה היא אומרת שה הזכר לא עוקץ.
א אטיוד5 Active member 8/6/04 #16 טוב, אני רואה ... שאני חייב להביא הוכחה. אפשר לעבור ישר לסעיף 5 בפאק. אפשר עוד פאקים, עד שתלמדי מי עוקץ (אפרופו הדרכה).
טוב, אני רואה ... שאני חייב להביא הוכחה. אפשר לעבור ישר לסעיף 5 בפאק. אפשר עוד פאקים, עד שתלמדי מי עוקץ (אפרופו הדרכה).
ג ג שם New member 9/6/04 #17 הנה שתי עובדות שלמדתי עליך 1. אתה צמחוני 2. אשמח אם תתרגם לי: "!he lives for only a short time after mating. Poor guy "
הנה שתי עובדות שלמדתי עליך 1. אתה צמחוני 2. אשמח אם תתרגם לי: "!he lives for only a short time after mating. Poor guy "
א אטיוד5 Active member 9/6/04 #23 מה לא ברור? היתושה מתישה אותו והוא מִתְיַשֵש חיש. דרך אגב, אותו דבר לא קורה לתַיש כי היא עז ולא תְיַשָה.
מה לא ברור? היתושה מתישה אותו והוא מִתְיַשֵש חיש. דרך אגב, אותו דבר לא קורה לתַיש כי היא עז ולא תְיַשָה.