שאלה שמטרידה אותי!

שלדר

New member
שאלה שמטרידה אותי!

נסראללה לקח את הכבוד של המדינה ועשה איתו ספונג'ה!!! ואני בהחלט תומך בעיסקה שנעשתה! אבל,,, עברו כבר 24 שעות ריבונו של עולם וריבונם של המוסד וצהל והשד יודע מה,,,, איך זה ש,,,, הוא עדיין חי?!!! ============

Commentator

New member
נסראללה לא לקח. נתנו לו על מגש!

פקוד צפון הפגין incompetence מזעזע מאז עזב עמירם לוין: (1) במקרה החטיפה של שלשת החיילים, עברו כ-40 דקות יקרות עד שמישהו במבצעים הגיע למסקנה שמשהו לא בסדר. לא עלה על דעת אף אחד לעקוב אחר הסיורים באמצעות מזל"ט, או קשר עין משרשרת עמדות קרקעיות, כאשר היה ברור לכל כי נסיון חטיפה מרחף באויר (2) בנסיון פנוי זירת המטענים לפני עשרה ימים, נורה ATGM (כנראה Sagger) בשעה חמש אחה"צ אל הדחפור, בתנאים של כמעט חשיכה, שאפילו עיוור גמור היה יכול לזהות את רשף מנוע הטיל לכל ארך דרכו (שלא לדבר על השאגה האפינית של מנוע הטיל, במיוחד ברגע השגור, אך גם לארך המעוף) ולהתריע. העתונות מדווחת שבצוותי הסיוע של צה"ל היו מאבטחים ותצפיתנים, אולם כנראה היו עסוקים במשחק שש-בש ערני מתוך שאננות ששום דבר לא יתרחש, כיוון שהחזבללה לא הפריע בעבר למבצעים מסוג זה (אתם מבינים את הטמטום?). אמנם מעוף הטיל נמשך 10 שניות מן המרחק בו נורה ועד למטרה, אולם לו היתה תצפית יעילה די היה בכך לקפוץ החוצה ולהנצל ממוות. ואיני רוצה כלל לאזכר שיש בעולם מערכות נגד ATGMs... מדוע לא דואגים לשבץ לפקוד צפון אנשים מוכשרים, אלא שולחים לשם רק מבזבזי זמן לפז"ם?

למעלה