שאלה שמטרידה רבים

freedom rider

New member
שאלה שמטרידה רבים

אז מה יש יותר: גברים בודדים או נשים בודדות? ולמה? מה דעתכם/התרשמותכם?

freedom rider

New member
כן, אבל

אם מסתכלים על טווח גילים ספציפי - נגיד 25 עד 35 (מה שבאמת מעניין אותנו). מה קורה אז?

ג שם

New member
באמת מעניין?

באוכלוסיה היהודית, בגילאי 25-29, 56.1% מהבנים פנויים, 38.1% מהבנות פנויות בגילאי 30-34, 26.4% מהבנים פנויים, 22.7% מהבנות ומשהו מוזר: בגילאי 25-29 יש יותר בנים מבנות, ובקבוצת הגיל הבאה יותר בנות מבנים. משהו הורג אותם בדרך. אבל בשנתון הסטטיסטי אין מדד לנורמליות, שזה מה שרוב האנשים מחפשים. לא? (טבלה 2.19)

מוּסקט

New member
מה שעוד יותר מעניין

הוא שאני מכירה אין ספור אנשים נשואים בודדים.

m L m

New member
אז למה להתחתן?

ד"א- זה הדבר שהכי מפחיד אותי בזוגיות - שאני אשתעמם או ארגיש בודדה

מוּסקט

New member
אז למה לעצור שם?

אפשר לפחד מעוד הרבה דברים שאולי יקרו לך: אפשר לפחד לצאת מהבית שמא תהיי מעורבת בתאונה אפשר לפחד להתאהב שמא תתאכזבי או שמא תפגעי אפשר לפחד מלהיות הורה שמא יקרה משהו לילד... [ואני יכולה עוד להמשיך] השאלה היא האם למרות הפחדים שלך תבחרי לחיות את חייך במלואם עם ולמרות הכאבים שמזדמנים לך, או שמא תבחרי לשבת בבית בחיבוק ידיים ולתת לשנים לעבור בלי שתסתכני בכל מיני דברים מפחידים.

m L m

New member
../images/Emo6.gif

התכוונתי שאני רואה כ"כ הרבה זוגות לא מאושרים מסביבי ואני מקווה שכשאני אמצא אותו הוא באמת יהיה האחד. ואל תדאגי, אני ממש לא אשב בבית בחיבוק ידיים, אני אולי פחדנית אבל אני לא נותנת לפחד לשתק אותי!

shellyland

New member
ואילו אני, לעומתך

רואה מלא זוגות מאושרים סביבי. צריך לדעת לאן להסתכל.

De-Panther

New member
ואני כבר לא רואה כלום../images/Emo4.gif אח שלי שלח

אותי להביא מעטפה שאבא נתן לו לתת למישהו אח שלי פשוט הרגיש שהוא נראה זוועה ולא רצה שיראו אותו ככה ברחוב... הבעיה היא שהוא לא ידע בידיוק איפה זה... אז חיפשנו את מספר הבית... אבל לא הצלחתי לראות את מספרי הבתים
אתם יודעים איזה מבאס זה... זה לא שהראיה שלי הייתה טובה ופתאום עכשיו היא לא טובה... זה פשוט שהראיה שלי הייתה לא טובה ועכשיו היא נוראית...

צימעס

New member
לא הבנתי

לדבריך - בקבוצת הגיל 30-34 יש יותר בנות מבנים, ויש יותר בנים פנויים מבנות פנויות? בהנחה שכל מי שאינו פנוי (בהגדרות של הלמ"ס לנישואין) מסודר בזוגות דו מיניים, אני לא מבינה איך זה קורה.

ג שם

New member
הסבר אפשרי

אכן, בשתי קבוצות הגיל אחוז הבנים הפנויים (אלמנים גרושים ורווקים) גבוה מאחוז הנשים הפנויות. הפער גדול יותר בקבוצת הגילאים 25-29. הסבר אפשרי הוא שנשים נישאות לבני זוג מבוגרים מהם. ההפרש המספרי לא ממש חשוב, זאת סתם היתה הערת אגב.

למעלה